6/6/20

Κοροϊδοϊός

Ευτυχώς που βγήκε ο Ομπερστουρμφυρερ του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, και μας υπενθύμισε να προσέχουμε το τριήμερο, μη και συναντήσουμε κανέναν από τους 10.000 ασυμπτωματικούς τουρίστες που ερχονται στην Ελλάδα. 

ΥΓ. Η τηλε-κοροϊδία, στο μεγαλείο της! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειδα επροχτε, στην διαδηλωση των απλυτων για τον αραπη πορνο-ηθοποιο Φλοϋντ, τον Σκορδαλια μπροστα στην αμερικανικη πρεσβεια να κοβει προστιμα στους βρωμιαρηδες που παραβαιναν τις εντολες του.
Ενας φιλος γιουφτος ομογενης απο Νεα Υορκη, μου ειπε οτι ο Σκορδαλιας εθεαθει και στις ΗΠΑ και ορμηνευε τους αραπαδες του Μπλακ-Λαϊβς-Ματτερ (χεσε μεσα Πολυχρονη) πως να κρατανε αποστασεις μεσα στα μαγαζια που κλεβανε για να μην κολλησουν τον ηλιθιοϊο.
Ρε ο ανθρωπος ειναι ολουθε σου λεω....

Μαλιστα, ο Σκορδοτετοιος, εβγαλε και λογο στους αντι-φα μεσα σε μια συναγωγη στο Μπρουκλιν, που ο ραβινος επιτρεπει στους αντι-φες να κανουν τις συναντησεις τους.

https://www.unz.com/estriker/national-justice-exclusive-brooklyn-based-antifa-network-helping-organize-violence-across-the-country/





Καλυτερα εις ταπεινος Γιουφτος, παρα πουστης και περηφανος

Ανώνυμος είπε...

Γιουουούφτεεεεεεεε. Είσαι όλα τα λεφτά



Λαρσινοί γύφτοι



Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...