7/6/20

Το χαστούκι στο ΚΚΕ που έστειλε τη Χρυσή Αυγή στο 7%

7 Ιουνίου 2012. Το έβλεπα ζωντανό. Και είπα αμέσως «για στο χέρι σου παλικάρι μου». Αμέσως μετά, πήρα τηλέφωνο τον Καρατζαφέρη και του είπα να μην καταδικάσει το χαστούκι του Ηλία, αλλά να κάνει δήλωση κατά του ΚΚΕ και του «Γαβρήλη». Ο Καρατζαφέρης, είπε ότι νόμιζε. Κάτι μπουρδομαλακίες για τριαντάφυλλα. Και πήρε 1,58%.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του τη στήσανε σατανικά του Ηλία τότε.
Τον έβαλαν μεταξύ 2 μίσανδρων τζιβιτζιλούδων κι ενός φλούφλη(cuckservative) «δημοκράτη» της Στοάς.
Η μια τον ειρωνευόταν, ή άλλη τον κτύπησε με την εφημερίδα.
Νόμιμη αυτοάμυνα ήταν οι φάπες στη νταλίκα τη Γαρούφω.

"Equal rights, equal lefts".
«Ίσα δικαιώματα, ίσες σφαλιάρες».

Ανώνυμος είπε...

Στα σοβαρά τώρα Χατζάρα, πιστεύεις ότι το χαστούκι του Κασιδιάρη ωφέλησε τη Χρυσή Αυγή; Εγώ πιστεύω ότι την χαντάκωσε. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι και δη Χριστιανοί, θεωρούν ότι είναι ανάρμοστο ένας άνδρας να βιαιοπραγήσει σε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Τέτοια πετάς και δεν σε εμπιστεύεται ούτε καν ο Καρατζαφέρης...

Ανώνυμος είπε...

ποσοι δεν ειπανε "Ηλια να αγιασει το χερι σου"?????

Ανώνυμος είπε...

Το χαστούκι ήταν γελοίο. Σαν εικόνα, σαν εκτέλεση, σαν πράξη.... Μέχρι και ο Πλεύρης τον πήρε στο ψιλό.... Τα 7% και όλα τα λοιπά, ήταν αστεία επίσης, γιατί πολύ απλά όλοι ήθελαν να ανέβει η ΧΑ... Γιαυτό την επέλεξαν άλλωστε... Επέλεξαν την ΧΑ ως τον πιο ελεγχόμενο "κουβά" που θα μάζευε την αντίδραση και θα την αδρανοποιούσε... Δεν ήθελαν χώρο που θα μπορούσε να έχει μέλλον, και σίγουρα όχι τον Καρατζαφέρη, που ήξεραν ότι ήταν γριά κότα που ήξερε τα κόλπα και θα μπορούσε να τους γυρίσει ανεξέλεγκτος σε εποχή κρίσης.... Γιατί ο Καρατζαφέρης αν πετύχαινε να εδραιωθεί, και μάζευε 5-10 σοβαρούς ανθρώπους γύρω του, με όλα αυτά που έγιναν θα σάρωνε... Έτσι τον έφαγαν νύχτα, έβαλαν τον Καμμένο να τον αντικαταστήσει, μετά την ΧΑ, τώρα τον Βελόπουλο.... Η όλη ιστορία είναι να ελέγχεις την αντίδραση, πολύ περισσότερο από την δράση..... Μόλις φοβήθηκαν ότι η ΧΑ μπορούσε να ξεφύγει σε ποσοστά, απλά την χτύπησαν.... Απλό... Πού είναι όλοι οι μεγαλόστομοι πατριώτες σήμερα; Αστείο παρελθόν.... Δυστυχώς έτσι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης έκανε σοβαρά λάθη γι'αυτο και βγήκε από την "ελλαδικη" Βουλή!

Ανώνυμος είπε...

Ο φλουφλης "δημοκρατης" της Στοάς που λες έχει μεγάλες πλάτες και άκρες και στην Κύπρο. Υπάρχουν "πατριώτες" κάτω στο νησί που είναι υπό την "υψηλή" προστασία του. Κάθε άλλο παρά πατριώτες είναι βεβαίως αφού συναγελαζονται με έναν τέτοιο άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Με εξαίρεση την ανεδαφική κατ'εμέ εξύψωση Καρατζαφέρη, το σχόλιό είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Το μόνο που θα σου πω είναι πως ο μπαρμπας ήταν χωμένος σε πολλά και κατ'επέκταση έυκολα εκβιάσιμος. Μου κάνει εντύπωση, που το προσπερνάς.
Όταν ψηφιζόταν ο λαθρονόμος Ραγκούση, είχε δηλώσει το αμίμητο, ότι όσοι είχαν μαζευτεί έξω από την Βουλή το βράδυ της ψήφισης ήταν πράκτορες ξένων δυνάμεων. Αυτός είναι ο μπάρμπας. Τον εξιδανικέυεις, αξιόλογε φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Βλακιες λετε, διαχρονικα απο το '74 και μετα το ταβανι των "εθνικοφρονων" ηταν περιξ του 10% οπως και ταβανι του ΚΚαε περιξ του 5%

Ανώνυμος είπε...

ποιοs καλε ο καβαν τζαφερ;ο οφσοροδοξοs καταδικασμενοs οριστικα και αμετακλητα σουπερ πουμα ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ;με την αστρατευτη φυγοστρατη τρυπια κυλοτα τον πλαστογραφο ελεεινο τζουτζουκο κυδωνιατη-μπουγατσαs με την βιλα στιs BRUKSELES-KWAKKELS STRAAT-5-VILVOORDE με βιλα στον διονυσο στα καμμενα χρυσανθεμων 27 με 19 ακινητα το μασωνακι ο τρυπιοs ο κουφιοs!...
ο βαψωμαλλιαs ερωτυλοs με τον καθετηρα τηs κ. κατεριναs τσιμπουκλιδου με το εξωγαμο τηs ζωηρηs αννουλαs το μικρο σπυρο;
οι παλαιοι κατερινιωτεs ακομα θυμουνται την κ.βιζιτα παλαιοτσιμπουκι(κατα κοσμον βενυ κολοτρυπιδενη τον εβαζε λαχανο τον εβγαζε κωνουπιδι)...

Ανώνυμος είπε...

οι μεγαλοκοπελεs του ΛΑγΟΣ παντα προτασουν τα οπισθια τουs ειναι επιρρεπηs ειs τον ΜΠΟΥΤΖΟΝ που ελεγε και ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ!
Αλλωστε ποιον-ποιαν Γ@Μ@ΝΕ και δεν χαιρεται..
του Αγιου Αθανασιου ειπε η μασονοκουραδα καμπαλιστηs πτηνοχεσμενοs του Βοσπορου σημερα γιορταζει η νανσυ...
Μετα τηs Ψ@ληs..Νανσυ Μπουλντοζα Γιουτσου Π]ουτσου Κυδωνιατη