5/6/20

Άπαξ Εφιάλτες για πάντα Εφιάλτες.

223 χρόνια μετά το «ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ» του 1817, οι Ρουφιανοπατριώτες δεν έχουν αλλάξει. 
«Όλοι βεβαιούσιν, ότι εις τας ψυχάς των εμφωλεύει ο Πατριωτισμός», μας προειδοποίησαν οι Φιλογενείς το 1817. 
Και το 2020, 223 χρόνια μετα,  η Φιλάργυρη και ιδιοφελής Γκιάνα ντε Πομπαντούρ ,που είναι Διεθνίστρια και Κοσμοπολίτισσα, διακήρυξε :
 «Όλοι αγαπάμε την πατρίδα μας». 
Σαν σήμερα στις 5/17 Ιουνίου 1825, οι Συνταγματικοί Δανειολήπτες φίλοι της Γκιάνας δολοφόνησαν στην Ακρόπολη τον φυλακισμένο από τις 7 Απριλίου Φιλογενή Οδυσσέα Ανδρούτσο. 
Η δολοφονία έγινε, με εντολή των Αγγλόφιλων δανειοληπτών στον Γκούρα. 
Οι δολοφόνοι , στραγγάλισαν τον Φιλογενή Οδυσσέα Ανδρούτσο, και μετά για να καλύψουν το έγκλημά τους, πέταξαν το σώμα του στο λιθόστρωτου του Ναού της Απτέρου Νίκης και διέδωσαν πως ο φυλακισμένος προσπάθησε να αποδράσει και σκοτώθηκε. Η σορός του ετάφη δίχως τιμές στο ναό του Αγίου Διονυσίου, στα δυτικά της Ακροπόλεως. 
Η Επιτροπή «Greece 2021» και η μανδάμ Πομπαντούρ , θέλουν να προκαλέσουν στην καρδιά και την ψυχή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα θαυμασμό για τους Συνταγματικούς Δανειολήπτες που δολοφόνησαν τον Φιλογενή Οδυσσέα Ανδρούτσο.
 Στόχος των Εθνοπροδοτών και της Γκιάνας είναι η ΝΟΘΑ ΙΣΤΟΡΙΑ που έγραψαν οι δολοφόνοι του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και η ΣΤΟΑ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ «να ακουμπήσει την καρδιά και την ψυχή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα». 
Άπαξ Εφιάλτες για πάντα Εφιάλτες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συστήθηκε Επιτροπή «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21», απάντηση στον εθνικό κατήφορο της επιτροπής Αγγελοπούλου
http://dionios.blogspot.com/2020/06/21.html

19 Απριλίου 1965. Η Ελληνοτούρκικη Κρίση. Η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε την άμεση απέλαση 6.000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που διατηρούσαν την ελληνική υπηκοότητα,

  Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest