17/1/10

Να κηρύξουμε Φορολογική Επανάσταση

Εάν ψηφίσουν το ανθελληνικό λαθρονομοσχέδιο του
ΑΛΕΒΙ(ζατου), πρέπει να ρίξουμε την κυβέρνηση των κουκουλοφόρων πρακτόρων και προδοτών που σφετερίστηκαν ,την Λαϊκή Κυριαρχία

Του Σπύρου Χατζάρα

Το σχέδιο εποικισμού και διαμελισμού της Ελλάδας, το επεξεργάστηκαν ξένα Κέντρα της Διεθνούς Αόρατης Χούντας.( Παγκόσμια Διακυβέρνηση). Την αποστολή για την εφαρμογή του, έχουν αναλάβει, τα διακομματικά φερέφωνα της «Αόρατης Χούντας».Το σχέδιο δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη.
Οι Χαφιέδες της Μπίλντερμπεργκ και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης πρότειναν το ίδιο «ανθρωπιστικό νομοσχέδιο» και στην Γαλλία.

Ο Τζέφρης Μπίλντερμπεργκ ,έχει αναλάβει αυτήν την αποστολή από το 2004, μόλις έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη του κίνηση ήταν η Αλαβονοποίηση και Πακιστανοποίηση του ΠΑΣΟΚ.Το 2007 επανεξελέγη με τις ψήφους των εποίκων λαθρομεταναστών.

Ο Παυλόπουλος, (του Περιστυλίου), προετοίμασε μεθοδικά το έδαφος, ψηφίζοντας τις διατάξεις, που αποτελούν τη βάση της κατάληψης της Ελλάδας.

Ο Στρατός των Νέο-πατριωτών της «Ανοιχτής Κοινωνίας», που επιδιώκει να εγκαταστήσει στην χώρα μας η «Αόρατη Χούντα» , έχει επιστρατευτεί μέχρι τελευταίας εφεδρείας, για να μας επιβάλλουν μέσω του Κοινοβουλίου, τα εθνοκτόνα σχέδια τους.

Τα ίδια πρόσωπα με επικεφαλής τον Τζέφρη και την Dora, που υποστήριξαν το σχέδιο Ανάν, οι ίδιοι πολιτικοί, οι ίδιοι πανεπιστημιακοί, οι ίδιοι εργολάβοι, οι ίδιοι εκδότες, οι ίδιοι δημοσιογράφοι, υποστηρίζουν τώρα τη χορήγηση ιθαγένειας και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους Εποίκους-λαθρομετανάστες. Οι ίδιοι που στηρίζουν την πεμπτοφαλαγγίτισσα Θάλεια, υποστήριξαν το βιβλίο της κ. Ρεπούση.

Η καθημερινή επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός , την οποία υποθάλπτει η κυβέρνηση των σφετεριστών, με ληστείες, δολοφονίες, και βιασμούς, έχει σχεδιαστεί Κεντρικά, και καθοδηγείται από την Κοσοβάρικη Μαφία, με στόχο την κάμψη του ηθικού, ώστε να μπορούν οι σφετεριστές να μιλάνε για «κοινωνική συνοχή» και «κοινωνική Ειρήνη» με τους εποίκους που θα σταματήσουν τις επιθέσεις, μόλις πάρουν ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα.

Τον ίδιο στόχο, τρομοκράτησης του λαού, υπηρετούν και οι σχεδόν καθημερινές απειλές για βόμβες και οι άλλες επιθέσεις ,των κουκουλοφόρων/χαφιέδων, (τρομοκρατών), της ΑΝΤΙ-Fa.

Η κρίση που διέρχεται Πατρίδα μας, είναι προϊόν της δράσης του Στρατού της «Αόρατης Χούντας». Οι πράκτορες των διεθνών οργανώσεων, της «Αόρατης Χούντας», εργάζονται εδώ και πολύ καιρό συστηματικά. «Έχουν διεισδύσει στους πλέον σημαντικούς και ευπαθείς τομείς της κοινωνικής μας ζωής, όπως η Παιδεία, η εξωτερική πολιτική, τα ΜΜΕ, καθώς και στους κομματικούς χώρους έχοντας ήδη κατορθώσει να σταθεροποιήσουν ένα σημαντικό προγεφύρωμα με την οικονομική ενίσχυση των ξένων και στηριζόμενοι στην άγνοια των πολλών και στην αποσιώπηση εκ μέρους των οπορτουνιστών έχουν ήδη προξενήσει μεγάλες βλάβες στην παραδοσιακή συνοχή του λαού μας τουλάχιστον ως προς τις παραδοσιακές του αξίες, που τον έκαναν να είναι αυτός που είναι». (Ανοιχτή Επιστολή Μίκη 15/1/2010)

Η «Αόρατη Χούντα», προωθεί το όραμα για την Μεγάλη Αλβανία με στόχο την Τσαμουριά (Ήπειρο) και προβάλλει τη «Μακεδονία του Αιγαίου», και την επιστροφή των Εβραίων στη Θεσσαλονίκη, «για να αποκτήσει ξανά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της».(Ήδη Εβραίος επιχειρηματίας αγόρασε τον Ηρακλή). Οι εγκληματίες «Τσάμηδες» έχουν αποθρασυνθεί και έχουν σχηματίσει τον Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς.(UCC)

Η παραχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε 2, 000,000 εποίκους, σε συνδυασμό με το εθνοκτόνο σχέδιο ομοσπονδοποίησης της Ελλάδας σε 13 κρατίδια, με ισάριθμους «κυβερνήτες», θα κάνει «γκρίζα ζώνη» τη Θράκη, την Μακεδονία, την Ήπειρο , τα νησιά του Αιγαίου, και την Κρήτη. Με την ελευθερία εγκατάστασης των Τούρκων στην ΕΕ, το 2020 δεν θα υπάρχει Ελλάδα.

Η «Αόρατη Χούντα» με το χτύπημα της ελληνικότητας αποβλέπει στην αποδιοργάνωση της συνοχής του ελληνικού έθνους, έτσι που σε λίγα χρόνια να είμαστε ξένοι στον τόπο μας. Οι μουσουλμάνοι έποικοι, θα επιβάλλουν τα ήθη και τα έθιμά τους. Ακριβώς όπως στο Κοσσυφοπέδιο, που από εθνική κοιτίδα των Σέρβων έγινε αλβανικό κράτος.

Γι αυτό πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, εάν ψηφίσουν το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο. Να μην κάνει κανείς μας φορολογική δήλωση, για να πέσει αναίμακτα η κυβέρνηση των Κουίσλινγκ.
Το σύνταγμα λέει ότι .« Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
Η εξουσία δεν μπορεί να ασκείται κατά του Ελληνικού Λαού και κατά του Ελληνικού Έθνους και υπέρ άλλων Εθνών και άλλων Λαών. Αυτό συνιστά Εσχάτη Προδοσία.
Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Άρθρο 120 παρ 2

Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται. Άρθρο 120 παρ 3

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Άρθρο 120 παρ 4

Προτείνω λοιπόν αντί για φορολογική δήλωση, να τους στείλουμε μια Υπεύθυνη Δήλωση, με την οποία να τους λέμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, τους θεωρούμε , ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ της λαικής εντολής και ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΟΛΟΓΩΝ, ότι δεν τους αναγνωρίζουμε και ότι αρνούμεθα να τους πληρώσουμε φόρους.

Εάν 2000000 Έλληνες δεν κάνουμε φορολογική δήλωση, η κυβέρνηση θα πέσει αναίμακτα, και θα πάμε σε εκλογές/δημοψήφισμα.

Εάν δεν γίνει αυτό, φοβάμαι ότι η συνέχεια δεν θα είναι αναίμακτη.
Οι έποικοι θα μας επιτεθούν και εμείς θα πρέπει να προστατεύσουμε τη ζωή μας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
«Είμαστε πολιτιστική κοινότητα, όχι κοινότητα "αίματος"»
[http://www.ppol.gr/cm/index.php?Datain=5765&LID=1]
[http://www.kte.gr]
Ιανουάριος 17 2010
Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος (ΚΙΑ): Ένα άλλο καίριο θέμα είναι το μεταναστευτικό. Ποια είναι η καθαρή θέση σας;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ(ΑΣ): Την είπαμε πολύ καθαρά: θέλουμε μια συνολική ρύθμιση:

*αντίστοιχη με το «γερμανικό μοντέλο» σε ό,τι αφορά την πολιτογράφηση και την ιθαγένεια, και
*αντίστοιχη με το «γαλλικό μοντέλο» (όπως διαμορφώνεται τώρα, πλέον) σε ό,τι αφορά την ένταξη των μεταναστών στο σώμα της κοινωνίας και της εθνικής ταυτότητας.

Μ' άλλα λόγια παρουσιάσαμε το πιο ισορροπημένο μείγμα της ευρωπαϊκής εμπειρίας. Το κυβερνητικό νομοσχέδιο επιλέγει αποσπασματικά τις πιο χαλαρές ρυθμίσεις όλων των χωρών, ευρωπαϊκών και μη, προσπαθώντας να τις εφαρμόσει σε μια χώρα με σοβαρό πρόβλημα λαθρομετανάστευσης. Αυτό δεν λύνει το πρόβλημα των μεταναστών. Εντείνει την ανασφάλεια της κοινωνίας. Και δυσκολεύει την ένταξη των μεταναστών. Γιατί όσο πιο ανασφαλής νιώθει η κοινωνία, τόσο δυσκολεύει η ένταξη των μεταναστών. Που είναι και το ζητούμενο.


ΚΙΑ: Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τα πολιτικά σύνορά σας με τον ΛΑΟΣ, που εκτιμάται ότι σας ασκεί πίεση «εκ δεξιών»;

ΑΣ: Εμείς έχουμε τις δικές μας αρχές, τις δικές μας προτεραιότητες, τη δική μας πολιτική. Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε. Δεν ψάχνουμε να δούμε τι κάνουν τα άλλα κόμματα για να πούμε κάτι «λίγο πιο αριστερό» από τον ένα και «λίγο πιο δεξιό» από τον άλλο.
Στην ουσία του ερωτήματός σας, για μας το πρόβλημα αφορά την ουσιαστικά ένταξη των μεταναστών και των παιδιών τους, όχι απλώς την τυπική πολιτογράφηση και απόδοση ιθαγένειας. Και η ένταξη αυτή γίνεται με πολιτισμική ενσωμάτωση, όχι με γραφειοκρατικούς αυτοματισμούς.
Πιστεύουμε στην «πολιτιστική κοινότητα», όχι στην «κοινότητα αίματος». Και η πολιτιστική κοινότητα -η «ημετέρα παιδεία»- απαιτεί να τους ενσωματώσουμε πολιτιστικά. Αυτή είναι η καλύτερη άμυνα, η ισχυρότερη ασπίδα ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αν ενσωματώσουμε πολιτιστικά τους μετανάστες, αν δηλαδή τους κάνουμε να νιώθουν Έλληνες μέσα από τα σχολεία μας (και όχι μόνο), τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί τους. Αν δεν τους δώσουμε αυτή την ευκαιρία, αν προσπαθήσουμε να τους αναπαράγουμε ως διαφορετικά «γκέτο», τότε θα επιτείνουμε την καχυποψία όχι μόνο των Ελλήνων προς τους «ξένους», αλλά και των ίδιων των μεταναστών μεταξύ τους.
Προβάλλουμε την πολιτιστική ενσωμάτωση ως προτεραιότητα, γιατί αυτό κάνουν και οι περισσότερες χώρες και γιατί αυτό καταπολεμά τον ρατσισμό. Αυτό κάνει η κυβέρνηση των Εργατικών στη Βρετανία (με την ταυτότητα της «βρετανικότητας»), αυτό κάνει ο Σαρκοζί (Sarkozy) στη Γαλλία (με το «υπουργείο εθνικής ταυτότητας και μετανάστευσης»), αυτό κάνει η σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο (Zapatero) στην Ισπανία (με την ταυτότητα της «ισπανικότητας»), αυτό κάνει και ο νόμος του σοσιαλδημοκράτη καγκελάριου Σρέντερ (Schröder) στη Γερμανία, που πέρασε το 1999 και ισχύει ακόμη -και η δική μας πρόταση βρίσκεται αρκετά κοντά του.
Είναι «ακροδεξιοί» όλοι αυτοί; Όχι βέβαια. Η κυβέρνησή μας μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στην Ευρώπη. Εκεί υπάρχουν συγκλίσεις μεταξύ διαφορετικών κομμάτων, σε λύσεις ταυτόσημες με αυτές που εισηγήθηκε η Νέα Δημοκρατία προχθές. Δεν ψάχνουν να βρουν «σύνορα» και «διαχωριστικές γραμμές» μεταξύ τους, ψάχνουν να βρουν συναινέσεις. Αυτό ψάχνουμε κι εμείς. Στο μεταναστευτικό πρέπει, επιτέλους, να συνεννοηθούμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ (ΜΙΚΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ)ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΝΕΣ Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ας το κάνουμε πράξη σιγά-σιγά ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Όποιος πραγματικά αγαπάει την Πατρίδα του:

-δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
-δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
-δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
-δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
-δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
-δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
-δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.

Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να συμφωνώ με τα λεγόμενα του κυρίου Χατζάρα το θέμα είναι πως ακόμα και εάν δύο εκατομμύρια Έλληνες σταματήσουν να κάνουν φορολογική δήλωση, αυτό απλά θα ρίξει την κυβέρνηση κάποια στιγμή αφότου θα έχουν ήδη ελληνοποιηθεί εκατομμύρια μεταναστών.

Με λίγα λόγια, το σχέδιο του πολυπολυτισμού, της ανοιχτής κοινωνίας και του νεοφασισμού θα συνεχίσει αλώβητο καθώς αυτό δεν γνωρίζει κόμματα, δεξιά, αριστερά και πρόσωπα. Τα μερικά εκατομμύρια εποίκων σε δέκα χρόνια θα είναι περισσότερα από εμάς και θα μας έχει εξοστρακίσει.

Κατ' εμέ, όσο ακραίο και να ακούγεται πρέπει να σηκωθούμε όλοι από τα πληκτρολόγιά μας, να μαζευτούν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, 2-3 εκατομμύρια ανθρώπων, να διαμαρτηρηθούμε έξω από το Μαξίμου και μετά να καταλάβουμε την Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον ας μη κρυβομαστε αλλο πισω απτο δαχτυλο μας.
η κατασταση ειναι πλεον μη αναστρεψιμη με υπερδημοκρατικες διαδικασιες.
η μονη λυση ειναι να οπλιστουμε και να οργανωθουμε σε ομαδες αυτοαμυνας με συγγενεις και φιλους και εν συνεχεια σε ευρυτερους σχηματισμους οπως η χρυσαυγη.
φασιστες ξεφασιστες ναζι ξεναζι δεν εχει καμια απολυτως σημασια πλεον.
ελλας τελος για παντα οπως λεει και ο ρωμανος...
ας κανει και το λαοσ οργανωμενες στρατιωτικες ομαδες εθνοφρουρων,εθνοφυλακης η οποιοσδηποτε αλλος μπορει.
οι πανιβλακες οι δεξιουληδες, η χαζονεολαια τους της οννεδ τι κανουν???
καθε μερα παρτυ,εκδρομουλες και συζητησουλες???
τελος τα παραμυθια και οι ψευτικες ελπιδες...

Panagos είπε...

Επιτελους τι περιμενουμε? Ας προτεινουν καποιοι μια συγκεντρωση στο συνταγμα, να μαζευτουμε ολοι, μην χανουμε χρονο. Να διοργανωνουμε συγκεντρωση καθε σαββατο 7 μμ στο συνταγμα, να δουμε και ποσοι θα μαζευτουμε.

Χρήστος Κασανής είπε...

Συμφωνώ με την ιδέα του Καπεταν Κεφαλου.
Οι φορολογικές δηλώσεις θα αργήσουν να γίνουν και ως τότε το νομοσχέδιο θα έχει ψηφιστεί.
Η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή είναι να αναγκαστεί να πιέσει την κυβέρνηση αυτός που μπορεί. Δηλαδή οι τραπεζίτες!
Και θα το κάνουν αν δουν μια στιγμή τα ταμεία τους άδεια.
Μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα χωρίς κόστος!
Εγώ θα το κάνω αύριο κιόλας.
Δεν κοστίζει τίποτα και είναι εύκολο να φυλάξει κάποιος τα λεφτά του στο σπίτι του ή κάπου αλλού για λίγο διάστημα μέχρι να αναγκαστεί η κυβέρνηση να αποσύρει αυτό το έκτρωμα.
Το χρήμα κυβερνάει σήμερα. Και όλοι μαζί έχουμε δύναμη μέσα από τις μικρές μας καταθέσεις. Διότι ένας μόνος του είναι πολύ μικρός σε οικονομική ισχή. Ολοι μαζί όμως έχουμε δύναμη.
Θα το κάνω αύριο κιόλας. Θα αποσύρω τις λιγοστες μου καταθέσεις και ελπίζω το ίδιο να κάνουν και οι υπόλυποι.
Και εσείς κύριε Χατζάρα ίσως θα μπορούσατε να πείσετε και άλλους bloggers να αναρτήσουν την ιδέα.

Σταμάτης είπε...

Αυτή η Αντωνοπούλου , η δημοσιογράφος του Αντέννα πόσα προπαγανδιστικά ρεπορτάζ υπέρ του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια των (λαθρο)μεταναστών σκοπεύει να παρουσιάσει στις ειδήσεις του δελτίου? Κάθε λίγο και λιγάκι μας παρουσιάζει διάφορα μεταναστόπουλα(σήμερα μας έδειξε κορίτσι από τη Σιέρρα Λεόνε) που θέλει ,λέει, να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα. Σισάφι πια με τα ρεπορτάζ της εν λόγω κυρίας .Ας ακουστεί και η άλλη άποψη επιτέλους..

Ανώνυμος είπε...

Ο Panagos εχει δικιο.

Ολοι στο δρομο!

Δραση τωρα!

Αυριο θα ειναι αργα!

Η Ελλαδα στους Ελληνες!

titosp.blogspot.com είπε...

Κυριε, Χατζαρα, διαβαζοντας τα σχολια των αγανακτισμενων Ελληνων, ομολογω οτι αρχιζω να τρομαζω. Τα μισα να συμβουν απο αυτα, τοτε η χωρα ισως οδηγηθει σε χαοτικες καταστασεις. Νομιζω το πιο φρονιμο θα ηταν να οργανωσετε μιαν παλλαικη συγκεντρωση στο Συνταγμα, να κατεβη ολος ο Αθηναικος λαος να διακυρηξη τα δικαιωματα του. Γιατι δεν αναλαμβανετε μια τετοια πρωτοβουλια, και με την βοηθεια και αλλων συνεργατων σας, η και ακομα των κομματων.(για το τελευταιο, λιγο αμφιβαλλω, αν εξαιρεσω το Λαος). Αλλα επιμενω στην αποψη αυτη. Αναμενω απαντηση σας.

ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ είπε...

Την ημέρα συζητήσεως του Λαθρο-νομοσχεδίου στην Βουλή, τους κυκλώνουμε και δεν φεύγει κανείς, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, αν το υπερψηφίσουν.
Προηγουμένως θέλουμε 1000 υπογραφές σημαινόντων επωνύμων Ελλήνων. Τα λοιπά "Δημοκρατικά" τέλος! Ή ταν ή επί τας!

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ.