4/6/18

Η «συμφωνία» απάτη του Σύντροφου Κοτζιά

Έδωσαν τα χέρια, όπως τους είπε ο θείος Σαμ, για να πάρει ο σύντροφος Ζάεφ πρόσκληση για γίνει το 30ο μέλος ΝΑΤΟ, από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες στις 11 και 12 Ιουλίου όπου θα παραστεί ο Τραμπ. 

Όλα τα άλλα είναι κολοκύθια. 

«Κυβερνητικοί παράγοντες» , (δηλαδή ο Μποσνιακόφσκι ) εξηγούσαν το Σαββατοκύριακο στα μμε των Σκοπίων, την παλιά Κολιγιαννική «θεωρεία των Σταδίων», προς τον σοσιαλισμό. Όπως έλεγαν «η αλλαγή του Συντάγματος με την τωρινή σύνθεση του Κοινοβουλίου είναι αδύνατη», και επομένως , «οι συνταγματικές τροπολογίες που αποτελούν μέρος των διαπραγματεύσεων, θα γίνουν σε δεύτερη φάση». 

Στο επόμενο στάδιο η οικοδόμηση του Κομμουνσιμού. 

Ο συντροφος Κοτζιάς ως Κνίτης ξέρει καλά από τα Στάδια. 

Η Κόκκινη Συμφωνία, προβλέπει απλά την εγκατάλειψη από ελληνικής πλευράς των ενστάσεων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, σε αυτό το «Στάδιο», και το επόμενο «Στάδιο», θα είναι όταν θα έρθει το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, προς κύρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...