31/1/10

Ένας τέως Αλβανός υπήκοος γράφει στην Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Έλαβα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του «δελτίου των 11» την ακόλουθη επιστολή του τέως Αλβανού υπηκόου Basilis Fatsis.

«διάβασα το κείμενο που γράφετε εδώ : http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post_2049.html#more . θα ήθελα πολύ να μάθω ποιος το έγραψε. Εάν εξαιρέσετε ότι έχασα 10 λεπτά από τη ζωή μου για να διαβάσω ένα προπαγανδιστικό κείμενο, μου αρέσει πολύ ο τρόπος γραφής του συγγραφέα. Λοιπόν αγαπητοί μου ελπίζω όλα αυτά που γράφετε εκεί να είναι απλά λόγο αγνοιας,εάν δεν είναι μπορώ να σας κάνω δωρεάν ψυχοθεραπεία. Βεβαια μπορεί να έχετε πρόβλημα να σας κάνει ψυχοθεραπεία ένας πρώην αλβανός Νυν έλληνας υπήκοος που κατάφερε να βγει πρώτος από τι σχολη του μπροστά από 400 ελληνόπουλα. Αλλα εγώ προσφέρομαι γιατί δεν είμαι φασίστας ούτε με εσάς. Όσο για το αν είναι αντισυνταγματικό αυτό που κάνει η κυβέρνηση ελπίζω ότι από αγνοια γράφετε και ότι επίτηδες. Σας εύχομαι ολόψυχα να φτάσετε τις 60 χιλιάδες υπογραφές,είναι ένας μεγάλος στόχος μετά τις 28 χιλιάδες ψήφους τις χρήσης αυγής στις βουλευτικές εκλογές . Εάν όμως προσπαθήσουμε να μαζέψουμε υπογραφές εμείς για το αντίθετο ξέρετε σε ποσο χρόνο θα φτάσουν τα 5 εατομμύρια;
Y.Γ: παραδίδω μαθήματα ελληνικής ιστορίας εάν θέλετε, γιατί μου φαίνεται ξεχάσατε τα 12 εκατομμύρια ελλήνων που είναι διάσπαρτη σε όλη τη γη»

Αφού λοιπόν έγραψε σε εμένα ,θα του ειπώ την γνώμη μου.

Αφού γράφεις το, Διάσπαρτοι –«διάσπαρτη» όταν αναφέρεσαι στους διεσπαρμένους, τέως Αλβανέ υπήκοε, το λόγω-"λόγο", το Ελλήνωνελλήνων», το Χρυσής- "χρήσης", τα εκατομμύρια -"εατομμύρια" , αλλά και από το «αλβανικό συντακτικό», που χρησιμοποιείς, είναι προφανές ότι είσαι αστοιχείωτος «βάρβαρος», που δεν συμμετέχεις της «ημετέρας παιδείας».
Εκτός από αγράμματος ,είσαι και βλάξ διότι αναφέρεσαι στο Σύνταγμα χωρίς να το γνωρίζεις.
Μου κάνει εντύπωση, το πώς σε έκαναν, Έλληνα υπήκοο, χωρίς να έχεις διαβάσει ούτε τις θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος της Χώρας μας. Μου κάνει επίσης εντύπωση, ότι όντας αγράμματος και βλάξ, κοροϊδεύεις κάποιους αφελείς και παραδίδεις μαθήματα όπως λέγεις.(Προφανώς με τα εγχειρίδια του CDRSEE.)

Όσο για την «απειλή» ,των 5 εκατομμυρίων Αλαβανοπακιστανών, θα θυμίσω στον τέως Αλβανό υπήκοο, τον Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη και το τέλος της Αλβανοκρατίας στην Πελοπόννησο.(Αλλά για αυτά δεν γράφουν η κα Θάλεια και η κα Χριστίνα, οπότε δεν θα τα ξέρει.)

Τέλος, δεν πιστεύω ότι δεν θα του δώσουν κάτι για τον κόπο του, ώστε να μην κλαίει, ότι έχασε τον χρόνο του για την δουλειά που τον έβαλαν να κάνει. Εκτός και είναι εθελοντής Χαφιές.

Σπύρος Χατζάρας


ΜΙΑ (ΑΚΟΜΗ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

α. Όταν΄λές εμείς θα μαζέψουμε 5.000.000 υπογραφές σε ποιούς "εμείς" αναφέρεσε; Στους Αλβανούς των γύρω κρατών ή στους αντιρατσίστες που δεν γεμίζουν ταξί, άντε δύο ταξί μαζί με τους γνωστούς δημοσιογράφους;
Επειδή στην νεόκοπη πρώην χώρα σου δεν ξέρατε τι θα πει Σύνταγμα ας μάθεις ότι σ' αυτή τη χώρα που ήρθες, η όποια πρόοδος έγινε, χάρη στο ότι υπάρχει Σύνταγμα και νόμοι και δεν λειτουργεί υπό τον φόβο των συμμοριών, αν και πολλοί πρώην συνηπήκοοί σου κάνουν ότι μπορούν γιά να κάνουν την Ελλάδα Αλβανία με την ευγενική χορηγία των εν Ελλάδι μισθοφόρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων ντόπιων, ξένων και κουκουλωμένων.
β. Αν αγαπάς την πραγματική σου πατρίδα πήγαινε εκεί και βοήθησέ την με τη γνώση που εδώ απέκτησες, άλλωστε έχει τεράστιες ευκαιρίες γιά ανάπτυξη. Αλλά δεν θα το κάνεις γιατί μιά χώρα γιά να πάει μπροστά χρειάζεται αντίστοιχο τρόπο σκέψης ανθρώπων και εσείς οι Αλβανοί ποτέ δεν είχατε την αίσθηση του έθνους, γι' αυτό και πάντα είσασταν μισθοφόροι άλλων.
Αυτή είναι η πραγματική κληρονομιά των Αλβανών και όπως πάντα συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις το έλλειμα πολιτισμού αντισταθμίζεται με κραυγές περί μεγάλης Αλβανίας και προσπάθεια Αλβανοποίησης μεγάλων ανδρών οι οποίοι ακόμα κι αν ήταν φυλετικά Αλβανοί ήταν εμποτισμένοι με τα ιδανικά του Ελληνισμού.
γ. Αλήθεια φίλε οι αρχαιότητες που υπάρχουν στη χώρα σου σε τι γλώσσα είναι γραμμένες;
δ. Εμείς οι "ρατσιστές" είμαστε οι πραγματικοί σου φίλοι γιατί αγωνιζόμαστε γιά να έχουμε όλοι μιά ποιότητα ζωής που το μεροκάματο θα φτάνει, γιά να ζήσουμε και να μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς να φοβόμαστε μήπως μας παραμονεύουν σκιές. Αν δεν σου αρέσει αυτή η ποιότητα ζωής πήγαινε στο Κόσοβο που μόνο Αλβανούς έχει και οι κάτοικοί του ασχολούνται με διάφορα σπόρ που εμείς εδώ δεν θέλουμε ποτέ να γίνουν κανόνας και γι' αυτό αγωνιζόμαστε.
ε. Μήπως διαφωνείς όλοι όσοι έρχονται εδώ να έρχονται με συμβόλαια και καλά μεροκάματα και ασφάλεια;
στ. Να ξέρεις ότι αυτό το οποίο διεκδικείς ανήκει στα κυριαρχικά δικαιώματα γιά τα οποία δικαιώματα γίναν και όλοι οι πόλεμοι στο παρελθόν. Είναι σα να μου λες ότι έρχεται κάποιος στο κτήμα μου(επειδή έτσι γουστάρει), που αποκτήθηκε με ΑΙΜΑ μου ζητάει να εργαστεί και μετά από κάποια χρόνια, εκτός από τα αυτονόητα δικαιώματα που χωρίς να μου τα ζητήσει θα του τα δώσω, να θέλει και συνιδιοκτησία και να αποφασίζει μαζί με μένα.
Ε όχι... αυτό να το κάνεις στη πατρίδα σου άμα θέλεις, άμα ψάχνεις γιά χαζούς εδώ δεν θα βρείς. Αυτοί που λένε τα ίδια με σένα, που είτε σου αρέσει είτε όχι είναι μία φωνάσκουσα μειοψηφία εύπορων συμπολιτών μας, χαρίζουν όχι την δικιά τους περιουσία, αλλά την περιουσία των άλλων δηλαδή της πλειοψηφίας.
Η δημοκρατία παληκαράκι άλλαξε ορισμό στις μέρες μας και "δημοκρατία πλέον είναι ότι αποφασίσουν οι λίγοι πεφωτισμένοι" οι οποίοι και δηλώνουν αριστεροί, άρα είναι.
η. Οι δικαιωματικοί κληρονόμοι αυτής της χώρας θα αποφασίσουν ποιόν θα δεχτούν και ποιόν όχι εδώ και όχι οι ΜΚΟ, οι κουκουλωμένοι και οι φιλοξενούμενοι της χώρας.
ζ. Όταν μετά από χρόνια θα αισθάνεσαι Έλληνας πλέον έστω και υπήκοος, εγώ θα υποστηρίζω τα ίδια πράγματα και εσύ θα συμφωνείς μαζί μου...
Φιλικά

ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

------------------
Κύριε Χατζάρα
Δεν θα ασχοληθώ με το γελοίο κείμενο του Αλβανού που βρίθει ορθογραφικών λαθών και βγάζει μάτι με την ασυνταξία του. Το πιθανότερο είναι ότι κρύβεται πίσω του ο τριγωνοκέφαλος προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα κάνω δύο παρατηρήσεις μόνο.
1) Δεν είναι πρώην Αλβανός όπως εσείς λανθασμένα τον χαρακτηρίζετε ή όπως αυτός μας παρουσιάζεται. Εαν αληθεύει ο ισχυρισμός του ότι έχει την ελληνική υπηκοότητα τότε είναι και Αλβανός δηλ. έχει διπλή υπηκοότητα την ελληνική και την αλβανική με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είναι προφανές ότι θα έχει διπλή υπηκοότητα γιατί ισχυρίζεται ότι αν ΕΜΕΙΣ δηλ. οι Αλβανοί μαζέψουμε υπογραφές κλπ. Αν είχε αποποιηθεί την αλβανική υπηκοότητα δεν θα τα έλεγε αυτά τώρα.
2) Η επιστολή του είναι λίαν διαφωτιστική γιατί μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το τι θα επακολουθήσει αν ο περιφερόμενος θίασος που μας κυβερνά δώσει την υπηκοότητα στις εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών όπως επιθυμεί.
Η παροχή διπλής υπηκοότητας δημιουργεί πελώριους εθνικούς κινδύνους και είναι κατάφωρα αντισυνταγματική αφού χωρίς να ερωτηθεί ο κυρίαχος λαός δίνει διπλή υπηκοότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους εισβολείς από τριτοκοσμικές, υποανάπτυκτες ή και μη φιλικές χώρες προς την Ελλάδα και από άλλες που έχουν και εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο παραβιάζεται η αρχή της λαικής κυριαρχίας αφού νοθεύει καταλυτικά την ψήφο του ελληνικού Λαού.
Ο γερμανικός νόμος δεν επιτρέπει την παροχή διπλής υπηκοότητας εκτός ειδικών περιπτώσεων.
Για τόσο ηλίθιους μας περνούν οι εγκαθετοι.

----------------------------------------
H λέξη κλειδί είναι ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, οι Αλβανοί ήταν είναι και θα είναι πλιατσικολόγοι, κάνουν ότι κάνουν με την ανοχή των Ελλήνων, ανέκαθεν, όταν η υπομονή μας τελειώσει τότε θα δοκιμάσουν για άλλη μία φορά τι σημαίνει ελληνικό μένος,τότε θα δουν όλοι αυτοί πως δρα το αρχαιότερο και πολεμικότερο έθνος της υφηλίου τότε θα ξεκαθαρίσουμε όλους τους λογαριασμούς μας και ο καιρός είναι κοντά, το παράδειγμα και η δράση του Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνη θα είναι φάρος και οδηγός μας.
Θα τα πούμε σύντομα.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάει καλά ο άνθρωπος;

Κατ'αρχάς έχουμε κάνει τόσες αναρτήσεις που δικαιολογούμε και με απόψεις συνταγματολόγων ότι είναι αντισυνταγματικό και ελλειπές το νομοσχέδιο.

Δεν μας παρέθεσε επιχειρήματα μόνο είπε ότι δεν ξέρουμε τί μας γίνεται.

Μετά λέει

"Βεβαια μπορεί να έχετε πρόβλημα να σας κάνει ψυχοθεραπεία ένας πρώην αλβανός Νυν έλληνας υπήκοος που κατάφερε να βγει πρώτος από τι σχολη του μπροστά από 400 ελληνόπουλα"

Είναι πρώην Αλβανός και τώρα Έλλην υπήκοος. Γιατί έγινε Έλλην υπήκοος; Διαχωρίζει τη θέση του από 400 Ελληνόπουλα. Γιατί έγινε Έλλην υπήκοος; Αφού είμαστε ρατσιστές και ακραίοι γιατί θέλησε να γίνει υπήκοος ενός τέτοιου κράτους; Νιώθει Αλβανός ή Έλληνας; Αν νιώθει Αλβανός γιατί δεν θέλει πια να είναι Αλβανός υπήκοος;

Δηλαδή λέει ευθέως ότι είναι πεμπτοφαλαγγίτης;

Δεν καταλαβαίνω καθόλου.

Θα μαζέψουν 5 εκατομύρια;

5 εκατομύρια υπογραφές ποιονών;

Δηλαδή 5 εκατομύρια εισβολείς θέλουν να είναι Έλληνες και δεν τους αφήνουμε;

Λένε ότι τους σφαγιάσαμε και είμαστε ακραίοι και κακοί και θέλουν να γίνουν και αυτοί Έλληνες;

Είναι σαν να είναι κάποιος πατριώτης Έλληνας και να πηγαίνει στην Τουρκία και να βρίζει τους Τούρκους επειδή δεν τον αφήνουν α να γίνει Τούρκος.

Ρε πάει καλά; Αυτό το παλικάρι έπρεπε να είναι σε ίδρυμα. Δεν τον είδανε τον κακόμοιρο όταν έκανε αίτηση;

Ανώνυμος είπε...

Αν προσωπικά ήμουν Αλβανός θα είχα σοβαρό πρόβλημα με τον κύριο. Γιατί γράφει τέως Αλβανός; Ντροπιάζεται για την καταγωγή του;
Δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα του την Αλβανία; Ή μήπως είναι σαν κάποιον άλλον "Αλβανό" που τελικά δεν είναι Αλβανός αλλά Υπερούσιος-Περιούσιος και καπλανιάζει;
Οι ταλαίπωροι οι Αλβανοί νομίζουν οτι θα προοδεύσουν όπως ο Καπλανιστάν. Που να ήξεραν οτι δεν είναι Αλβανός και "σπρώχτηκε" απο τους Υπερούσιους...
Θα μάθουν και αυτοί σιγά...
Κανενα πρόβλημα.Να προοδεύσει όλος ο κόσμος. Δεν μισούμε κανέναν. Αλλά δεν τρώμε και κουτόχορτο...
Ας μην παραμυθιάζονται και οι Αλβανοί!
Ούτε αυτούς συμφέρει η λαθρομετανάστευση και το λαθρονομοσχέδιο. Τα μεροκάμματα τους θα γίνουν 3 ευρώ! Αυτών και όχι των δήθεν Αλβανών (Υπερούσιων) που το παίζουν Αλβανοί και πολυπολιτισμικοί!

Ανώνυμος είπε...

Απο την χθεσινή εκδήλωση :

''Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτεεέ, Αλβανεέ, Αλβανεεέ''

Ανώνυμος είπε...

Ρε που καταντήσαμε.
Να ανοίγουμε διαλογική συζήτηση, με τα ζώα, για θέματα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Συνταγματικής τάξης.
Εδώ ταιράζει το : ¨Μάθανε πως γ... πλακώσανε κι οι γύφτοι.¨

Κωνσταντίνος Α. είπε...

το θράσος τους έχει και όρια.Και ευτυχώς ο κόσμος σιγά σιγά ξύπνησε και εκτός από την σημερινή δημοσκόπηση της Καθημερινής που τους βγάζει ανεπιθύμητους,βγαίνει και στους δρόμους.Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ είπε...

Ώστε, οι εισβολείς έφθασαν εις τον αριθμόν των 5.000.000 !!!
Τούτο το στοιχείο αποτελεί το μόνον άξιο λόγου τμήμα της δηλώσεως του εν λόγω !
Διότι, ότε ανέγραφον εις το Ιστολόγιον εμού, ότι ανέρχωνται εις τον αριθμόν των 4.000.000 ένιοι Αναγνώσται απόρησαν και έτεροι εσκέφθησαν, ότι υποθέτω και υπερβάλλω.
Ο ΑΡΧΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι γράφει ο κάθε εις μια βλακεία και τη συζητάμε κιόλας. Ποιός είναι αυτός; Είναι Αλβανός; Πού ξέρουμε ότι λέει αλήθεια;

Και τέλοσπάντων τί σχέση η άποψή του με το αν είναι Αλβανός; Γιατί γράφει επιδεικτικά ότι είναι πρώην Αλβανός; Δηλαδή υπονοεί καμμιά φάλλγα που σιγά σιγά τρυπώνει και γίνεται 5η φάλαγγα; Αρά καλά κάνουμε και θέλουμε να φύγουν.

Και ποιός είπε ότι όλοι οι Αλβανοί είναι με το μέρος του κυρίου αυτού;

Το αλβανικό κράτος βρίσκεται σε τρισάθλια κατάσταση και αυτοί το μόνο μέλημα που έχουν είναι η ελληνική υπηκοότητα;

Δηλαδή το καλλίτερο για το κράτος τους είναι να γίνει "Μεγάλο" ή να γυρίσουν πίσω και να κάνουμε διμερείς συμφωνίες για εξόρυξη πλούτου και εμπορικές συναλλαγές; 5η φάλαγγα και για την πατρίδα τους γίνονται.

Να δω τι θα λένε όταν γυρίσει ο τροχός και η Παγκόσμια Τάξη θεωρήσει ότι η Αλβανία δεν παίζει καλά το παιχνίδι και πρέπει να κοπεί και να γίνει κάτι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα ἤμουν ἕνας ἀπὸ τοὺς 5000 στὴν χτεσινὴ πορεία. Σοῦ άναφέρω ὅτι ἔγινε εὔφημος μνεία στὸ πρόσωπό σου, γιὰ τὴν στήρηξι ποὺ παρέχεις στὸν ἀγῶνα, ἀπὸ κάποιον ὁμιλητὴ στὸ Σαρόγλειον. Ὅσο γιὰ τοὺς Ἀλβανούς, τὸ σύνθημα ποὺ ἀκούστηκε μὲ μεγαλύτερη θέρμη καὶ ἔντασι ἐχτές, ὅπως ἀναφέρει καὶ προηγούμενος σχολιαστής, ἦταν τὸ: "Δὲν θὰ γίνεις Ἕλληνας ποτέ, Ἀλβανέ, Ἀλβανέ"

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα
Δεν θα ασχοληθώ με το γελοίο κείμενο του Αλβανού που βρίθει ορθογραφικών λαθών και βγάζει μάτι με την ασυνταξία του. Το πιθανότερο είναι ότι κρύβεται πίσω του ο τριγωνοκέφαλος προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα κάνω δύο παρατηρήσεις μόνο.
1) Δεν είναι πρώην Αλβανός όπως εσείς λανθασμένα τον χαρακτηρίζετε ή όπως αυτός μας παρουσιάζεται. Εαν αληθεύει ο ισχυρισμός του ότι έχει την ελληνική υπηκοότητα τότε είναι και Αλβανός δηλ. έχει διπλή υπηκοότητα την ελληνική και την αλβανική με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είναι προφανές ότι θα έχει διπλή υπηκοότητα γιατί ισχυρίζεται ότι αν ΕΜΕΙΣ δηλ. οι Αλβανοί μαζέψουμε υπογραφές κλπ. Αν είχε αποποιηθεί την αλβανική υπηκοότητα δεν θα τα έλεγε αυτά τώρα.
2) Η επιστολή του είναι λίαν διαφωτιστική γιατί μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το τι θα επακολουθήσει αν ο περιφερόμενος θίασος που μας κυβερνά δώσει την υπηκοότητα στις εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών όπως επιθυμεί.
Η παροχή διπλής υπηκοότητας δημιουργεί πελώριους εθνικούς κινδύνους και είναι κατάφωρα αντισυνταγματική αφού χωρίς να ερωτηθεί ο κυρίαχος λαός δίνει διπλή υπηκοότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους εισβολείς από τριτοκοσμικές, υποανάπτυκτες ή και μη φιλικές χώρες προς την Ελλάδα και από άλλες που έχουν και εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο παραβιάζεται η αρχή της λαικής κυριαρχίας αφού νοθεύει καταλυτικά την ψήφο του ελληνικού Λαού.
Ο γερμανικός νόμος δεν επιτρέπει την παροχή διπλής υπηκοότητας εκτός ειδικών περιπτώσεων.
Για τόσο ηλίθιους μας περνούν οι εγκαθετοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
α. Όταν΄λές εμείς θα μαζέψουμε 5.000.000 υπογραφές σε ποιούς "εμείς" αναφέρεσε; Στους Αλβανούς των γύρω κρατών ή στους αντιρατσίστες που δεν γεμίζουν ταξί, άντε δύο ταξί μαζί με τους γνωστούς δημοσιογράφους;
Επειδή στην νεόκοπη πρώην χώρα σου δεν ξέρατε τι θα πει Σύνταγμα ας μάθεις ότι σ' αυτή τη χώρα που ήρθες, η όποια πρόοδος έγινε, χάρη στο ότι υπάρχει Σύνταγμα και νόμοι και δεν λειτουργεί υπό τον φόβο των συμμοριών, αν και πολλοί πρώην συνηπήκοοί σου κάνουν ότι μπορούν γιά να κάνουν την Ελλάδα Αλβανία με την ευγενική χορηγία των εν Ελλάδι μισθοφόρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων ντόπιων, ξένων και κουκουλωμένων.
β. Αν αγαπάς την πραγματική σου πατρίδα πήγαινε εκεί και βοήθησέ την με τη γνώση που εδώ απέκτησες, άλλωστε έχει τεράστιες ευκαιρίες γιά ανάπτυξη. Αλλά δεν θα το κάνεις γιατί μιά χώρα γιά να πάει μπροστά χρειάζεται αντίστοιχο τρόπο σκέψης ανθρώπων και εσείς οι Αλβανοί ποτέ δεν είχατε την αίσθηση του έθνους, γι' αυτό και πάντα είσασταν μισθοφόροι άλλων.
Αυτή είναι η πραγματική κληρονομιά των Αλβανών και όπως πάντα συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις το έλλειμα πολιτισμού αντισταθμίζεται με κραυγές περί μεγάλης Αλβανίας και προσπάθεια Αλβανοποίησης μεγάλων ανδρών οι οποίοι ακόμα κι αν ήταν φυλετικά Αλβανοί ήταν εμποτισμένοι με τα ιδανικά του Ελληνισμού.
γ. Αλήθεια φίλε οι αρχαιότητες που υπάρχουν στη χώρα σου σε τι γλώσσα είναι γραμμένες;
δ. Εμείς οι "ρατσιστές" είμαστε οι πραγματικοί σου φίλοι γιατί αγωνιζόμαστε γιά να έχουμε όλοι μιά ποιότητα ζωής που το μεροκάματο θα φτάνει, γιά να ζήσουμε και να μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς να φοβόμαστε μήπως μας παραμονεύουν σκιές. Αν δεν σου αρέσει αυτή η ποιότητα ζωής πήγαινε στο Κόσοβο που μόνο Αλβανούς έχει και οι κάτοικοί του ασχολούνται με διάφορα σπόρ που εμείς εδώ δεν θέλουμε ποτέ να γίνουν κανόνας και γι' αυτό αγωνιζόμαστε.
ε. Μήπως διαφωνείς όλοι όσοι έρχονται εδώ να έρχονται με συμβόλαια και καλά μεροκάματα και ασφάλεια;
στ. Να ξέρεις ότι αυτό το οποίο διεκδικείς ανήκει στα κυριαρχικά δικαιώματα γιά τα οποία δικαιώματα γίναν και όλοι οι πόλεμοι στο παρελθόν. Είναι σα να μου λες ότι έρχεται κάποιος στο κτήμα μου(επειδή έτσι γουστάρει), που αποκτήθηκε με ΑΙΜΑ μου ζητάει να εργαστεί και μετά από κάποια χρόνια, εκτός από τα αυτονόητα δικαιώματα που χωρίς να μου τα ζητήσει θα του τα δώσω, να θέλει και συνιδιοκτησία και να αποφασίζει μαζί με μένα.
Ε όχι... αυτό να το κάνεις στη πατρίδα σου άμα θέλεις, άμα ψάχνεις γιά χαζούς εδώ δεν θα βρείς. Αυτοί που λένε τα ίδια με σένα, που είτε σου αρέσει είτε όχι είναι μία φωνάσκουσα μειοψηφία εύπορων συμπολιτών μας, χαρίζουν όχι την δικιά τους περιουσία, αλλά την περιουσία των άλλων δηλαδή της πλειοψηφίας.
Η δημοκρατία παληκαράκι άλλαξε ορισμό στις μέρες μας και "δημοκρατία πλέον είναι ότι αποφασίσουν οι λίγοι πεφωτισμένοι" οι οποίοι και δηλώνουν αριστεροί, άρα είναι.
η. Οι δικαιωματικοί κληρονόμοι αυτής της χώρας θα αποφασίσουν ποιόν θα δεχτούν και ποιόν όχι εδώ και όχι οι ΜΚΟ, οι κουκουλωμένοι και οι φιλοξενούμενοι της χώρας.
ζ. Όταν μετά από χρόνια θα αισθάνεσαι Έλληνας πλέον έστω και υπήκοος, εγώ θα υποστηρίζω τα ίδια πράγματα και εσύ θα συμφωνείς μαζί μου...
Φιλικά
ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

H λέξη κλειδί είναι ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, οι Αλβανοί ήταν είναι και θα είναι πλιατσικολόγοι, κάνουν ότι κάνουν με την ανοχή των Ελλήνων, ανέκαθεν, όταν η υπομονή μας τελειώσει τότε θα δοκιμάσουν για άλλη μία φορά τι σημαίνει ελληνικό μένος,τότε θα δουν όλοι αυτοί πως δρα το αρχαιότερο και πολεμικότερο έθνος της υφηλίου τότε θα ξεκαθαρίσουμε όλους τους λογαριασμούς μας και ο καιρός είναι κοντά, το παράδειγμα και η δράση του Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνη θα είναι φάρος και οδηγός μας. Θα τα πούμε σύντομα, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που στάθηκες στην ορθογραφία ενός κείμενου που γράφτηκε στο πόδι, ως αντίλογο των επιχειρημάτων μου. Ναι συμφωνώ δεν ξέρω το σύνταγμα, το παρακάτω το έβγαλα από το μυαλό μου: Με το ισχύον Σύνταγμα άρθρο 44 παρ. 2 Δημοψήφισμα γίνεται μόνο με απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά από πρόταση των 3/5 της Βουλής (180 βουλευτές) αφού ζητηθεί από τα 2/5 δηλαδή 120 βουλευτές.

Κάθε προσπάθεια συλλογής υπογραφών για απαίτηση δημοψηφίσματος οδηγεί σε Συνταγματική εκτροπή...γνώρισμα ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Στην επόμενη Αναθεωρητική Βουλή μπορούμε να ζητήσουμε αλλαγή του ισχύοντος Συντάγματος ώστε η διαδικασία Δημοψηφίσματος να γίνεται με διαφορετικό τρόπο.

Τη δεδομένη στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. Όσο για τα πέντε εκατομμύρια εννοώ τους Έλληνες που δεν θέλουμε δημοψήφισμα και αυτό φαίνεται από το τι ψήφισαν στις βουλευτικές εκλογές. Ναι σε αυτές τις εκλογές που τα Χρύσα αυγά πηραν σχεδόν 28 χιλιάδες ψήφους και το Λάος ακόμα 450. Σχεδόν με εκτίμηση Βασίλης. Δε θα ασχοληθώ άλλο με τη προσπάθεια της προπαγάνδας σας, σας εύχομαι καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Κάθε προσπάθεια συλλογής υπογραφών για απαίτηση δημοψηφίσματος οδηγεί σε Συνταγματική εκτροπή...γνώρισμα ολοκληρωτικών καθεστώτων.¨

Το δημοψήφισμα, δηλαδή η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποτελεί Συνταγματική εκτροπή και γνώρισμα ολοκληρωτικών καθεστώτων;
Τα ευρωπαικά κράτη προφανώς είναι ολοκληρωτικά...
Τους έχουν μάθει ένα ποίημα και το λένε! Τι άλλο θα ακούσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Kαι γιατί θέλησε να επικοινωνήσει με το "Δελτίο των 11";
Και γιατί απάντησε στα σχόλια αναγνωστών;
Και γιατί έχει τέτοιο καϋμό για τη μη διεξαγωγή δημοψηφίσματος;

Εδώ διεξάγεται πόλεμος.
Και καλά, οι θέλοντες το 'διαίρει και βασίλευε' προσπαθούν να μας κάνουν Βοσνία. Για να επιμένει όμως, τόσο πολύ, το ΝεοΠΑ.ΣΟ.Κ. σημαίνει ότι είναι χαλασμένοι.

Χαλασμένε Αλβανέ, βρίσκεις και τα κάνεις. Τα χαλασμένα Νεοπασόκια είναι εξουσιομανή. Άκου το πρότυπο του αυτοαποκαλούμενου σοσιαλιστικού κόμματος να είναι το μπαστάρδεμα!
Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα
Απευθύνομαι σε σας και όχι στον ηλίθιο Αλβανό/Έλληνα σχολιαστή.
Το Σύνταγμα (αρθ 44 §2 εδ. α) προβλέπει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για κρίσιμα εθνικά θέματα μετά από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου και απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Δηλαδή απαιτείται η ψήφος 151 βουλευτών για να προκηρυχθεί δημοψήφισμα.
Το δημοψήφισμα βεβαίως προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αυτό που γράφει ο μειωμένης αντιλήψεως και θρασύς σχολιαστής αφορά ψηφισμένα νομοσχέδια δηλαδή νομοσχέδια που έχουν ήδη πάρει την ψήφο της Βουλής. Καμιά σχέση με το θέμα το δικό μας.
Είναι τόσο ηλίθιος ώστε αδυνατεί να καταλάβει τις έννοιες των λέξεων και των προτάσεων που αυτές σχηματιζουν. Με αλλά λόγια δεν έχει ούτε την στοιχειώδη ελληνική παιδεία που θα του επέτρεπε να διαβάσει ένα σοβαρό κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Σε 20 χρόνια ο αριθμός τους θα ανέλθει από 7.000.000 έως 9.000.000 άτομα.
Δηλαδή θα έχουν σχεδόν υπερβεί αριθμητικά τον γερασμένο και συνεχώς συρρικνούμενο ελληνογενή πληθυσμό.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ
Πρβλ. Θ. Κατσανέβας: «Η μαζική εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και η Βοσνιοποίηση της χώρας»,29.5.2009,
http://www.neasmyrni.net.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=583&Itemid=152

Ανώνυμος είπε...

Σας παραθέτω ένα σχόλιο από το egklimatikotita blogspot ¨

Ποιος είναι ο Βασίλης Φάτσης?
Βορειοηπειρώτης?
Αποκλείεται.
Οι Βορειοηπειρώτες έχουν ελληνική συνείδηση. Εκτός κι αν είναι κάτοχος πλαστών εγγράφων και παρουσιάζεται Βορειοηπειρώτης, ενώ είναι Αλβανός.
Όταν έρθει η δημοκρατία στη χώρα μας, πρέπει να ελεγχθούνε τα χαρτιά των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας, και οι μαϊμούδες Βορειοηπειρώτες να πάνε στον Εισαγγελέα. Είναι πολλοί με πλαστογραφημένα έγγραφα.
Ο λιβελλογράφος που εκτοξεύει και απειλές, εμένα μου μοιάζει με έναν Αλβανό τραμπούκο, που ανακατεύεται με την πολιτική (γι αυτό ξέρει και τον αριθμό των ψήφων της Χρυσής Αυγής)έπίσης , λιώνει μέρα νύχτα παρακολουθώντας τα blogs. Νοιάζεται για την ελληνοποίηση των λαθραίων για απώτερους σκοπούς, για δικά του οφέλη.
Είναι κάποιος που, αν δεν έχει κάποιον δίπλα του να του διορθώνει τα λάθη, είναι ικανός να τυφλώσει τον αναγνώστη του με τα "άπταιστα ελληνικά" του.
Παρεπιμπτόντως, του αρέσουν και τα υστερόγραφα (Υ.Γ).

Συμπληρώνω και το δικό μου σχόλιο ότι πρέπει να έχει και δικό του blog.

Σας δίνω συγχαρητήρια για το έργο σας, μην πτοείσθαι, καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Ρέ Αλβανέ,ξέρεις τί σημαίνει,
τρεχάτε ποδαράκια μου νά μή σάς χ..ει ό κώ..ς μου;Αυτό θά φωνάζετε σέ πολύ λίγο καιρό,όταν θά σάς κυνηγάνε οί Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Το πιο πιθανό: "ο τέως Αλβανός" εἰναι υπάλληλος ΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Aυτός το ανορθόγραφος Αλβανός βγήκε πρώτος μαθητής ανάμεσα από 400 Ελληνόπουλα ; Ή είναι φοβερός ψεύτης ή τελικά η παιδεία μας όντως έχει πεθάνει. Σκεφτείτε δηλαδή πόσο αμόρφωτα είναι τα Ελληνόπουλα, μας έριξαν στο επίπεδο του Αλβανού, αντί αυτός να εξανθρωπιστεί αφελληνίστηκε και έπαψε να μορφώνεται ο Έλληνας. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Προς τους νεογέννητους "φίλους μας"...


Ακολουθείτε λάθος δρόμο εάν οι Έλληνες είναι ο στόχος σας, το πρόβλημά σας εάν θέλετε...


Μην μιλάτε στου Έλληνες για την μητέρα τους την Ιστορία...

Ήταν ήδη πολύ γέροι όταν οι πατρίδα σας δεν υπήρχε καν...

Και εμείς οι Έλληνες , έχουμε δει πολλούς λαούς σαν και εσάς, να γεννιούνται και να χάνονται στην λήθη..από δικά τους λάθη.

Όσο για την επανάσταση του 21...έγινε από Έλληνες. Και γιατί ήταν Έλληνες και όχι Αλβανοί ή Κογκολέζοι ή Γάλλοι;..

Πολύ απλά , γιατί αυτοί που την έκαναν είχαν στον νου τους την Ελλάδα, και ότι σημαίνει αυτή η λέξη.

Διότι φίλοι Αλβανοί, η Ελλάδα δεν είναι απλώς μία χώρα , ένα έθνος, μία κοινωνία...

Είναι μία Ιδέα.

Και οι Ιδέες είναι Αθάνατες όπως εδώ και 50+ αιώνες εμείς..οι εκτός των 5.000.000 που επικαλείστε.


Όλα τα άλλα είναι μία καθημερινότητα ανά τους αιώνες που χάνεται στην Λήθη.

Ο κύριος Χατζάρας είπε τα πάντα σε μία φράση...

"να αισθανθείς Έλληνας..."

Και αυτό κανείς φίλος σας ή εχθρός δεν σας το δίνει.. απλά συμβαίνει με την προσωπική πορεία του καθενός...

Και είναι κάτι που το καταλαβαίνεις πρώτα και μετά αν θες το επιλέγεις...

Και σαν γίνει αυτό, εκ πραγμάτων χωρίς καμία βία , είσαι μόνο αυτό....

Και μην επιτίθεστε σε Ιδέες. Μάταιο κόπος...

Ανώνυμος είπε...

Θρασύτατε Αλβανέ πρώτα να μάθεις που ήταν η πόλις Αρβόν και μετά να βγάζεις γλώσσα.Δείχνεις ότι εσύ και ο ένα από τα ίδια Τσενάι είστε πράκτορες και σαν άτομα πολύ χειρότεροι και από τους άλλους Αλβανούς που κλέβουν και σκοτώνουν γέρους για πενήντα ευρώ.Πέρυσι στο παίγνιο του Αντέννα που τους πέρναγαν από το μηχάνημα ανίχνευσης της αλήθειας πήγε και μια Αλβανή πουτάνα.Την ρώτησαν ανάμεσα σε άλλες ερωτήσεις τι θα έκανε όταν έβλεπε να πνίγονται ένας Ελληνας και ένας Αλβανός αλλά μπορούσε να σώσει μόνον τον έναν.Απάντησε ότι θα έσωζε τον Ελληνα και θα άφηνε να πνιγεί τον Αλβανό...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας.
Αυτός που υπογράφει ως Βασίλης Φάτσης είναι 100% Αλβανός. Δεν ξεγελάει κανέναν, είναι Αλβανός κατά πάσα πιθανότητα Τσάμης, το παίζει φιλέλληνας, κατά καιρούς εχει κάνει προπαγάνδα υπέρ των Τσάμηδων και διαρκώς κοροϊδεύει τους πατριώτες ότι δεν γράφουν σωστά ελληνικά.!!
Ποιος; αυτός που έχει λεξικό στο συρτάρι του και κειμενογράφο διορθώτρια η οποία, όπως λένε, δεν προλαβαίνει να διορθώνει τα ορθογραφικά του λάθη.
Να είστε έτοιμοι. Θα επακολουθήσουν κι άλλα τέτοια μέϊλς ή άλλες προπαγάνδες, είναι από την ίδια συμμορία. Έχει πολλά πρόσωπα ο Αλβανός, όχι μόνο τώρα που είναι Απόκριες αλλά και όλο το χρόνο.
Είχατε διαβάσει ποτέ το ιστολόγιο του Αθηναίου; ήταν μόνιμο πλήρωμα μέσα κάποιος Αλβανός με απαράδεκτα ελληνικά και πολλά λάθη στη σύνταξη και στο νόημα κι έγραφε χυδαιότητες όλες τις ώρες τις ημέρας βρίζοντας τους σχολιαστές του Αθηναίου.
Μέχρι που κατάφερε και του το έκλεισε, με τη συνδρομή άλλων φυσικά. Ένα σχόλιο είχα γράψει όλο κι όλο στον Αθηναίο για ζήτημα αρχαιοελληνικό και αμέσως μου επετέθη ο "ανώνυμος" με τα λόγια: "Τι σε νοιάζει εσένα ρε τουρκόσπορε αφού δεν είστε Έλληνες!!" τα υπόλοιπα που εγραφε σε άλλους, εκτός από φασίστες, χιτλερικούς , ναζιστές, ήταν λόγια που σέβομαι το ιστολόγιο σας και δεν αναπαράγω.
Τέτοια άτομα έπρεπε από καιρό, από χρόνια να τους είχαν αφαιρέσει την άδεια παραμονής και να είχαν απελαθεί ως ανεπιθύμητοι. Στην Ευρώπη, όποιος υπονομεύει τους θεσμούς, τους νόμους, τις υπηρεσίες, τον διώχνουν ως επικίνδυνο άτομο για το κράτος.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...