6/5/21

Να "γιατρός" να μάλαμα

 

Η Πρόεδρος και ΤΚ9 Διδάκτωρ Παπαρολογίας, είχε ήδη κερδίσει το πρώτο Βραβείο Αλαφουζόλ , με την δήλωσή της ότι ο θάνατος ενός ατόμου που εμβολιάστηκε δεν συγκρίνεται με τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι πλασιέ των εμβολίων, οι ειδικοί,  οι αντιπρόσωποι, οι τηλε-παπαγάλοι και ο Πωλητικοί.

Χθες,  η μανδάμ,  διαβεβαίωσε τους χαζούς τηλεθεατές   ότι ο θάνατος της δυστυχούς 44χρονηςστην Θεσσαλονίκη, μια μέρα μετά τον εμβολιασμό της, «δεν συνδέεται με σοβαρή θρόμβωση αλλά με έμφραγμα σε έδαφος παλαιότερο εμφράγματος».

Εφ όσον ,πιστεύει, η ΤΚ9 Διδάκτωρ Παπαρολογίας. ότι το έμφραγμα δεν «είναι σοβαρή θρόμβωση», θα έπρεπε αυτομάτως να της είχε ανακληθεί η άδεια ασκήσεως του ιατρικού Επαγγέλματος και να ελεγχθούν όλα τα πτυχία που ισχυρίζεται ότι απέκτησε!


Δελτίο των 11.  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την δόκτορα ισχύει το "τι σήμερα, τι αύριο, τί τώρα", κάποια στιγμή, όλοι θα πεθάνετε ! Λογικό ακούγεται !
Και κάποιοι λένε : καλά πρίν 500 χρόνια, οι άνθρωποι ήταν αμόρφωτοι... Ενώ τώρα ! Για νά βγαινες, νά ΄λεγες τότε καμμιά τέτοια μ@λ@κί@, εις επήκοων όλων, δημόσια, και θα 'ψαχνες να βρείς τόπο να κρυφτείς την άλλη μέρα. Ναι, σ' αυτό, έχουμε προοδεύσει και ακούμε τον κάθε πικραμμένο, να μας λέει την - επί πληρωμή - επιστημονική του...άποψη, χωρίς τον κίνδυνο της πίσσας και των πούπουλων !

avdargor είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΕ ΛΙΝΚ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.....
Κ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

https://ibb.co/cJwbf0z

https://ibb.co/r0h9PGp

https://ibb.co/dGZxrvF

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/_Epm8TqkTUw

Ανώνυμος είπε...

avdargor τα έφαγε η μαρμάγκα τα screenshot και τα 3 λένε:"That page doesn't exist / The requested page was not found."