29/12/09

Οπλιστείτε, με ότι έχετε! Με θάρρος, με κουράγιο, με φίλους , με... όπλα

Στην τριετία που έρχεται (2010-2011-2012) θα αντιμετωπίσουμε ως έθνος τα φάσμα του αφανισμού, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τη νέα τάξη πραγμάτων αποφασισμένη να μας εξαφανίσει διά παντός.

Η μοίρα που μας έτυχε είναι η χειρότερη από όσες γνώρισε ο ελληνισμός στην μακραίωνη ιστορία του,σε μας έλαχε ο κλήρος ή να σώσουμε το έθνος μας ή να αφανιστούμε μαζί του.

Ιστορικά έχουν ξανασυμβεί παρόμοια γεγονότα όμως αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει προηγούμενο. Αυτός ο απόλυτος έλεγχος αυτή η δικτατορία των πάντων και συγχρόνως η από δεκαετίες γενιτσαροποίηση της νεολαίας και ολοκληρωτικός εκφυλισμός όλης της κοινωνίας γενικότερα (ήθη, έθιμα, οικογένεια, ιστορικές αξίες κτλ.) οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όλα λειτουργούν βάσει σχεδίου. Ο εχθρός δεν είναι ορατός όπως ήταν σε άλλες εποχές και γι'αυτό το λόγο λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να τον δουν.

Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο αλλά παρατηρώ μία βιασύνη εκ μέρους του συστήματος και αυτό ίσως είναι καλό. Αγωνιστές, οπλιστείτε, με ότι έχετε, με θάρρος,με κουράγιο,με φίλους, με όπλα, μην παρακολουθείτε τα κανάλια των εργολάβων γιατί σας ρίχνουν το ηθικό, συνομιλείτε με πατριώτες, ανταλλάσετε απόψεις, οργανωθείτε, στις γειτονιές,στις πόλεις, να φτιάξουμε μικρούς πυρήνες αντίστασης παντού, γρηγορείτε δεν πρέπει να μας πιάσουν στον ύπνο, όταν όλοι αυτοί οι πυρήνες ενωθούν θα είναι σε θέση -θα είμαστε σε θέση- να διεκδικήσουμε και είμαι σίγουρος να αποκτήσουμε επιτέλους όλα αυτά για τα οποία έχουν χυθεί ποταμοί ελληνικού αίματος.
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή...
Νίκη ή θάνατος.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θάνατος στους λαθρομετανάστες εισβολείς ! Υπηρετήσαμε στον στρατό για να είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε τους ξένους εισβολείς, για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας . Οφείλουμε να εμποδίσουμε την παράδοση της Ελλάδας στους μουσουλμανους . Ο πολιτισμός τους αν μπορεί ποτέ να χαρακτηριστεί ποτέ πολιτισμός η σαρία είναι ασύμβατος με τον δικό μας . Ή εμείς ή αυτοί . Τέλος έφτασε ο κόμπος στο χτένι δεν θα τους αφήσουμε στον βωμό της ψηφοθηρίας να παραδώσουν την Πατρίδα μας στους Τούρκους(μουσουλμάνους) .
Έξω οι Αλβανοί, έξω όλοι οι Μουσουλμάνοι αλλιώς θάνατος ! Θάνατος σε όποιον νομιμοποιεί μουσουλμάνους ! Φωτιά και τσεκούρι .

Ανώνυμος είπε...

Αντώνης ο ανύπαρκτος, Γιώργος ο επικίνδυνος

http://kostasxan.blogspot.com/2009/12/blog-post_5856.html

Ανώνυμος είπε...

Ίσα, ρέ .... Μπουμπουλίνααααα!!!

Ήθελα νάξερα, σέ ποιούς ακριβώς απευθύνεσαι ? Στούς φοροφυγάδες, στούς καφενόβιους, στούς παρασιτούντες, ή κυρίως, στούς συνταξιούχους οι οποίοι θρέφουν 35-ούτεις "άνδρες", οι οποίοι διαβιούν ακόμη στά μωρουδιακά τους δωμάτια ?

Χατζάρα καί λοιποί, πάρτε το χαμπάρι : Άμα θέλετε νά στήσουμε Κράτος, τό οποίο θά μπορέσει νά σταθεί στά πόδια του καί νά διώξει τά δεινά, ξένα καί κυρίως εντόπια, Τότε..... :

Ξεχέστε πρώτα εμάς τούς Έλληνες.

Άμα δέν ξαναγίνουν άντρες, μερικοί, λίγοι τουλάχιστον Έλληνες, μήν περιμένετε νά αντιδράσουν οι ιδιοκτήτες τών offshore εταιρειών καί οι κουνιστοί υιοί τους καί οι πουτανίτσες κόρες τους.

Φωνάχτε νά φτιαχτεί πρώτα κανάς Έλληνας καί μετά βλέπουμε..... Μέχρι τότε, όσο καί νά γκαρίζετε, φωνασκείτε εις ώτα μή ακουόντων, καί, όσο δίκιο καί νάχετε, θά ρουφάτε τόν .... αυγό σας, όπως έχει γίνει πλειστάκις προσφάτως, (π.χ. πορείες, συλλογές υπογραφών καί λοιπά μπουρμπούτσαλα).

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

.....Σου σταματήσανε το χρόνο.....
και σ' άρχισαν απ' το Μηδέν....,
βασίλισσα βασιλεμένη
και καταξεπεσμένη ευγενή....,
σαν ''σου την πέσαν'' τα φακίρια
με τρικς και ''θαύματα'' προκάτ....!

Κι ασφυκτιάς, πια, μες στην μπόχα....,
που σου 'μεινε, μόνον, η φίρμα.....
νά 'χεις 'την, χα, στου ''Πνεύματος''
τα διεθνή χρηματιστήρια.....
και τα ''κεφάλαιά'' -σου νόθα....!

.....Εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια....,
κρυπτοδιατάνοι, μυημένοι....,
αντίθεοι με μάσκα ''θεία''....,
έξωθεν κι έσωθεν μ α σ ό ν ι α....,
σου χτίζουν δόλια τα ''μαντεία''....,
μνήματα τ' "άγνωστου Θεού''....!

Κι άψαχτη μένεις στη μαστούρα.....
κι άπραχτη στη φερτή φθορά -σου....,
Ελλάδα μες στα μαύρα χιόνια....,
με.....θεομπαίχτρα, λαομπαίχτρα,.....
την του ''γνωστού ''θεού'''' πηγή....,
που, αντάμα με το ''λάλον ύδωρ'',
βγάζει, και, ''Θεοκτόνα'' ούρα....!

.....Κάποτε συ οριοθετούσες
ακρόρια Γνώσης..... με πρωτιά....,
του Πνεύματος γειτόνια που 'χες
τα προπερισυμπάντεια εσύ....,
που, πια, δε βρίσκεις γαλαξίες....,
μες σε ορίζοντα στενό....!

Κι από το φως..... μες στο ημίφως....,
στο σούρουπο κι η χαραυγή σου....,
που 'χεις στερνά κατάρατα....,
συ με ''αρχή'' ευλογημένη....,.....
τέως ακμή..... και ''νυν λυκόφως''....!.....

Γεια....: Αλέξανδρος Ζήβας,
URL: www.alexandros-zivas.gr
....:.....αποκαλυπτικές
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
όλων των αποκωδικοποιητέων.....

Ανώνυμος είπε...

Ίσως είναι αργά. Όταν η κυβέρνηση Καραμανλή πήρε μέτρα για το δημογαρφικό φρόντισε να δώσει επιδόματα στις εξής κατηγορίες:


α) Οι Έλληνες πολίτες.

β) Οι ομογενείς αλλοδαπής υπηκοότητας.

γ) Οι πολίτες Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

δ) Οι πολίτες χωρών που ανήκουν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Νορβηγία, Λιχτενστάιν και Ισλανδία) καθώς και οι Ελβετοί πολίτες.

ε) Οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες (Ν.Δ. 3989/1959, Α.Ν.389/1968).

στ) Οι ανιθαγενείς που διέπονται από Διεθνείς Συμβάσεις (Ν.139/1975).

ζ) Αλλοδαποί, δικαιούχοι ανθρωπιστικού καθεστώτος παραμονής στην Ελλάδα (άρθρο 8 Π.Δ. 61/1999).


Με την παρέμβαση του συνήγορου του πολίτη αναγκάστηκε η κυβέρνηση να δώσει και σε μια άλλη κατηγορία

η) Οι πολίτες άλλων κρατών που είναι γονείς τέκνων ελληνικής υπηκοότητας.

Μην αργοπορείτε. Φροντίστε μέσω τηλεμαραθωνίων να μαζευτούν χρήματα για το σκοπό της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας. Στην αντίπερα όχθη το χρήμα ρέει άφθονο. Στις ΜΚΟ, στο συνήγορο του πολίτη, στους δικηγόρους των λαθρομεταναστών.

Ανώνυμος είπε...

κε Χατζάρα μπαίνοντας στη διαβούλευση για την ιθαγένεια των μεταναστων και σχολιάζοντας τα διάφορα άρθρα διαπιστώνω σήμερα το πρωϊ ότι τα χθεσινοβραδινά μου σχόλια έχουν αφαιρεθεί αφού τα είχαν αναρτήσει εχθές το βράδυ.
Στις 6 διαφορετικές παρατηρήσεις μου έχουν αφήσει μόνο δύο.
Σκεφτήτε τι αφαιρούν και σε άλλους.
Σας καλώ να το δοκιμάσετε και εσείς και άλλοι φίλοι.
Αίσχος!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

κε Χατζάρα μπαίνοντας στη διαβούλευση για την ιθαγένεια των μεταναστων και σχολιάζοντας τα διάφορα άρθρα διαπιστώνω σήμερα το πρωϊ ότι τα χθεσινοβραδινά μου σχόλια έχουν αφαιρεθεί αφού τα είχαν αναρτήσει εχθές το βράδυ.
Στις 6 διαφορετικές παρατηρήσεις μου έχουν αφήσει μόνο δύο.
Σκεφτήτε τι αφαιρούν και σε άλλους.
Σας καλώ να το δοκιμάσετε και εσείς και άλλοι φίλοι.
Αίσχος!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@01:42:00 πμ
Φιλε με τετοια σχολια παιζεις το παιχνιδι τους. Αν θες να δωσεις φωτια και τσεκουρι καν'το εκει που θα εχει αποτελεσμα. Αρχισε με τους ξεφτιλες τους πολιτικους μας!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΟΡΑΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΕΜΟ . ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ . ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΥΣΙΕΣ . ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝΩΝ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ 'ΣΤΡΑΤΟ' ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ , ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ . ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ--ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)ΠΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΝΟΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΠΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΜΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ .
ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [Πα.Συ.Α.] είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΕΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ, ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ! ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΜΕ... ΟΠΛΑ

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2009/12/27/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2009-12-27_00-00.htm#plohghsh_05

grenadier είπε...

Οι κρεμάλες θα στηθούν στο Σύνταγμα και κάθε μία θα γράφει το όνομα ενός εκ των 300 της (β)ουλής των Ελλήνων. Σχοινί και Σαπούνι στους Προσκυνημένους και κατόπιν, Φωτιά και Τσεκούρι στους ξένους εισβολείς

ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ???ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??? ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...ΠΟΛΛΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ) ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...