26/4/22

ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΆ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι Σπύρο, μας έλειψες...

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, ανοίγουν νέα μέτωπα οι Νατοϊκοί στην Υπερδνειστερία και στη Σουηδία - Φιλανδία.
Η ρωσική διπλωματία βλέπω να είναι "ζαλισμένη". Δεν προλαβαίνει να μετράει "μέτωπα".
Μπορεί να μην ήθελε ο Βλαδίμηρος μεγάλες απώλειες αμάχων, όπως μου έγραψε κάποιος φίλος πιο κάτω, αλλά όταν δεν τελειώνεις άμεσα αυτό που ξεκινάς, τότε δίνεις θάρρος σε άλλους να επενδύσουν τεράστια ποσά στο να σε "φθείρουν", γιατί δεν το θεωρούν πλέον σπατάλη να ξοδέψουν αστρονομικά ποσά για να εξοπλίσουν την Ουκρανία. Ξέρουν ότι κατά ένα μεγάλο μέρος αυτά τα χρήματα θα πιάσουν τόπο. Εάν είχε τελειώσει την όλη ιστορία σε κανά δυο βδομάδες, κανείς δεν θα κουνιόταν γιατί θα θεωρούσε την Ουκρανία "καμένο χαρτί". Εξ άλλου θα γλύτωνε χιλιάδες ζωές δικών του αλλά και αντιπάλων του.
Οι Ουκρανοί έχουν και το πλεονέκτημα ότι είναι διατεθειμένοι μαζικά να γίνουν "κιμάς" για να φθείρουν τους Ρώσους. Μαθαίνουν από μικροί να μισούν θανάσιμα τους Ρώσους. Ο Βλαδίμηρος δεν το ήξερε αυτό όταν έλεγε ότι τους θεωρεί ενιαίο λαό με τους Ρώσους; Είχε ψευδαισθήσεις απίστευτες.
Οι Ρώσοι μετά από ενάμιση μήνα πολέμου θυμήθηκαν να πάνε στο Ντονμπάς που συνορεύει με τη χώρα τους. Τώρα θυμήθηκαν και την Υπερδνειστερία; Φοβάμαι ότι και μόνο οι Ρουμάνοι θα τους κάνουν ένα πακέτο και θα τους στείλουν ταχυδρομικώς στη Μόσχα. Ποιος θα τους εμποδίσει; Οι χίλιοι πεντακόσιοι ρώσοι στρατιώτες;
Ένα ακόμη, προχθές οι Ουκρανοί βομβάρδισαν κέντρο ανεφοδιασμού καυσίμων σε παραμεθόρια πόλη της Ρωσίας. Σκόνη και θρύψαλα το έκαναν. Από αντιαεροπορική κάλυψη μηδέν. Δεν μπορούσαν να σκεφτούν ότι θα αποτελούσε στόχο; Τέτοιες γκάφες δίνουν ώθηση σε Δυτικούς να εξοπλίσουν ολοένα και περισσότερο τους νεοναζί.
Δεν θέλουν να βομβαρδίσουν τα τρένα που μεταφέρουν εξοπλισμό από τη Δύση, γιατί υπάρχουν και άμαχοι. Κατανοητό μέχρι εδώ. Δεν τους "κόβει" απλώς να καταστρέψουν τις σιδηροδρομικές γραμμές αφού ή καλύτερα πριν περάσουν αυτά τα φορτία;
Είπε και Βλαδίμηρος το εξής καταπληκτικό: ότι εάν οι Άγγλοι παραδώσουν εξοπλισμό στους Ουκρανούς, τότε θα βομβαρδίσει κέντρα διοίκησης στο Κίεβο. Αυτό το είπε για να αποτρέψει ή για να ενθαρύνει τον καραγκιόζη Μπόρις Τζόνσον να στείλει βαρύ οπλισμό στο Κίεβο;
Αυτά για τώρα. Αν μπορείς σχολίασε με την πρώτη ευκαιρία.
Εγώ δεν είμαι ειδικός, αλλά δεν πιστεύω ότι οι ρώσοι έχουν ελπίδες σε όλα αυτά τα μέτωπα ταυτόχρονα χωρίς να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα.

Ανώνυμος είπε...

Εκλαικευτικο βίντεο για πιθανά οφέλη από διαλειμματικη νηστεία σε ασθένειες, από κορωνοιους και κύτταρα μολυσμένα με πρωτεΐνη ακίδα μέχρι ακόμα και ασθενείς σε χημειοθεραπεια.
https://youtu.be/8KzyoEFgQec