3/6/18

Η Κεντροαριστερή πολιτική Απάτη και η Χούντα των αγορών

Πριν δεκαοκτώ χρόνια μαζεύτηκαν στο Βερολίνο 14 «προοδευτικοί» «μεταρρυθμιστές» και «κεντροαριστεροί», «δοτοί» συνεργάτες της Χούντας των αγορών, και υποσχέθηκαν προοδευτική διακυβέρνηση για τη νέα χιλιετία. Από το Ψωροελαδιστάν είχε πάρει πρόσκληση ο Αχασβήρος και Σημίτης, και μαζί του ήταν η Ρουφιάνα της ΕΡΤ για να ενημερώσει τους χαζούς τηλεθεατές, για το αύριο που τους περίμενε. 

Οι «προοδευτικοί» «μεταρρυθμιστές» και «κεντροαριστεροί» υποσχέθηκαν συνδυασμό της οικονομικής ανάπτυξης και της κατανομής του πλούτου. Οι χαζοί που πίστεψαν τα λαμόγια του Κλεπτοπασόκ και της Κλεπτοαριστερας του Κλεπτοσύριζα, ψήφισαν δίκαιη μοιρασιά του καρπουζιού. 

Η υπόσχεση ήταν «έρχονται καλύτερες μέρες» και «όλοι θα πάρετε». 

Υποσχέθηκαν ακόμα κάποιο είδος σοσιαλδημοκρατικού ελέγχου των διεθνών χρηματαγορών ,Δημοκρατία, κοινωνική συνοχή και υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Δεκαοκτώ χρόνια μετά , κάθε, προοδευτικός που τους πίστεψε και τους ψήφισε πρέπει να κάνει Ταμείο. 

Οι προοδευτικοί, οι μεταρρυθμιστές, οι Κεντροαριστεροί, που εμφανίστηκαν ως ΠΑΣΟΚ στις κάλπες και πήραν 3000000 ψήφους και που το 2015 άλλαξαν φίρμα και έγιναν ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΟΥΜΟΥ και πήραν 2000000 ψήφους, «εξαπάτησαν το λαό».

 Στην αρχαία Αθήνα θα τους είχαν εκτελέσει .Και τον Αβρούρι, και τον Αβάπτιστο, και τον Τσιπρά Οβριόπουλο. 
Η υπέροχη έννοια του πολιτικού αδικήματος της «εξαπάτησης του λαού» , λειτουργούσε στην Αθηναϊκή Δημοκρατία του Περικλή και είναι πολιτικά, ηθικά και νομικά, αξεπέραστη. Μ’ αυτό το αδίκημα , καταδικάστηκε σε θάνατο, από την Εκκλησία του Δήμου, ο στρατηγός Μιλτιάδης, επειδή έπεισε τους Αθηναίους το 489 πΧ να του χορηγήσουν 70 πλοία, προκειμένου να καταλάβει την Νάξο και την Πάρο. Και την μεν Νάξο την κατέλαβε αλλά απέτυχε να καταλάβει την Πάρο ύστερα από 26 μέρες πολιορκίας. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα κατηγορήθηκε από τον Ξάνθιππο, για εξαπάτηση του λαού και ότι έκανε την εκστρατεία για προσωπικούς λόγους και για ίδιο όφελος.
 Ο Μιλιτιάδης, ο νικητής του Μαραθώνα, καταδικάστηκε αρχικά σε θάνατο αλλά μετά η ποινή μετατράπηκε σε πρόστιμο 50 ταλάντων. 

Τα λαμόγια οι δοτοί μεταρρυθμιστές, οι προστάτες του λαού, των μη προνομιούχων και των εργαζομένων εξαπάτησαν τον λαό, πήραν την ψήφο του, και με την θέληση του, κατάργησαν τα πιο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα

Το δικαίωμα στην δουλειά, το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή διαβίωση, το δικαίωμα στην υγεία, και το δικαίωμα για δίκαιη αμοιβή. 

Η Χούντα του Κλεπτοπασόκ και του Κλεπτοσύριζα, έκανε ότι δεν τόλμησε η στρατιωτικη χούντα του 67. 

Όπως είπε και ο Τουρκαλβανός Λιάπης, ο λαός τους εξέλεξε, και όπς είπε ο πορτ παρόλ του Διευθυντηριου, «οι Ιταλοί και μόνο οι Ιταλοί θα αποφασίσουν το μέλλον της Ιταλίας».

 Η Χούντα του Κλεπτοπασόκ και του Κλεπτοσύριζα, κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις, και έκοψαν συντάξεις και μισθούς, διεγραψαν υπέρ των τραπεζ’ων τα αποθεματικά των Ταμείων και περιόρισαν το φάρμακο για τον άρρωστο, ρίχνοντας τους φτωχούς στις φιλάνθρωπες και εβραϊκές ασφαλιστικές εταιρείες. 
Οι Κλεπτοπασόκ και ο Κλεπτοσύριζα, υποσχέθηκαν κάποιο έλεγχο των Αφορολόγητων διεθνών χρηματαγορών , υποσχέθηκαν Δημοκρατία, και κοινωνική συνοχή. 
Ο Ελγχος των Χρηματαγορών ηταν τα Κάπιταλ Κοντρόλς και τα Μνημόνια. 
Η «Δημοκρατία» είναι το «αποφασίζωμεν και διατάσσομεν» των «Αγορών», τα μέτρα που περνάνε με ένα άρθρο, και σε ένα βράδυ, συμφωωνα με τα γούστα του κ. Τόμσεν και της κας Δρακουλέσκου. 
Η «Δημοκρατία», είναι η κατάσχεση των χρημάτων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Το ζήτημα είναι ,ότι οι «προστάτες του λαού», των «μη προνομιούχων» των εργαζομένων και των Φτωχών είναι πλασιέδες της Χούντας των Μαύρων Τραπεζιτών

Αυτή είναι η Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ που «εξαπάτησε το λαό». 

Και δεν πρέπει να χαρίζουμε στην Συμμορία των Κλεπτών και λωποδυτών τα 3.000.000 που τους ψήφισαν το 2009. Από αυτούς ,οι περισσότεροι είναι τίμιοι άνθρωποι που εξαπατήθηκαν. 

Από τα τρία εκατομμύρια, οι διεφθαρμένοι, οι επαγγελματίες προοδευτικοί, είναι οι 290.000 που ψήφισαν το διαλυμένο ΚλέπτοΠΑΣΟΚ το 2012 και οι 150000 λωποδύτες που ψήφισαν τον Αβάπτιστο. Όλοι μαζί 450.000. 
Άλλοι τόσοι είναι ο Ροζ Πολτός.. 

Αυτοί είναι οι προνομιούχοι του Κόμματος που τρώνε τις σάρκες της Ελλάδας ξεκοκαλίζουν τα δημόσια Ταμεία, μαζί με τους επαγγελματίες κομμουνιστές του Περισσού

1200000-1300000, μαζί με τα παιδιά τους, τις συζύγους, τους γαμπρούς, τα πεθερικά και τα υπόλοιπα. 
Και πρέπει να σκεφθούμε «στοχευμένα μέτρα» ώστε οι προνομιούχοι επιδοματόφαγοι του Κόμματος, τα Κομματόσκυλα και η συντροφία να πληρώσουν επιτέλους τη νύφη. 

Σπυρίδων Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: