24/9/18

Η Συμμορία των άτιμων και των ψευτών

Για τον «συνωμότη»,τον μαρξιστή, τον πούστη, τον πρεζάκια και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι τους φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο.

 Ο εκπρόσωπος της Πουστιάς δήλωσε ότι ο οροθετικός κατέφυγε στο κοσμηματοπωλείο για προστασία από καυγά που γινόταν εκεί έξω. 

Η συνήγορος των Τεθλιμμένων συγγενών, συνομολόγησε «απόπειρα κλοπής». 

Κι τα τάγματα εφόδου απειλούν με «αντίποινα».

Ο επικοινωνιολόγος του Τσιπρέσκου, που δίνει τη «γραμμή» στον Σωτήρη και την Κατερίνα, ο κ. Χριστόφορος, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ψεύδους και συνέδεσε τον ξυλοδαρμού του σ. Πέτρου και τον θάνατο του οροθετικού, και ως υπουργός Επικρατείας, και αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου , είπε ότι «υπάρχει συντονισμένο σχέδιο συμμοριών πίσω από τις επιθέσεις σε Κωνσταντινέα - Ζακ Κωστόπουλο και τόνισε την ανάγκη να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία Μέγα το της Πουστιάς και της Πρέζας Κράτος. 

Οι Μπολσεβίκοι όταν οικοδομούσαν το Κρατος των τραπεζιτών έλεγαν ότι 2+2 κάνει 5. Για τους κανονικούς ανθρώπους υπάρχει είτε αλήθεια είτε ψέμα. Είτε σωστό είτε λάθος. Αλλά, για τον κομμουνιστή και τον επικοινωνιολόγο, υπάρχει μόνο η αλήθεια που τον συμφέρει. Αυτή είναι η «επαναστατική/επικοινωνιακή αλήθεια».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι πούστηδες θα πολλαπλασιάζονται, όσο οι ανυποψίαστοι γονείς ταίζουν τα αγοράκια τους με σόγια, ηλιόσπορο, λιναρόσπορο, σουσάμι κλπ. φυτικά οιστρογόνα...

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...