1/6/18

Ο δικηγόρος ο ρουφιανοπαπαγάλος και το έγκλημα

Πάνω που οι σύντροφοι της κυβέρνησης των ΝΑΤΟκομμουνσιτών, τα βρήκαν για την μακεδονική γλώσσα για το καλό της Συμμαχίας, με τον Ρομά από την Αλβανία που έγινε Κνίτης και μετά Σοσιαλδημοκράτης στα Σκόπια, και χρειαζόντουσαν έναν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, βρέθηκε ενας καλός δικηγόρος με μια 14χρονη πελάτισσα και μερικούς ρουφιανοπαπαγάλους και βρήκαν το τέλειο θέμα. 

Οι αγνώστου ταυτότητας δράστες είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και δεν αντιλαμβάνονται που έμπλεξαν. 

Ο δικηγόρος που βγήκε από την επαρχιακή αφάνεια, οι τοπικοί ρουφιανοπαπαγάλοι και οι φιλόδοξοι επαρχιακοί παράγοντες συν το «φραπόγαλο του Αφγανού», που ψάχνει χορηγίες έδεσαν το γλυκό. 

Η ουσία δεν βρίσκεται στο τι έγινε , αν έγινε, αλλά στην κολοσσιαία δημοσιότητα. 

Νομίζω ότι όποιος σέβεται τη δικαιοσύνη και το δίκαιο, θα έπρεπε να απαγορεύσει στα ΜΜΕ κάθε αναφορά στην υπόθεση μέχρι πέρατος της ανακρίσεως, και ο αρμόδιος δικηγορικός σύλλογος πρέπει να πει δυο φωνήεντα στον πολύ φιλόδοξο τηλε-συνήγορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...