5/6/20

Στατιστικές Μπουρδομαλακίες των πτυχιούχων μυαλοπώληδων Λωποδυτών

Οι χαρτογιακάδες στη Βουλγαρία μέτρησαν την «παραγωγικότητα» των εργαζόμενων. Και τα 3,398 εκατομμύρια εργαζόμενοι στο πρώτο τρίμηνο του 2020 εργάστηκαν 1,38 δισεκατομμύρια ώρες. Έκαναν την διαίρεση με το ΑΕΠ και βρήκαν ότι οι Βούλγαροι εργαζόμενοι παράγουν σε μία ώρα εργασίας, 9,46 ευρώ του βουλγαρικού ΑΕΠ. Αυτή η επιστημονικοφανής Μπουρδομαλακία των Τραπεζιτών είναι βάση μεταρρυθμίσεων. 
Την παλιά (καλή) σταλινική εποχή παραγωγικότητα μετριόταν με τον όγκο της παραγωγής.
 Όταν την μετρά με αξία, τότε η αξία του παραγόμενου προϊόντος καθορίζει την «παραγωγικότατα» και όχι η προσπάθεια του εργαζόμενου. 
Οι χαρτογιακάδες στη Βουλγαρία διαπίστωσαν ότι «μεγαλύτερη είναι η παραγωγικότητα εργασίας στη βιομηχανία, και χαμηλότερη είναι η παραγωγικότητα στη γεωργία, όπου για μία ώρα εργασίας παράγεται 1,58 ευρώ του ΑΕΠ. 
Εάν δηλαδή τα λάχανα έκαναν 1000 ευρώ το κιλό οι ίδιοι, (μη παραγωγικοί), γεωργοί θα ήσαν στην κορυφή της …Παραγωγικότητας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρα οι αγρότες είναι αντιπαραγωγικοί και πρέπει να καταργηθούν και να αντικατασταθούν με κάποια πιο παραγωγική μέθοδο αγροτικής παραγωγής. Αυτό είναι τό σχεδιό τους Σπύρο.Εχε τό νού σου κατα ´κεί.