28/1/10

Πολιτική προφυλάκιση του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαγεωργίου επειδή είναι εθνικιστής και η ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΚΗ ΕΣΗΕΑ δεν έβγαλε τσιμουδιά


ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙOY

Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε στην προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Ελεύθερη Ώρα» και «Ελεύθερος Κόσμος» και εκ των παραγωγών της εκπομπής «Αδελφοί Λούμπεν», παραμένει εδώ και τέσσερις ημέρες κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, επειδή έκανε το λάθος… να πάει σε ρεπορτάζ κάλυψης «αντιρατσιστικής» διαδήλωσης και αντιδιαδήλωσης κατοίκων των Αμπελοκήπων, όπου τον έστειλε η εφημερίδα του.

Εκεί, μέσα σε μία έκρυθμη κατάσταση με τους παρευρισκόμενους στις δύο συγκεντρώσεις να συγκρούονται μεταξύ τους, ακροαριστεροί με ρόπαλα και κράνη, αφού αναγνώρισαν τον Δημήτρη που κάλυπτε το ρεπορτάζ, του επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο με έξι ράμματα στο κεφάλι.

Το παράδοξο της υπόθεσης δεν είναι ότι ένας δημοσιογράφος πατριωτικών απόψεων έπεσε θύμα της πολιτικής βίας των αναρχοτραμπούκων , αλλά ότι η αστυνομία αντί να τον προστατέψει και να συλλάβει τους δράστες της εναντίον του επίθεσης… ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!!

Και τα παράδοξα του ΠΑΣΟΚιστανικού καθεστώτος συνεχίζονται: Ο Δημήτρης κρατείται από το Σάββατο στα κρατητήρια, «αναγνωρισμένος» από αυτούς που του επιτέθηκαν ως… συμμετέχων σε επίθεση εναντίον τους, και χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα να τους μηνύσει κατά τις ώρες που ίσχυε η αυτόφωρη διαδικασία…

Όσοι έδειξαν με το δάκτυλο τον Δημήτρη, το έκαναν απλά, διότι γνώριζαν το πρόσωπό του, επειδή επανειλημμένως τον τελευταίο καιρό στοχοποιήθηκε με τη φωτογραφία του από το παρανόμως λειτουργόν στο ΕΜΠ, Indymedia.

Η τρομοκρατία του Χρυσοχοΐδη και του ΠΑΣΟΚ, κατά ενός δημοσιογράφου με εκφρασμένες απόψεις εναντίον του νομοσχεδίου εποικισμού της Ελλάδος, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Όσοι αντιτιθέμεθα στα σχέδια πολιτογράφησης και απόδοσης ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, πρέπει να το ξανασκεφτούμε αν θα ξαναμιλήσουμε.

Όσοι δημοσιογράφοι εκφράζονται δημοσίως κατά της εθνοκτόνου πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι ο άμεσος στόχος τόσο του παρακράτους όσο και του επίσημου κράτους.

Λακωνικός αλλά ουσιώδης ήταν στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπαγεωργίου σχετικά με την προφυλάκισή του για το ειδεχθές έγκλημα του να κάνει τη δουλειά του ως πατριώτης δημοσιογράφος:

«Το να λες τα πράγματα με τ' όνομά τους είχε πάντα ένα τίμημα όταν στην εξουσία βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να προωθούν συγκεκριμένα ιδεολογικά μοντέλα. Αυτό το τίμημα φαίνεται ότι πληρώνω τώρα και εγώ. Παρ' όλ' αυτά θα συνεχίσω να λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους. Η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεκινά με ολοφάνερα σημάδια προς το που θέλει να κατευθύνει τον τόπο.»
http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3528

-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

-ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ Νεο-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....και τους πράκτορες -εμπρηστες-αμερικανοαγγλους τους έχουν αφήσει ελεύθερους

Ανώνυμος είπε...

Απαίτηση κάθε σκεπτόμενου έλληνα πολίτη είναι να αποφυλακισθεί αμέσως ο δημοσιογράφος.
Η ελληνική ταυτότητα δεν είναι δυνατόν να διώκεται.
Ντροπή στον Χρυσοχοϊδη

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερία στον Έλληνα Δημοσιογράφο! Αίσχος για τον ΠΡΟ-ΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

κύριε Χατζάρα, θυμάστε που είχε έρθει ένας νέος σε αναπηρικό καροτσάκι στο κέντρο της Αθήνας για να υπογράψει και κατέβηκα να βοηθήσω? Αυτός ο νέος πρέπει να ναι ο Ιωάννης Χρύσης που προπηλακίστηκε.Ημαρτον.
Μην το βγάλετε το σχόλιο. Απλώς σας το λέω και μπορείτε να το ελέγξετε κοιτάζοντας τις υπογραφές.Παρασκευή ήταν όταν ήρθε, 1 ή 2 βδομάδες πρίν.Τί να πούμε?
Γ.Κ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να το καταλάβουμε!
Αυτό που επωαζόταν, χρόνια τώρα, υπό την σκέπη του Λαλιώτη και των ¨προοδευτικών¨ δυνάμεων, εκκολάφθηκε, γιγαντώθηκε και μας κατατρώει ανενόχλητο!
Το πιο θλιβερό, είναι η παρατηρούμενη απάθεια και μοιρολατρία που διακατέχει τον Ελληνικό πληθυσμό.
Οσοι πιστοί ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ.
Η νύχτα που ερχεται, απο τις δυνάμεις κατοχής του Jefry, θα είναι βαρειά και μακρυά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ 1977 ΕΩΣ 1996 (ΕΠΟΧΗ ΙΜΙΩΝ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΠΟΤΙΣΜΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.

ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!ΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Μ.Μ.Ε

ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΝΤΖΑΜΑΝΙΔΩΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Θ. ΠΛΕΥΡΗ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.


ΕΝΑΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ?????
ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑ!!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

eumenios είπε...

Τιμή και δόξα στον Εθνομάρτυρα Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Ο διωγμός κατά των Ελλήνων μας δυναμώνει.
Πλησιάζει ο καιρός!!!!!

ILIAS είπε...

Στην Κούνεβα σπίτι
στον Παπαγεωργίου φυλακή.
Ντροπή στον υπουργό του ΠΡΟ-ΠΟ.
Αν αυτός λέει ότι είναι Έλληνας,
εγώ θα ντρέπομαι να λέω ότι είμαι.
Ξεφτίλα, ξεφτίλα, ξεφτίλα!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...