7/1/10

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ 22.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης μοιράζει η κυβέρνηση (ΑλβανοΣοκ/ΠακιστανοΣοκ/ΜΚΟ) σε χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και συνεχίζει να δίνει την στιγμή που άνεργοι Έλληνες, επί χρόνια γραμμένοι στον ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σε ντοκουμέντο που παρουσίασε το Extra3 , ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 800 EURO ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...ΣΚΗΝΙΤΕΣ!!!

Στις εφορίες, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ , ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΣΚΗΝΙΤΗΣ» ή «ΔΕΝΔΡΙΤΗΣ».

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ "ΣΚΗΝΙΤΗΣ". ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ!

πηγή http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/01/22000.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά...
Πληρώνουμε φόρους για να επιδοτούμε πράκτορες, μαφίες, εποίκους και τραπεζίτες!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΝΗΣΗ
Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΚΗ.ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΙΤ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΦΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΙΤ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΦΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Αγαπητό Δελτίο των 11,

Το ιστολόγιό μας έχει ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ ΚΑΝΟΝΑ όταν αντιγράφει να βάζει την πηγή από την οποία προέρχεται το κείμενο. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν κάνετε το ίδιο; Η παρούσα ανάρτηση εδώ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/01/22000.html

Φιλικά

Hellenicrevenge

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΛΑ.Ο.Σ και BLOGGS ! ΑΠΟΨΗ και ΠΡΟΤΑΣΗ !
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!

Διαβάζω σε κάποια (2-3) ιστολόγια, την ανάπτυξη μιας ανούσιας επιχειρηματολογίας σχετικά με την συγκέντρωση υπογραφών για να γίνει Δημοψήφισμα. Οχι για το περιεχόμενο του Δημοψηφίσματος, αλλά για να γίνει. Ορισμένα ιστολόγια συλλέγουν υπογραφές και πολύ καλά κάνουν, όμως για ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ λόγους καταφέρονται στον Γ.Καρατζαφέρη και στο ΛΑ.Ο.Σ ότι το κάνει για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, υποβαθμίζοντας (νομίζουν) έτσι την αγαθή και πατριωτική προαίρεση ενός μικρού (προς το παρόν) κόμματος να ασκήσει με όλες του τις δυνάμεις , κοινοβουλευτική πίεση, προκειμένου να μην περάσει η Κυβέρνηση κάποιο ανθελληνικό νομοσχέδιο, όπως αυτό για το μεταναστευτικό. Αγκάλιασε σύμπας ο λαός αυτήν την προσπάθεια και εκδήλωσε με κάθε τρόπο και με συντριπτική πλειοψηφία την πρόθεσή του να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο και αν η Κυβέρνηση επιμένει, να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός δια δημοψηφίσματος.
Σε κάποιους όμως, ΜΗ ΣΟΒΑΡΑ σκεπτόμενους, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ολη η διαδικασία θα αποβεί πρός όφελος του ΛΑ.Ο.Σ, αδιαφορώντας παράλληλα για τις εθνικές καταστροφικές συνέπειες.
Σε όλους αυτούς απευθύνω ενα ερώτημα και μια πρόσκληση- πρόκληση.
Το ερώτημα: ΑΝ ο ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΝ ήταν σήμερα στη Βουλή, με δεδομένο ότι τα 4 υπόλοιπα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.,ΣΥΝ,ΚΚΕ) το θέλουν, αυτό το ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ νομοσχέδιο θα πέρναγε με την συντριπτική πλειοψηφία των 300 έναντι μηδενός; ΝΑΙ; ή ΟΧΙ;
Η ΠΡΟΤΑΣΗ:Επειδή η Πατρίδα είναι στο μεταίχμιο μεταξύ, ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ, προτείνω ΕΣΤΩ και ΤΩΡΑ, την ΥΣΤΑΤΗ στιγμή, να αφήσουμε στην άκρη το ΛΑ.Ο.Σ, αφού το ευχαριστήσουμε για ότι έκανε, να μαζέψουμε 7.000.000 υπογραφές, να τις παραλάβει η Νέα Δημοκρατία και να τις καταθέσει ΑΥΤΗ στη Βουλή, δρέποντας αυτή, την ΤΙΜΗ και τη ΔΟΞΑ.
Να δούμε τότε ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα τολμήσει να αντισταθεί έχοντας απέναντί της ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Ελληνικό λαό.
Ας τολμήσει λοιπόν ο κ. Σαμαράς, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ θα τρέξουμε και θα μαζέψουμε υπογραφές, όπως ήδη κάνουμε κι αυτός θα δοξασθεί.
ΠΕΝΤΕ λεπτά υπόθεση είναι και θα μείνει ΑΙΩΝΙΑ στην ιστορία, σαν ο σωτήρας της Πατρίδας.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...