2/6/18

Κάτω η Χούντα των Μαύρων Τραπεζιτών

του Σπύρου Χατζάρα

Πριν δέκα χρόνια ,την επομένη της ανθρωποθυσίας στην Μάρφιν, με συνέλαβαν μπροστά στη Βουλή, γιατί φώναζα μαζί με άλλους λίγους φίλους, «Κάτω η Χούντα του ΔΝΤ». 
Τότε, έλεγα, ότι μπροστά στη Βουλή έκαναν βόλτες τα τεθωρακισμένα του ΔΝΤ, όπως και το 67, και το 73. Μόνο, που τις ερπύστριες το 67 και το 73, τις άκουγαν όλοι, και το 2010, μόνον οι ευφυείς.
 Από το 2009 με την συγκρότηση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, ως κίνημα του Ανωνύμου Έλληνος , καλούσα σε ένα πλατύ Αντιδικτατορικό Μέτωπο για την διάσωση της Πατρίδας, την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και την αποτροπή της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
 Στην προκήρυξη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας που έγραψα τότε, έλεγα ότι , «η χούντα των διεθνών Τραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα, χρησιμοποιώντας ελληνοποιημένους, και Έλληνες πράκτορες διεθνών οργανώσεων, που χρησιμοποιούν την δοτή εξουσία τους σε βάρος του ελληνικού λαού», και τόνιζα ότι «η Παγκόσμια Χουντική Διακυβέρνηση» , «χτυπάει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , και δολοφονικά, με σκοπό την υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας». 

Πέρασαν οκτώ χρόνια, και ψηφίσαμε πέντε φορές. Ζήσαμε, με ανοιχτή τη Βουλή, την μεθοδευμένη χρεοκοπία της χώρας, από την ίδια την δωσίλογη κυβέρνηση του Παπαεβραίου, σε συνεργασία με τον Σόρος την Γκολντμαν Ζαξ και το ΔΝΤ. Ζήσαμε τα μνημόνια, και τις ψηφοφορίες κατά διαταγή των τραπεζιτών.
 Ζήσαμε την κατάργηση του Κράτους Δικαίου. Ζήσαμε την καταστροφή όλων των κατακτήσεων του φτωχού λαού. Των κατακτήσεων των εργαζομένων. Την πλήρη κατάργηση των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων , τη φτώχεια, την πείνα, τις κατασχέσεις, τις αυτοκτονίες συμπολιτών μας για χρέη, τις δολοφονίες γερόντων από τους Παπανδρέλληνες, το κλείσιμο μαγαζιών και επιχειρήσεων, και ταυτόχρονα την εισβολή των μουσουλμάνων εποίκων, την παραχώρηση του εθνικού εναέριου χώρου στην Τουρκία, την επιστροφή των δολοφόνων της ΣΝΟΦ και των φασιστοειδών Τσάμηδων, εν δόξη και τιμή στην Ελλάδα, και τη δρομολόγηση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας. 

Το στρατιωτικό καθεστώς της «επάρατης επταετίας», των «μαύρων Συνταγματαρχών», παρά το κλείσιμο της βουλής, και τη φυλάκιση ορισμένων για πολιτικούς λόγους, αύξησε τους μισθούς και βελτίωσε τη ζωή των αγροτών των εργατών και των συνταξιούχων.

 Για την ανατροπή εκείνου του καθεστώτος υπήρξε ο «αντιδικτατορικός αγώνας». Για την εντροπή της Χούντας των Μαύρων Τραπεζιτών, χρειάζεται ένα ευρύ Αντιδικτατορικό Παλλαϊκό Μέτωπο. Αυτό χρειαζόμαστε τώρα.

 «Αντιδικτατορικό αγώνα» και «Αντιδικτατορική Ενότητα». 

Όσα συμβαίνουν τώρα στην Ιταλία, είναι σε μεγέθυνση αυτά που έγιναν εδώ.
 Το αναίμακτο πραξικόπημα στην Ιταλία έγινε στο Πί και Φί. 
Η Μπουντεσμπανγκ έβγαλε τα αθόρυβα τανκ στους δρόμους της Ρώμης.
 Ο Καραγκιόζης Ματαρέλα , ακριβώς όπως ο Κοκός με τον Γαρουφαλιά, το 1965, αρνήθηκε να διορίσει τους υπουργούς που του πρότειναν, η Λεγκα και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων, που έχουν τη δεδηλωμένη. 
Ο Ντι Μάιο δήλωσε:« Ας μας πουν, λοιπόν, ότι ο εκλογές είναι άχρηστες και ότι τις κυβερνήσεις τις αποφασίζουν οι οίκοι αξιολόγησης και τα χρηματοπιστωτικά λόμπι. Και το θέμα είναι ότι αν ξαναψηφίσουμε, και πάρουμε το 80% και ξαναπροτείνουμε τον Σαβόνα, θα μας πουν και πάλι όχι». 
Ο Ματέο Σαλβίνι δήλωσε: «Αυτό δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι σεβασμός της λαϊκής ψήφου. Το πραξικόπημα Ματαρέλα είναι ο τελευταίος σπασμός των ισχυρών εξουσιών που θέλουν μια Ιταλία σκλάβα, φτωχή και επισφαλή. Οι εκλογές θα είναι ένα δημοψήφισμα, και ο λαός θα απαντήσει στις κάστες κι αυτούς τους κυρίους του σπρεντ!». 
Πριν το πραξικόπημα της Μπούντεσμπανγκ ο Σαλβίνι είχε δηλώσει ότι η νέα κυβέρνηση, θα ήταν μια πραγματική κυβέρνηση και όχι κυβέρνηση ανδρεικέλων σαν τον απίθανο Ρέντσι που τον πήραν από δήμαρχο οι τραπεζίτες και τον έκαναν πρωθυπουργό. 

Μπροστα στην εξέγερση του λαού, οι Τραπεζίτες που δήλωναν ότι θα μάθουν στους Ιταλούς πως να ψηφίζουν έκαναν πίσω.Κυβέρνηση του λαού στην Ιταλία.


Ότι γίνεται στην Ιταλία ισχύει και για εμάς. Ο απίθανος Ρέντσι είναι ο απίθανος Τσοπρά. Και οι δυο ανδρείκελα των τραπεζιτών. Και τους δυο , τους «έφτιαξαν», οι «κάστες και τα σπρεντ». Στη θέση του Κοταρέλι , ήταν ο Παπαδήμιος, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. 

Το «δημοψήφισμα» που έγινε στην Ιταλία πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα. 
Όλα τα κόμματα του δωσιλογικού τόξου, όλα τα κόμματα των Συνεργατών της Χούντας της Μαύρων Τραπεζιτών, είναι ένα πράγμα. Νέα Δημοκρατία και Κούλης, Κίνημα Φώφης, ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας, ΚΚΕ ΕΠΕ, Ημιανεξάρτητοι Έλληνες και Σια, αποτελούν ένα ενιαίο χουντικό εσμό. 

Δωσίλογοι συνεργάτες των κυρίων με τα σπρεντ. 

Και αυτούς πρέπει να διώξουμε οικοδομώντας ένα Αντιδικτατορικό Μέτωπο, για την Λαική Κυριαρχία σαν αυτή που υπόσχονται στην Ιταλία η Λίγκα του Βορρά και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων. 
Κάτω η Χούντα! 
Και στην Ιταλία και στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες ένα ακόμη Κόμμα της Βουλής. Μάλλον όχι τυχαία, αφού πρόκειται για το Κόμμα του πράκτορα Μιχαλολιάκου ο οποίος σε ηλικία 20 ετών και κατ'εντολή της CIA έκανε το ντεμπούτο του στην πολιτική σκηνή του τόπου τοποθετώντας βόμβα στον κινηματογράφο "Έλλη" με τα γνωστά αποτελέσματα. Κατόπιν τούτου, οι λίστες μισθοδοσίας του απο την ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ) είναι γνωστές και ήταν αναμενόμενες...επειδή λοιπόν είσαι μεγάλο ψαχτήρι κι επειδή είναι αδύνατον αυτά να μην τα γνωρίζεις, έχω να πω οτι το να σιωπάς για ένα έγκλημα, ισοδυναμεί με συνενοχή!!! Κρίμα και σε είχα σε εκτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλολιακος και η Χρυσαυγή ειναι η αλλη όψη του ίδιου νομισματος!! Και αυτο το νόμισμα γράφει πάνω: "η πιο σκληρή εκδοχη της Ν.Ταξης και του Ροτσιλντ"!!! Η αλλη οψη αυτής της σκληρης εκδοχης ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ!! Οι απογονοι των δολοφόνων του Ιωαννη Καποδίστρια έχουν δυστυχώς πολλές "εφεδρείες"!!!

Ανώνυμος είπε...

Και πρρρρρρφφφφφφφ!!!
Πεταχτηκε σαν την πορδη το γνωστο σε ολους ψυχασθενες υβριδιο.
Το ποσο γιδι ειναι αποδεικνυεται εδω:
Πλαστο το "εγγραφο" της ΚΥΠ
και με επισημη αποφαση δικαστηριου
xaathinas.blogspot.com/2012/04/blog-post_16.html

Αμα καταλαβουν εκει στο ΚΙΣ οτι εισαι κουτσο αλογο...παπαλα τα φραγκα!

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Ιουν 02, 11:30:00 π.μ.

"Βγεκα" επωνυμα να τα πεις αυτα και θα σου κοψει το εβραιοκωλο ο Μιχαλολιακος, μουνοπανο. Τα ιδια κανατε και στον γερο-Πλευρη αλλα ακομα σας τσουζει η πουτσα που φαγατε.
Εχετε πατριδα τωρα.
"Αλιγια", κοινως τον μπουλο. Αρκετα μας ζαλισατε τ' αρχιδια.


Αιωνιως Συφληασμενος

Ανώνυμος είπε...

Εγω ηθελα να 'ξερα ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ο αρχιεγκληματιας εβραιος Περεζ στην Ελλαδα, 2-3 χρονια πριν "εκλεγει" το Αξελ, ο οποιος Περεζ, εστειλε τα καρακωλια/σαγιανιμ του να τον φερουν αρον-αρον απο την Κρητη που εβρεχε τον κωλο του με την ΚΝιτισσα ...καθηγητρια ΕΜΠ.
Τι να ειπαν .....αραγες οι δυο τους; ΤΙ να σιγοψιθυρισαν;
Η συναγωγη ξερει και δε μας το λεει;






Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε της Χρυσης Αυγης, εκτος απο βρισιές, μπουνιές και κλωτσιες,εχεις ή θέλεις να μιλησουμε με επιχειρήματα? Για παραδειγμα,με τα 2.000.000 των αλβανων που υπάρχουν στη χώρα μας, τί θα κάνετε? Πως θα τους διωξετε? Διότι αν δεν κανω λάθος λετε οτι οι αλβανοι ειναι αδέλφια μας και ότι κατάγονται απο τους αρχαίους Ιλλυριους. Κατι το οποιο ειναι λαθος!!Με τις τράπεζες τί θα κανετε? Εγω δεν είμαι Εβραίος,αγαπητε φίλε της Χρυσης Αυγής! Είμαι Ελληνας, γι'αυτο και υποφερω! Αλλά δεν πιστεύω οτι το προβλημα είναι ο απλός Εβραίος πολιτης, αλλά το διεθνες εβραϊκό-σιωνιστικο κεφαλαιο!! Οπως υποθέτω θα συμφωνείς κι εσυ! Και εγω δεν ειπα οτι εισθε πράκτορες της ΕΥΠ!! Δεν γράφω μονο εγω σχολια στον κ.Χατζαρα! Γραφουν κι αλλοι!! Αλλά ειτε είσθε πράκτορες είτε όχι,ειτε εγω ειμαι μουνοπανο ειτε οχι, λυσεις να προτείνετε για να βοηθησετε τον ελληνικό λαό,εχετε? Και αν θέλεις να συναντηθουμε απο κοντά και να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες σαν κανονικοί άνθρωποι,ευχαριστως!! Κι αν κάπου κανω λαθος,να σου ζητήσω και συγγνωμη!

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Ιουν 03, 12:59:00 μ.μ.

Ετσι πολιτισμενα...........
Να τα πεις στην συναγωγη αυτα, αλλα και στο ΚΙΣ

http://deltio11.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Πιά μήνυση θα κάνει ρε σούργελο.
Όπως τότε με τον Ραφαηλίδη στον Ζούγκλα που του είπαν φορά παρτίδα ότι είναι πράκτορας των Αμερικάνων και έκανε τουμπεκί μέχρι σήμερα.
Μόνο στο Κολλάτο ήξερε να κάνει τον μάγκα με τις καρύδες μετά κο κο κο σαν την καλή κοτούλα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Χατζάρα, δεν κατάλαβες γιατί έκανε πίσω ο Μασοναρέλα στην Ιταλία; "Θα γένει αλλιώς η δουλειά", που είπε κι ο Μακρυγιάννης...