6/12/18

Ρουφιάνοι όλων των λαών ενωθείτε

Ο ανταποκριτής μας στην Ουψάλα, μας ενημέρωσε πρωί-πρωί περί της βρετανικής μη κυβερνητικής οργανώσεως Πρωτοβουλία Ακεραιότητας που είναι Ρουφιάνοι της Αυτής Μεγαλειότητος. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να σας μιλάω περί των Ρουφιάνων. Ένας τέτοιος, έχει αναλάβει να παρακολουθεί και το «δελτίο των 11» και να μας πείσει ότι ,« Οι Εγγλέζοι δεν είχαν κανέναν λόγο, να κατέβει ο Χίτλερ στα Βαλκάνια».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χουμε πει, το χουμε ξαναπει.
Η Αγγλια κυβερναται απ' τους εκει Ιουδαιους οι οποιοι ειναι εφευρετες του ψεμματος και της ρουφιανιας. Χωρια οι αλλες εφευρεσεις τους!


Ο ανταποκριτης σας εκ Ουψαλας, ειναι σωστος.





Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

Οταν πας στην σελιδα τους "Integrity Initiative" εχουν μια παραπομπη με τιτλο "ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ"

Ανοιγεις την σελιδα και διαβαζεις:

"We Are The Integrity Initiative
Information is the basis of democracy. Without information, there can be no informed debate, and no informed decision-making.

We are a network of people and organizations from across Europe dedicated to revealing and combating propaganda and disinformation. Our broader aim is also to educate on how to spot disinformation and verify sources. This kind of work attracts the extremely hostile and aggressive attention of disinformation actors, like the Kremlin and its various proxies, so we hope you understand that our members mostly prefer to remain anonymous. The facts and information we present are all in the public domain, however, and you can investigate for yourselves. The network is coordinated from the UK. We are not a government body but we do work with government departments and agencies who share our aims.

Μεταφραση:
Ειμαστε η Πρωτοβουλια Ακεραιοτητας.
Η πληροφορια ειναι η βασις της Δημοκρατιας. Χωρις την πληροφορια δεν υπαρχει πληροφορημενος δημοσιος διαλογος, και ως εκ τουτου δεν υπαρχει ληψις τεκμηριωμενων αποφασεων.

Ειμαστε ενα δικτυο ανθρωπων και οργανισμων απ΄ ολη την Ευρωπη, αποφασισμενοι να αποκαλυπτουμε και να πολεμουμε την προπαγανδα και την παραπληροφορηση.
Ενας απ' τους κυριους σκοπους μας ειναι η εκπαιδευση στο πως να ξεχωριζεις την παραπληροφορηση και να επιβεβαιωνεις τις πηγες (σου). Αυτη η δουλεια προσελκυει την ακρως εχθρικη και επιθετικη προσοχη των προπαγανδιστων, οπως το Κρεμλινο και οι πληρεξουσιοι του, (σ.μετφραστου οπα! ναταααααα μας!), ετσι ελπιζουμε να καταλαβεις οτι οι περισσοτεροι απο τα μελη μας προτιμουν να παραμενουν ανωνυμα. (σ.μ. Ξανα Οπααααα! Ρε ειστε απ' την Ευρωπη ή ειστε απ' το γισραελ;) Τα γεγονοτα και οι πληροφοριες που παρουσιαζουμε ειναι ολα δημοσια και φυσικα μπορειτε να το εξακριβωσετε κι εσεις οι ιδιοι.
Το δικτυο μας διευθυνεται απ' το Ηνωμενο Βασιλειο. Δεν ειμαστε κυβερνητικη υπηρεσια αλλα συνεργαζομαστε με κυβερνητικες υπηρεσιες και τμηματα της που συμφωνουν με τους σκοπους μας."

Μαλστα.
Και μην ξεχασω να αναφωνησω! Σκριπαλ! Σκριπαλ!
https://www.presstv.com/Detail/2018/03/27/556642/Poisoning-of-Sergei-Skripal-a-false-flag-operation-orchestrated-by-MI5


Περηφανος Γιουφτος αποooo .....(προσεξε με) City of London.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου να γράφεις τέτοια πράγματα για μένα Σπύρο, γιατί με ξέρεις και σε ξέρω.
Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην επιχειρηματολογία μου με τη διαλεκτική, τουλάχιστον μην προσπαθείς να με κατασυκοφαντήσεις.
Γιατί έτσι μεταπίπτεις στην κατάσταση για την οποία κατηγορείς τον άλλον.
Έθεσα υπ' όψιν των αναγνωστών σου τις αντιρρήσεις μου, σε ένα ζήτημα για το οποίο θεωρώ, ότι έχει επικρατήσει η άποψη των νικητών του πολέμου, των Αμερικάνων.
Και συ με λες πράκτορα των Εγγλέζων.
Λες και οι Εγγλέζοι άλλη καύλα δεν είχανε, από το να παρακολουθούν το σάϊτ σου.
Αν μη τι άλλο, αν με πληρώναν οι Εγγλέζοι για να προπαγανδίζω υπέρ τους, θα με στέλνανε σε κάνα σάϊτ με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
Πάντως στα επιχειρήματα που θέτω, καμμία απάντηση.
Τελικά είμαι περίεργος να δω, αν είσαι και στη ζωή σου το ίδιο αντισυμβατικός, όσο και στις απόψεις σου.
Αυτό θα το καταλάβω, από το αν έχεις την εντιμότητα να δημοσιεύσεις αυτό το σχόλιο.
Η θα ακολουθήσεις την πεπατημένη, να δημοσιεύεις μόνο τα σχόλια των ζητοπαλαμάκηδών σου.

Ανώνυμος είπε...

όσο σκέφτομαι τί πρόκειται να υπογράψει η Τσίπρας στο Μαράκες σε λίγες μέρες.......τρομερό, και κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι, αυτή η υπογραφή είναι η απόλυτη απόδειξη προδοσίας και μέσος πασοκοθρεμμένος δημοκράτης δεν το έχει πάρει πρέφα καν.

Ανώνυμος είπε...

για την μετάβαση του νεαρού στη Μόσχα δεν θα κάνουμε καμία αναφορά?