10/6/20

Ζουν ευτυχισμένοι τον Μύθο τους. Διότι λεφτά έχουν.

Κόρη της χρυσής νεολαίας, ευπόορυ οικογένειας της Θεσσαλονίκης, που σπουδάζει στην Αγγλία, επέστρεψε πριν από περίπου δέκα ημέρες στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας και έκανε πάρτι στο πατρικό σπίτι της στο Πανόραμα, για να... γιορτάσει την επιστροφή της, με τριάντα περίπου καλεσμένους. 
Η δεσποινίς ήταν «ασυμπτωματική». αλλά λίγο μετά το πάρτυ παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης και το τεστ έδειξε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Ακολούθως υποβλήθηκαν στο τεστ και οι «καλεσμένοι» στο πάρτυ και αρκετοί είναι «θετικοί».
 Ακόμα ψάχνουν το προσωπικό και οι πελάτισσες του κομμωτηρίου-κέντρου περιποίησης στο οποίο πήγε για να καλλωπιστεί, η πλουσία «φοιτήτρια» , της οποίας συγγενικό πρόσωπο εισήχθη για νοσηλεία στο ΑΧΕΠΑ.
 Στο ταξικό αριστερό Κράτος Δικαίου της Ψωροαλίτ, οι «πλούσιοι» μπορούν να μολύνουν τους φτωχούς  με τον Κορωνοιό, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να τους; αποζημιώσουν για την ζημιά που τους προκάλεσαν.  

ΥΓ. Να τους ευχηθώ καλό... ψήφο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους γύρισε μπούμερανγκ όμως, γιατί ενώ δώσανε στυγνά της κόρη της Θεοδωρίδου, βγήκε η κόρη του χαρδαλιά να διαφημίζει beach party, σε παραλιακό μαγαζί...(εκεί πάω στοίχημα δεν θα δουν ούτε συνωστισμό, ούτε κρούσματα)
Κατακαλόκαιρο είναι, δεν μπορείς να μαντρώσεις την νεολαία που βράζει το αίμα της, μας ζάλισαν με τον κοροϊδοϊό τους τα φερέφωνα του μπίλλυ παράθυρου...
Ο "άντρακλας" χαρδαλιάς έκανε μήνυση για ένα ποτήρι νερό που έφαγε (αντί να ευχαριστεί που τον δρόσισε!) και ο εισαγγελέας έστειλε την γυναίκα στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ!!!
Άντε μα την "νέα σοβιετία", μετά τα ψυχιατρεία στα ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ!

Ανώνυμος είπε...

Ωρα ειναι να μπουγελωσουμε και τον εισαγγελεα.

Εγω φυσικα θα προτιμουσα να τον γιαουρτωσουμε με γνησιο προβειο, ανανεμειγμενο με σκατα.





Γιουφτος κανονικος

Ανώνυμος είπε...

Κριμα η πετσουλα ρε συ γιουφτε.
ΥΓ: Στα παρτυ δεν κολλας απο τον συνωστισμο αλλα απο τις πιπες στις τουαλετες