3/6/18

Ο Ζάεφ ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο θα λάβει ξανά την πρόσκληση να μπει στο ΝΑΤΟ

Ο σύντροφος Ζόραν ανακοίνωσε ότι η Μπουγιουρουμου με την συμφωνη γνώμη του ΝΑΤΟκομμουνιστή Τσιπρά και του Ημιανεξαρτήτου Εφιαλτοπατριώτη θα πάρει την πρόσκληση από τη Συμμαχία στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών για αν γίνει το 30ο μέλος.

 Η μαϊμού έρευνα της εταιρείας που δουλεύει για τον τσιφούτη Αλαφούζο αφού εδωσε σχεδόν 20% στον Ροζ Πολτό, διαπίστωσε ότι το 48,3% εκείνων που ρώτησε «συμφωνούν ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να δώσει λύση». Το ερώτημα μαϊμού ήταν για «ευνοϊκές προϋποθέσεις». 

«Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη ότι οι προϋποθέσεις για την επίλυση του ζητήματος των Σκοπίων είναι ευνοϊκές και η κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει να το επιλύσει τώρα». 

Το 43,8% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι συμφωνούν και το 4,5% διάλεξαν «μάλλον συμφωνώ». 
Σύμφωνα με την εταιρεία η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων είναι ηλικίας 17-34 (60,1% )και αυτοί που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ (55,2% ). 

Δηλαδή, μόνοι τους ,ομολογούν ότι και το 45% από τα 2000000 που ψήφισαν Ροζ Πολτό λένε «Φόλα στους Εφιάλτες».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, στην αριθμητική είσαι ξουράφι...

avdargor είπε...

γιατι δε πιστευετε καμια δημοσκοπηση κε χατζαρα... μηπως δε θελετε ακομα..ν ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡαγματικοτητα;.... εμενα πολύ λογικο μου ακούγετε αυτό το 48 δλδ 50,μισο μισο,ετσι δεν εινε τα πραγματα? μισοι μισοι δεν ειμαστε? 1 εκατομυριο αριστεροι τους ψηφισαν..τεσπα.....ετοσ 2018 κ ακομα η ελλαδα δεν αποτιναξε τον εαμοκομουνισμο...τωρα εινε αργα νομιζω.....