5/8/20

Τα 5 βιβλία του Σπύρου Χατζάρα με 65 ευρώ


Τα 5 βιβλία του Σπύρου Χατζάρα

-«Η Επανάσταση των Φιλογενών» . Πως ο Εθνάρχης Καποδίστριας οργάνωσε την Παλιγγενεσία του 1821 και πως οι μασόνοι και οι Εβραίοι στην υπηρεσία της Αγγλίας και των Ρότσιλντ ξεπούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, με τα δάνεια της Αγγλίας
 -«ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» .Πως η SoE και οι χρυσές λίρες δημιούργησαν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, γιατί η Αγγλία δολοφόνησε τον Μεταξά και κατέστρεψε την Ελλάδα.

 - «Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ». Ποιοι και γιατί προκάλεσαν τον Παγκόσμιο Πόλεμο και ποιοι είναι η παγκόσμια Διακυβέρνηση. 
Η πλήρης κατάθεση του Ρακόφσκυ στην Νι-Κα-Βε-Ντε , στις 26 Ιανουαρίου 1938, που είναι γνωστη στην αγγλική βιβλιογραφία σαν «red symphony». 

 -« Το Εβραϊκό Ζήτημα», είναι το βιβλίο του Γκέμπελς για το Ολοκαύτωμα του Γερμανικού λαού στα χέρια των όπου γης και πατρίς, μαζί με εκτενή εισαγωγή του Σπύρου Χατζάρα. 
 -Το «Ευαγγέλιο του καλού Πατριώτη» ειναι το «To Δοκίμιο περί πατριωτισμού» των Φιλογενών που ήταν αφιερωμένο στον Αληθινό Πατριώτης, την Κορωνίδα και το καύχημα ολοκλήρου του Ελληνικού Γένους, τον ζωντανός στύλο της Πατρίδος , το νέο Μιλτιάδη και ο νέο Θεμιστοκλή τον  Ιωάννη Καποδίστρια! 
Το 1817, ενώ η πορεία της επαναστατικής προσπάθειας, (μαρξιστικά, το επαναστατικό προτσές), των Φιλογενών είχαν εισέλθει στην «τελική ευθεία», οι Φιλογενείς Εθνικιστές κυκλοφόρησαν νόμιμα στα Επτάνησα, μια ιδεολογική προκήρυξη, το «Δοκίμιον περί Πατριωτισμού» , που απευθυνόταν «προς τους κατοίκους των Ιονικών Επτά Νήσων», και όλο το Γένος των Ελλήνων. Αυτή η ανυπόγραφη «ιδεολογική επαναστατική μπροσούρα», ήταν το τρίτο συλλογικό πολιτικό προεπαναστατικό κείμενο των Φιλογενών, μετά την «Ελληνική Νομαρχία» και το «Ρωσοαγγλογάλλο». Το «Δοκίμιον περί Πατριωτισμού» ήταν «αφιερωμένο» από τους Ε.Φ, που το έγραψαν σε «φιλογενείς ψυχές», όπως ανέφεραν στον πρόλογο, και προανήγγελλε την επερχόμενη απελευθέρωση, τονίζοντας : «Θαρσείτε Έλληνες! Των αγώνων σας το στάδιον μέγα δεν είναι. Ολίγη φιλοτιμία και η νίκη είναι βεβαία. Μικρός σπινθήρ πατριωτισμού και η γενική και μερική ευδαιμονία βεβαιοτάτη». Τα αρχικά Ε.Φ. (είτε «Εταιρεία των Φίλων» είτε «Εταιρεία του Φοίνικα»), δείχνουν ανθρώπους που ήσαν πολύ κοντά στον Καποδίστρια. Η «ιδεολογική επαναστατική μπροσούρα» των Φιλογενών, που κυκλοφόρησε το 1817, ήταν το πρώτο «πολιτικό Δοκίμιο» στην Ελληνική γλώσσα.

-«Η Επανάσταση των Φιλογενών»
Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ»,
-« Το Εβραϊκό Ζήτημα»,  
- «ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» 
-Το Ευαγγέλιο του Καλού Πατριώτη.

Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com


200 χρόνια μετά την Επανάσταση κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα να μάθει την Αλήθεια για το «Ποιοι» οργάνωσαν την Παλιγγενεσία, και την Επανάσταση και ποιοι ήταν και είναι οι Εφιάλτες. 

Για τα 200 χρόνια, από το 1821, «Η «Επανάσταση των Φιλογενών» και το «Πατριωτικό Δοκίμιο» με τριάντα ευρώ ταξιδεύουν ηλεκτρονικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλο τον Κόσμο. Και στις ΗΠΑ και τον ΚΑΝΑΔΑ, και την ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. 

Οι παραγγελίες στο deltio11@gmail.com. 

Για όποιον από τους αποδήμους θέλει τα τυπωμένα βιβλία , τα στέλνω ως «δέμα» και η πληρωμή, που επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής γίνεται διατραπεζικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: