10/6/20

Το Κόλπα των Γκαλοπατζήδων. Οι τηλεθεατές αποδοκίμασαν Κεραμέως ,Δένδια και Βαρβιτσιώτη

Εταιρεία Γκαλοπατζήδων ρωτούσε εδώ και μέρες για λογαριασμό της Αμερικανικής πρεσβείας τους «χαζούς» τηλεθεατές να βαθμολογήσουν με άριστα το 10 επτά υπουργούς. Άδωνι Γεωργιάδη, Νίκη Κεραμέως , Νίκος Δένδιας ,Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , Κυριάκο Πιερρακάκη και Νίκος Παναγιωτόπουλο.
 Επτά και όχι όλους. 
Από αυτούς, ο Άδωνις βαθμολογήθηκε με 7,2, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με 7, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με 6,7 και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με 6,3.
 Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ,ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , «πάτωσαν». Βαθμολογήθηκαν κοντά στην βάση. 
Η εταιρεία όμως ανακοίνωσε τα ποσοστά με τέτοιο τρόπο ώστε η αποδοκιμασία να εμφανίζεται ως επιδοκιμασία. Λέγοντας , «πρώτος σε θετικές ψήφους για την αποτελεσματικότητά του» ήταν ο Αδωνις ανακοίνωσαν ότι η Κεραμέως είναι 5η στην κυβέρνηση, ενώ είναι 5η μεταξύ των επτά, και ο Δένδιας 6ος μεταξύ των επτά, δηλαδή «προτελευταίος», και ο «Μιλτιάδης», είναι τελευταίος. 
 Η ίδια εταιρεία ρωτούσε τάχα τους χαζούς τηλεθεατές να συμφωνούν να έχουν ΒΕΤΟ ο Μαρουχάκης, το ΚΚΕ και ο ΜΥΡΙΖΑ και το 53% των Ζώων που απάντησαν συμφωνεί πως «πρέπει να υπάρχει ομόφωνη απόφαση και των 300 βουλευτών για σύγκρουση με την Τουρκία εάν εκείνη υλοποιήσει τις εξαγγελίες της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...