1/12/18

Η ΝΑΤΟκομμουνσιτική Χούντα Τσιπρέσκου

Το «Κράτος Δικαίου» της Δικτατορίας του Προλεταριάτου κινήθηκε «αυτεπάγγελτα». Συνελήφθηκαν μαθητές γυμνασίου στο Αγρίνιο, αλλά και οι γονείς τους, για την κατάληψη στο σχολείο τους. 
Οι μαθητές που συνελήφθησαν, ως ύποπτοι οτι υποκίνησαν την κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, και είναι 14 και 16 ετών. 
Οι γονείς τους, συνελήφθησαν με την κατηγορία παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. 
Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου, ουδέποτε υπεβλήθησαν μηνύσεις κατά μαθητών και οι (μπολσεβίκικες), Αρχές, λειτούργησαν αυτεπάγγελτα. 
Βράζει από αγανάκτηση το Αγρίνιο. 
Οι εθνομηδενιστές βρίσκονται σε κρίση πανικού. Από αλλού το φοβόντουσαν και από άλλου τους ήρθε. 

ΥΓ. Έστι δίκης οφθαλμός.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην..."ελληνικη δικαιοσυνη" να δειτε τι γινεται! Κατι μασονακοι δικηγορακοι που ειναι σε κυκλωματα με "δικαστες-δικαστινες" βγαζουν παραλογες και εξωφρενικες αποφασεις (κατα παραγγελια και με πληρωμη) για να διεκπεραιωσουν τις προσωπικες διαφορες και την εμπαθεια των πελατων τους με καποιους φουκαραδες που σερνονται ως κατηγορουμενοι με ψευδεις κατηγοριες! Τα κυκλωματα του ΣυΡιζΑ και της μασοναριας(σε αγαστη συνεργασια) κανουν κουμαντο εν πολλοις στην "ελληνικη δικαιοσυνη"!

Ανώνυμος είπε...

Οφθαλμοαυταπάτες Συριζαίικες. Κρίμα τους αγώνες και τον χαμό τόσων αυτοαπατηθέντων της Αριστεράς. Πού να 'ξεραν που θα καταντήσουν οι θυσίες τους... Η ζωή είναι τόσο πολύτιμη για να την χαραμίζεις στις ιδεοληψίες των (απο)κομμάτων. Επειδή το χρησιμοποίησε η Χούντα, δε σημαίνει οτι είναι λάθος. Αντιθέτως : Μόνον Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια, είναι άξια να τους χαρίσεις τη ζωή σου. Τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Στην Αθηνα και τον Πειραια να δειτε τι γινεται με τις "στημενες δικες" της καθημερινοτητας! Το Καθεστως και η συνεργαζομενη μασοναρια εχουν ξεσαλωσει εντελως! "Επιλυονται κατα παραγγελια" προσωπικες διαφορες μεταξυ πολιτων και κερδιζουν αυτοι που εχουν να πληρωσουν!! Μιλαμε για δραματικες καταστασεις που δυστυχως δεν βγαινουν στο φως της δημοσιοτητας!!

Ανώνυμος είπε...

Κάνανε τεράστια μαλακία, το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν είναι να μην δώσουν καθόλου σημασία στις καταλήψεις, οι συλλήψεις και ειδικά σε μικρές τοπικές κοινωνίες στρεφουν όλη την κοινωνία εναντίον τους μονομπλόκ, ειδικά την στιγμή που φορολογούν μέχρι θανάτου και ποτέ δεν συλλαμβάνουν βανδαλους κομμουνιστές που καίνε το σύμπαν. Φαίνεται ότι πετάχτηκε κάποια σπίθα εθνικισμού από την Ευρώπη και αρπάξαμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ-Αλεκο,κυρ-Αλεκο(Φλαμπουραρη) με το ροζ(μασονικο)-γελεκο,δεν ριχνεις μια ματια στην καθημερινοτητα των δικαστηριων για να δεις τι "οργια" γινονται με ορισμενες παραλογες και εξωφρενικες αποφασεις; Διοτι η κυρα- Ξενη απο ο,τι φαινεται εχει αλλα για να ασχοληθει!

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ Παυλοπουλου-Τσιπρα- Καμμενου!

ΜΑΝΟΣ είπε...

ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΟΝΕΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε φίλε, κι εσύ από τον αρχι-μασόνο Φλαμπουράρη περιμένεις να εξυγιάνει τη Δικαιοσύνη;

Η 23η Απριλίου στην Ιστορία

23η Απριλίου είναι η 114η ημέρα του δίσεκτου 2024  . Απομένουν 252 ημέρες πριν από το τέλος του έτους. 303 . Κατά τον διωγμό  τουΔιοκλητιαν...