1/6/18

Οι Επαγγελματίες Προδότες στην αριστερή διακυβέρνηση και οι ΝΑΤΟκομμουνιστές της Βαρδαρίας

Οι οπαδοί της αναγνώρισης της Μακεδονικής γλώσσας και της Μακεδονικής ταυτότητας στους συντρόφους τους από τη ΝΟΦ, είναι Επαγγελματίες Προδότες. 

Το ονόματα Σέρβερνα Μακεντόνιγια και Νόβα Μακεντόνιγια για την τέως Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία του ΑΣΝΟΜ δεν είναι καινούργια. Είναι στο τραπεζι από το 2010 , με τον επαγγελματία σύμβουλο του Παπαεβραίου, τον σύντροφο Κοτζιά. 

Οσοι συζητούν για αναγνώριση μιας Μακεδονίας, είτε Σέρβερνα είτε Νόβα, είναι Επαγγελματίες Προδότες.

Εγώ , για το καλό του ΝΑΤΟ, θα δεχόμουν να ενταχθούν ακόμακαι ως Μακεδονία, εφόσον όμως, καταγγείλουν το ΑΣΝΟΜ και όλους του Κομουνιστές προπάτορες τους. 

Να μπουν στο ΝΑΤΟ αλλά όχι σαν κομμούνια. 

Να μπουν στο ΝΑΤΟ εφ όσων ζητήσουν συγνώμη για το παιδομάζωμα του 1946-1949, εφ όσων ζητήσουν συγνώμη για την εισβολή τους στην Ελλάδα το 1943-1949, εφ όσων αποκαταστήσουν τα περιουσίες των Ελλήνων που διάρπαξαν, εφ όσων μας επιστρέψουν την περιουσία του ιδρύματος του Ευαγγελισμού, εφ όσων αναγνωρίσουν των διωγμό των 140.000 Βουλγάρων, και εφ όσων ζητήσουν συγνώμη για τις εκτελέσεις και τους φόνους των «παρτιζάνων»

Και μη σας κοροϊδεύουν ότι «δεν μιλάνε στο τηλέφωνο». Επικοινωνούν συνεχώς με παρένθετο πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον και του συντρόφου Χαβαναγκίλα και του συντρόφου Ζάεφ, και ο οποίος έχει αμερικανικό διαβατήριο και επιχειρηματική ιδιότητα. 

Σπυρίδων Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: