1/12/18

Οι Αβράκωτοι φοράνε τώρα «κίτρινα γιλέκα»

Παρά την βλακώδη προσπάθεια των φλίκ του Πουστρόν να μειώσουν τον αριθμό των διαδηλωτών για τρίτ συνεχόμενο Σαββατοκύριακο τα κίτρινα γιλέκα βγήκαν ξανά στους δρόμους σε όλη τη Γαλλία και η συνολική υποστήριξη για το κίνημα δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι ύφεσης. Από το μεσημέρι οι συλλήψεις στο Παρίσι έφτασαν τις 255. Στα  Ηλύσια Πεδία που είναι η πρώτη γραμμή της μάχης οι  τραυματίες, έφτασαν τους 24 .5 από την πλευρά της αστυνομίας.
Ο Πουστρόν έχει παρατάξει στο Παρίσι 50 διμοιρίες των ΜΑΤ και συνολικά 5000 αστυνομικούς. Αύριο, θα είναι μία ακόμη πιο δύσκολη ημέρα
Οι συλλήψεις  σε όλη τη Γαλλία δεν εχουν ανακοινωθεί.

Ενδεικτικά: 
Λίγο πριν τις οκτώ ,στην Μερτ-ε-Μοζέλ ανακοινώθηκε η σύλληψη δέκα κίτρινων γιλέκων. Στην Τουλούζη, μεταφερθήκαν  έξι διαδηλωτές τραυματίες στις πρτες βοήθεις και δυο αστυνομικοί. Στην Ντιζόν των 150.000 κατοίκων   στα ανατολικά της Γαλλίας η αστυνομία συνέλαβε επτά κίτρινα γιλέκα.
Παντού τα  κίτρινα γιλέκια  καίνε φωτογραφίες του Πουστρόν.  
100 διαδηλωτές στο Παρίσι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία.
Οι αστυνομία δήλωσε και ότι έχουν τραυματιστεί 11 αστυνομικοί. 
Το πολιτικό ζήτημα δν είναι τα επεισόδια αλλά το ότι δεν περνάνε οι σοσιαλφιλελέ μεταρρυθμίσεις του Πουστρόν. 
Ο ανύπαρκτος Πουστρόν, βγήκε με τις ψήφους της Αριστεράς που τον ψήφισε για να μην εκλεγεί η δεξιά Λε Πεν. Και τώρα η Αριστερά συμμαχεί με τη δεξιά στο Πεζοδρόμιο και τραγουδάει μαζί τους όχι τη διεθνή αλλά τον γαλλικό εθνικό ύμνο. 
Έξω από το Παρίσι , και σε όλη την Γαλλία οι διαμαρτυρίες ήταν σε μεγάλο βαθμό ειρηνικές.
 Ο κηπουρός του Πουστρόν δήλωσε ότι ως σοσιαλληστής « σέβεται την ελευθερία της έκφρασης», αλλά «απαιτεί και τον σεβασμό του νόμου»,

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ κακη η συνήθεια των δημοκρατών να ψηφίζουν κάτι που ξέρουν τί πρεσβεύει και την άλλη μέρα να διαδηλώνουν για τα ανάποδα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ηλίθιος τσάτσος των Ρότσιλντ είπε κάτι για ευρωπαϊκό στρατό κατά των ΗΠΑ.
Και η απάντηση δεν άργησε.
Θα γίνει του Πουστρόν από εδώ και πέρα...
Το δικό μας τσουτσέκι τα δίνει όλα στο αφεντικό του Τζέφρι και για αυτό επιβιώνει ακόμα...

Ανώνυμος είπε...

(Αν διαβάσουμε τους αριθμούς που ανακοινώνει η Γαλλική Αστυνομία, είναι βέβαιο). Ο Τόσκας μετέβη εις Παρισίους και καταμετρά «κίτρινα γιλέκα».

Ανώνυμος είπε...

Που τα βρήκαν τα κίτρινα γιλέκα οι ξεβράκωτοι; Χορηγία του θείου Σόρος;

Στον πρώτο Γύρο, των Προεδρικών εκλογών στη Σεβερνοματσεντόνιγα έχασαν η Μεγάλη Αλβανία και οι Πρέσπες. Νίκησε το ΑΣΝΟΜ και η ΣΝΟΦ. Έχασε και το Ελληνικό Ομοφυλοφιλικό Προδοτικό Τόξο.

 Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ  ΠΑΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ 9η ΜΑΙΟΥ ΣΚΟΠΙΑ. Η υποψήφια Πρόεδρος του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ (VMRO-DPMNE), Γκόρντανα Σιλιάνοφσκα- Ντάβκοβα, ξεπέρ...