5/12/09

ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ OKE ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ !

5-12-2009
http://www.stopcartel.gr/gr/view.php?id=590

H Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.), στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για ένα διευρυμένο διάλογο με θέματα που συσχετίζονται με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, διοργανώνει την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 12:00, εκδήλωση με θέμα «Το λιανικό εμπόριο ως συνιστώσα της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης», στην αίθουσα της Ολομέλειάς της (Φραντζή 9, 1ος όροφος).

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη, ενώ την κεντρική εισήγηση θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Ο.Κ.Ε. κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος.

Εντύπωση προκαλεί ,η απουσία εκπροσώπων Ενώσεων Καταναλωτών καί Αντιμονοπωλιακών φορέων οι οποίοι θά είχαν ουσιαστική συμβολή στήν σφαιρική παρουσίαση των πρός συζήτηση προβλημάτων τά οποία ομολογείται μέν ότι αφορούν τούς πολίτες-καταναλωτές αλλά συζητούνται ερήμην τών εκπροσώπων τους.

Η Ενωση Θυμάτων καρτέλ καί μονοπωλίων STOPCARTEL καταγγέλει τό γεγονός καί εκφράζει πρός τήν διοργανώτρια Ο.Κ.Ε. την έντονη διαμαρτυρία της γιά τόν κοινωνικά προκλητικό αυτόν αποκλεισμό.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με παρεμβάσεις ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι, αφού παρουσιαστεί η επίδραση της οικονομικής κρίσης στον κλάδο και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπισή της, να αναζητηθούν οι συνεργασίες και οι συμπράξεις, ώστε συντεταγμένα να αντιμετωπισθούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο.
Στο προσεχές διάστημα, η Ο.Κ.Ε. θα εκφράσει Γνώμη Πρωτοβουλίας για το συγκεκριμένο θέμα.

STOPCARTEL

Δεν υπάρχουν σχόλια: