31/1/10

Δεν έχει ξαναγίνει

7000 Αθηναίοι χωρίς να έχουν πίσω τους ούτε τη ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε το ΚΚΕ, έστειλαν μήνυμα πατριωτισμού σε όλες τις ηγεσίες και μήνυμα αντίστασης στα ξένα Κέντρα και τους ντόπιους πράκτορες.
Σπ.Χ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά χαμός!!!!

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, οικογένειες, μαθητές. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ 100 τοις 100.

Ούτε κόμματα ούτε μυστηριώδεις κήνσωρες.

Ημασταν χιλιάδες και να φανταστείται ότι πολύς κόσμος που ήθελε δεν ήρθε.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Όσο για ροπαλοκουκουλοφόρους μισθοφόρους δεν είδα κανέναν εκεί. Τί έγινε; Ακούσαμε για "αναρχικούς" από Θεσσαλονίκη που κατέβηκαν. Πού ήσαν;

Οι ίδιες απειλές από indymedia για το Δεκέμβρη με υποτιθέμενους "αναρχικούς" από Ισπανία και Ιταλία και δεν έπεσε καρφίτσα.

Να ξέρουν οι πεμπτοφαλαγγίτες μισθοφόροι ότι όσο ζορίζουν το πράμα τόσο περισσότερος κόσμος θα κατεβαίνει ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ και αν κάνουν κιχ να προβοκάρουν ή να εμφανιστούν με ροπαλοκουκούλες δεν θα μείνει ρουθούνι.

Δεν ε΄'ιμαστε προδιατεθημένοι για κανένα είδος βίας αλλά έχουμε πατριωτισμό. ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Οι κου-ΚΩΛΟ-φοροι κανουν τον μαγκα οταν ειναι τσουρμο.Αλλοιως μπαινουν μεσα στο πληθος και διαδηλωνουν απο κοινου..Ειναι....αποπροσανατολισμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν μια ελπιδοφόρα συγκέντρωση. Περιμένουμε και άλλες

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα και που είστε ακόμα!!! Το σύστημα θέλει να περιθωριοποιήσει του Έλληνες και να αναδείξει νέους απρόσκλητους μέσα στο "σπίτι" μας. Ακόμη, η μεγάλη μερίδα του λαού δείχνει να μην αντιδρά και αυτό γιατί δεν υπάρχει υποκινητής.

Αυτό το ρόλο έπρεπε να τον παίξει η ΝΔ αλλά χάθηκε η δυναμικότητα της εκλογής νέου αρχηγού(γέροι με μπαστούνια να περιμένουν ώρες και να ανεβαίνουν πολλές σκάλες για να ψηφίσουν!). Από ότι φαίνεται ο Αντώνης έχει άλλη ατζέντα και δεν δίνει δεκάρα για το λαό που τον ανέδειξε αρχηγό.

Πέρα από αυτό δε θα κάτσουμε να ασχοληθούμε άλλο με τα καλά παιδιά του Κολωνακίου. Ο λαός θέλει δράση για το συμφέρον του και το μέλλον των παιδιών του. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Νομίζω πως πλησιάζει η ώρα για να υπάρξει το κίνημα που όλοι θέλουμε.

Καταλυτικοί παράγοντες θα είναι το Λαθρονομοσχέδιο (που βλακωδώς προωθούν) και τυχόν επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδος μέχρι το καλοκαίρι...

proximeety.gr είπε...

Αφηστε τα μιση και αρχιστε το ....ελεγε καποτε ο Τζιμης Πανουσης και τον χαρακτηρισαν αναρχικο ωσπου ανελαβε παραγωγος ραδιοφωνου σε κρατικο ερτζιανο ραδιοφωνο...
Τι αλλαξε ?
Χωρις ψωμι υποφερεις αλλα χωρις αγαπη δεν θα υπηρχες καν !

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...