2/4/22

H απάντηση του αρχιστράτηγου στην Πέμπτη Φάλαγγα. Με διαταγή Πούτιν καταστράφηκε σήμερα , μετα από 38 ημέρες το διυλιστήριο πετρελαίου «Κρέμεντσουγκ» ιδιοκτησίας του Ιουδαίου Ολιγάρχη Ιγκόρ Καλομοϊτσκι.

 

Σύμφωνα με τον  εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ιγκόρ Κονασένκοφ,  "Σήμερα το πρωί, υψηλής ακρίβειας όπλα μεγάλης εμβέλειας κατέστρεψαν εγκαταστάσεις αποθήκευσης  βενζίνης και ντίζελ του διυλιστηρίου πετρελαίου Kremenchug, από το οποίο προμηθεύονταν καύσιμα τα ουκρανικά  στρατεύματα στις κεντρικές και ανατολικές περιοχές της χώρας". Στρατιωτικά αεροδρόμια στις πόλεις Πολτάβα και Ντνιεπροπετρόβσκ τέθηκαν επίσης εκτός λειτουργίας, ενώ πύραυλοι υψηλής ακρίβειας που εκτοξεύτηκαν από αέρος χρησιμοποιήθηκαν για να τους νικήσουν. 
Το Ντνιεπροπετρόβσκ είναι το βασίλειο του Καλομοϊτσκι. 
 Για να τα πούμε περιληπτικά. 
Ο Καλομοϊτσκι που διόρισε τον Ζελένσκι φώναξε τον Αμπράμοβιτς ως μεσολαβητή με τον ιουδαίο διαπραγματευτή.

 Ο εβραϊκός παράγοντας... Τι θα γινόμαστε χωρίς αυτόν; 

Από την αρχή του Πολέμου στην Ουκρανία τα Ντνιεπροπετρόβσκ το Βασίλειο του Καλομοϊτσκι και τα διυλιστήρια «Κρεμεντσούκ» παρέμειναν εκτός των επιθέσεων. 
Η ρωσική αεροπορία κατέστρεφε τις αποθήκες καυσίμων σε όλη την Ουκρανία, αλλά το διυλιστήριο πετρελαίου «Κρεμεντσούκ» , που ανήκει στον Καλομοϊτσκι συνέχιζε ήρεμα να παρέχει καύσιμα στην Οδησσό! 
Τα βενζινάδικα ήταν γεμάτα, δεν υπήρχαν ελλείψεις και τα καύσιμα κινούσαν τις Ενόπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας! 

Οι Ρώσοι που περίμεναν τον ρωσικό στρατό να τους ελευθερώσει δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Ο Καλομοϊτκσι έκανε το Μαϊντάν, ο Καλομοϊτσκι έκανε το Αζόφ. Ο Καλομοϊτσκι βρήκε τον Ποροσένκο και οταν μαλώσανε τον έριξε και εφερε τον Ζελένσκι

 Και ο άλλος εβραϊκός παράγων, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ξέχασε την αργία του Σαββάτου και αμάρτησε για να σώσει την Ειρήνη και πήγε στη Μόσχα πρώτη φορά στις 6 Μαρτίου, να προλάβει .

Για κάποιο λόγο, κανείς δεν άγγιζε μέχρι σήμερα τις επιχειρήσεις του Καλομόϊσκι. Στο Ντνιεπροπετρόβσκ, όπου κατέχει τα πάντα εκεί, στο Κρέμεντσκουκ , το Κριβί Ριχ , είναι ασφαλή και υγιή. 
Το διυλιστήριο συνέχιζε για 38 ημέρες πολέμου να τροφοδοτεί με βενζίνη και καύσιμα τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

 Η εμφάνιση του Ρομάν Αμπράμοβιτς ως μεσολαβητή οφειλόταν στις συμφωνίες μεταξύ Αμπράμοβιτς και Καλομόϊτσκι. 

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βρέθηκε στη ρωσική ομάδα διαπραγματεύσεων κατόπιν προτροπής Εβραϊκων «συμφερόντων» που κινητοποιήθηκαν μέσω των διεθνών σχέσεων του Ιγκόρ Καλομόϊτσκι, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο Ντνίπρο. 

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς διαπραγματευόταν με τον «Ουκρανό» «διαπραγματευτή» Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, που είναι από την Σμίλα, στην οποία υπήρχε και Συναγωγή και ευάριθμη ιουδαϊκή Κοινότητα, τον πρωθυπουργό Μιχαήλ (Μωυσή) Μισούτιν του οποίου το Πατρονιμα είναι Μωυσέγιεβιτς και του οποίου η μητέρα εχει το ρωσικόταστο όνομα Λουίζα και τον επίσης Ιουδαίο Μεντμέντεφ. 

Ο Αμπράμοβιτς είναι ο μόνος Ρώσος Ολιγάρχης που έχει διατηρήσει καλό όνομα στις εβραϊκές κοινότητες της Ευρώπης και δεν έχει χάσει την επαφή με το Κρεμλίνο.

 Ο Κολομόϊσκι τον τελευταίο μήνα προώθησε ενεργά την ιδέα δημιουργίας μιας «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντνεπροπετρόβσκ», η οποία θα πρέπει όμως θα έπρεπε να μείνει στο απυρόβλητο και να την παρακάμψουν οι Ρώσοι. Ο Καλομοϊτσκι απαιτούσε να μην βομβαρδίσουν την πόλη και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, και υποσχόταν να αποσύρει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας από το Ντονμπάς και να δώσει ένα διάδρομο για το πέρασμα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εάν δοθεί εγγυήσεις ασφαλείας στον ίδιο και την εβραϊκή κοινότητα της πόλης.

Αυτές οι απαιτήσεις του Καλομόϊτσκι μεταδόθηκαν στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και τις προωθεί ενεργά στη Μόσχα. Ειδικότερα, αυτό εξηγεί την άρση των δυτικών κυρώσεων κατά του δισεκατομμυριούχου, καθώς και τις ενεργές κινήσεις του μεταξύ Κιέβου, Μόσχας και Κωνσταντινούπολης . 

 Τα περιουσιακά στοιχεία του Κολομόισκι επλήγησαν τελικά από πυραυλικές επιθέσεις.Αυτό δείχνει ότι ο αρχιστράτηγος αποφάσισε, όπως προέβλεπε ο Ραζμάν Καντίροφ . 

Κάποια μέρα θα μάθουμε ποιος ακριβώς διαπραγματεύτηκε με τον Καλομόϊτσκι (και διεξήχθησαν

3 σχόλια:

Ισρα-αλητης είπε...

Οποια πετρα κι αν σηκωσεις.......λεμε

Σουλα Ξανθοπουλου-Κοντοπωπουδακι είπε...

Να 'ριχνε ο μεγαλος, και μια μικρης ισχυος πανω απ την εβραιοφωλια της Νοτιοδυτικης Ασιας, ΠΟΣΟ καλο θα 'κανε στην Ανθρωποτητα.
Την υπολοιπη δουλεια με αυτους με της......"διασπορας" που θαταν στην τρεχαλα θα την καναμε εμεις οι υπολοιποι λογικοι ανθρωποι.
Για να μην ξεμυτησουν ΠΟΤΕ πια.

themis είπε...

Και εδω φυσικα να μην πω που????

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...