4/8/20

Οι ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΗΔΕΣ και μετά το μερεμέτι της 4ης Αυγούστου, παραμένουν σταθεροί στην κατεύθυνση της μεταρρυθμιστικής πολιτικής

Οι «λειτουργικές βελτιώσεις» που αποφάσισε ο αδελφός της μητρός του αφορούν: 
- Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική. 
 - Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
 - Την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγλου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης. 
 - Την τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.
 - Την τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος. 

«Μπροστά στις προκλήσεις των καιρών, ένα ήδη επιτυχημένο κυβερνητικό σχήμα, δέχεται λειτουργικές βελτιώσεις από τον Πρωθυπουργό για να ανταποκριθεί, ακόμη πιο αποτελεσματικά, στις προσδοκίες των πολιτών. 

Η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί αύριο στη μία το μεσημέρι, στο Προεδρικό Μέγαρο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επέλεξαν την 4η Αυγούστου για να μας δείξουν πόσο δημ(ι)οκράτες είναι:
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το υλικό αναρτήσεων στο Διαδίκτυο, οι οποίες τάσσονται εναντίον των μέτρων, ώστε να προχωρήσει σε ποινικές διώξεις των «αντιφρονούντων».
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/902802_i-kyvernisi-stelnei-ston-eisaggelea-opoion-diafonei-me-tis
Ν.Σύψας: «Το επόμενο καλοκαίρι του 2021 θα ισχύσουν τα μέτρα απαγόρευσης ακόμα και με εμβόλιο»!
https://www.pronews.gr/ygeia/902816_nsypsas-epomeno-kalokairi-toy-2021-tha-ishysoyn-ta-metra-apagoreysis-akoma-kai-me

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....