3/6/18

Ο Ζάεφ ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο θα λάβει ξανά την πρόσκληση να μπει στο ΝΑΤΟ

Ο σύντροφος Ζόραν ανακοίνωσε ότι η Μπουγιουρουμου με την συμφωνη γνώμη του ΝΑΤΟκομμουνιστή Τσιπρά και του Ημιανεξαρτήτου Εφιαλτοπατριώτη θα πάρει την πρόσκληση από τη Συμμαχία στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών για αν γίνει το 30ο μέλος.

 Η μαϊμού έρευνα της εταιρείας που δουλεύει για τον τσιφούτη Αλαφούζο αφού εδωσε σχεδόν 20% στον Ροζ Πολτό, διαπίστωσε ότι το 48,3% εκείνων που ρώτησε «συμφωνούν ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να δώσει λύση». Το ερώτημα μαϊμού ήταν για «ευνοϊκές προϋποθέσεις». 

«Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη ότι οι προϋποθέσεις για την επίλυση του ζητήματος των Σκοπίων είναι ευνοϊκές και η κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει να το επιλύσει τώρα». 

Το 43,8% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι συμφωνούν και το 4,5% διάλεξαν «μάλλον συμφωνώ». 
Σύμφωνα με την εταιρεία η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων είναι ηλικίας 17-34 (60,1% )και αυτοί που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ (55,2% ). 

Δηλαδή, μόνοι τους ,ομολογούν ότι και το 45% από τα 2000000 που ψήφισαν Ροζ Πολτό λένε «Φόλα στους Εφιάλτες».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, στην αριθμητική είσαι ξουράφι...

avdargor είπε...

γιατι δε πιστευετε καμια δημοσκοπηση κε χατζαρα... μηπως δε θελετε ακομα..ν ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡαγματικοτητα;.... εμενα πολύ λογικο μου ακούγετε αυτό το 48 δλδ 50,μισο μισο,ετσι δεν εινε τα πραγματα? μισοι μισοι δεν ειμαστε? 1 εκατομυριο αριστεροι τους ψηφισαν..τεσπα.....ετοσ 2018 κ ακομα η ελλαδα δεν αποτιναξε τον εαμοκομουνισμο...τωρα εινε αργα νομιζω.....

Το «Δώρο» των Ρότσιλντ στο Ισπανικό Λαό επειδή αντιστάθηκαν στον Τύραννο Ναπολέοντα και τους Αβράκωτους Γάλλους

Το «Ισπανικό παράδειγμα» που τσόνταραν στην  Επαναστατική Προκήρυξη «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» οι «Συνταγματικοί» φίλοι του αλκοολικο...