8/4/23

Περί του Πατρός και της Μητρός του Οβριούλη Εφιαλτάκη εκ του Οίκου των Μητσοτακένσκι


Αναζητείται Γυναικολόγος , έστω και από τους μάρτυρες εναντίον της κυρίας Πισπιρίγκου, που να μην είναι ακροδεξιός , και ο οποίος  θα μας βεβαιώσει επιστημονικώς ότι μία   κυρία, γεννηθείσα το   1930 και πάσχουσα από σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν εφικτό να μείνει έγκυος το 1967 μυρίζοντας  Κρίνο,  και ότι ηταν ασφαλές  να γεννήσει στο σπίτι της  και όχι στο μαιευτήριο, στις  4 Μαρτίου 1968 .

Τα «ellinikahoaxes.gr», δεν έχουν διαψεύσει την απολύτως ψευδή Ιστορία ότι πατέρας του Οβριούλη Εφιαλτάκη ήταν ο Χρυσός τραγουδιστής που τραγουδούσε τον Αύγουστο του 1967 σε Ντισκοτέκ του Λουτρακίου όπου συνάντησε την Μητέρα του Οβριούλη και για την οποία τραγούδησε το «ήταν μια οπτασία» σε στίχους του Θανάση Τσόγκα αφιερωμένο εξαιρετικά στην 13χρονη ψηλή.
 Ο Οβριούλης Εφιαλτάκης δεν μπορεί να συνελήφθη στις 16 Αυγούστου 1967 και να γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1968.                  200 ημέρες δεν αρκούν. Επιστημονικώς!
 Εάν η 13χρονη Ψηλή έμεινε έγκυος το 1967, έμεινε πριν πάει στο Λουτράκι και πριν συναντήσει τον τραγουδιστή.

Η Οδύσσεια ενός Μπάσταρδου που γεννήθηκε δυο φορές και είχε τρεις μητέρες 

Το μπάσταρδο αμάρτημα της μητρός του , (το μούλικο), δεν γεννήθηκε ούτε στις 4 Μαρτίου ούτε  στον παραλιακό Δήμο κοντά στη Βάρκιζα . 
 Γεννήθηκε στην Ελβετία σε ιδιωτικό μαιευτήριο για το οποίο μεσολάβησαν οι ισχυροί φίλοι του παππού που ήταν πατέρας του. 

 Μητέρα, ήταν η ανήλικη μετέπειτα αδελφή του, αλλά το νεογέννητο δηλώθηκε σαν παιδί άλλης παρένθετης μητέρας.

 Η παρένθετη μητέρα ταξίδεψε ως τουρίστρια στην Ελλάδα και το παιδί γράφηκε στο διαβατήριο της. 

Εκείνη μετέφερε το παιδί στη Αθήνα για να γίνει «όμηρος της Χούντας» και το παρέδωσε στην γιαγιά του που έγινε η τρίτη μητέρα του.
 Η δεύτερη μητέρα, δήλωσε απώλεια διαβατηρίου και έφυγε χωρίς το παιδί,  που στην συνέχεια με την βοήθεια τον ιατρών με ποδίτσα και κατανόηση,   γεννήθηκε για δεύτερη φορά από την τρίτη μητέρα του και δηλώθηκε ότι γεννήθηκε στο σπίτι, από την 38χρονη που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.
 Και στη συνέχεια , του έβγαλαν ξανά διαβατήριο και ταξίδεψε για να βρει τον παππού του που ήταν  μπαμπάς του, μαζί με την γιαγιά που έγινε μητέρα και την μητέρα που έγινε αδελφή. 

 Μια Αγία Κωλο-οικογένεια.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ "ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΥΗΚΕ ΣΕ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνον εσύ Χατζάρα έχεις τα κότσια να πεις την αλήθεια. Πρόκειται για αιμομιξία, για αυτό και το παιδί βγήκε ζαβό…

Ανώνυμος είπε...

Εμ, δεν βγήκε ζαβό. Δεν βγήκε καθόλου ζαβό. Από την στιγμή που εκπαιδεύτηκε για να γίνει "πρωθυπουργός" και ανταπεξηλθε σε αυτή την εκπαίδευση, πού βλέπεις το ζαβό ποιον του; Ότι δεν είναι έξυπνος σαν τον Χατζαρα π.χ., εντάξει, είναι προφανές. Αλλά η... ζαβοσυνη δεν υφίσταται. Ένας ζαβός θα μπορούσε να κάνει δηλώσεις σε διεθνή φόρα και να μιλά με ξένους ηγέτες; Ένας ζαβός θα μπορούσε να διεκπεραιωσει τις ραδιουργιες εις βάρος του ελληνικού λαού; Εντάξει, άλλοι τις σχεδιάζουν και τού τις δίνουν να τις εφαρμόσει αλλά ένας ζαβος ούτε αυτό δεν θα μπορούσε να κάνει. Αλλού είναι το πρόβλημα του.