27/3/14

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΥΡΩΒΥΖΙΟΝ (ΜΑΙΟΣ 2014)

H συμπεθέρα και ο τηλέ -Φλώρος (αρχηγός).

Δεν το έπιασε καλά ο (χικ!) Μπλάκ (λέιμπελ). Ο Τήλε-φλώρος, έχει παντρευτεί κόρη της αδελφής της μανδάμ LSE -Δάφνης. Οπότε, η μανδάμ, είναι συμπεθέρα και όχι Θεία.
Θεία τη φώναζε η σύζυγος του Τήλε-φλώρου, όπως φώναζε Θείο και ο Κώστας
(ο συμπέθερος) , τον γιατρό , (τον οποίο ακολούθησε στο «βουνό» η μαμά του συμπέθερου που ήταν τρελή και παλαβή μαζί του), και την οποία ακλούθησε στο βουνό και ο «Κερατάς» οβριός, ο δικηγόρος που έγινε Ταμίας (της αγγλικής βοήθειας), προς τον Gay (parade) Άρη.

ΥΓ.Μια οικογένεια είναι όλοι τους τελικά! Αλαξ..κ..ες κάνουνε, διότι όλους τους ενώνει ο κ..los. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ; ΔΩΣΤΟΥ ΟΥΑΙ ΦΑΕΙ "

καθε χωριο και ουαι φαει, καθε σπιτι ουαι κι αλλιμονον δεν εχει να φαει

καθε οικογενεια και καρκινος καθε τετραγωνο και ηλεκτρομαγνητικη καταιγιδα ...





Σε συνέντευξη του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών ανακοινώθηκε πως ξεκινάει η διαβούλευση για την εξαγγελθείσα πρωτοβουλία δωρεάν διάθεσης συνδέσεων WiFi σε 4.000 σημεία της χώρας, ενώ το έργο θα είναι σε λειτουργική μορφή τον Νοέμβριο του 2014.

Όπως είπε ο Γ.Γ.Τ. κος Δασκαλάκης, η σύνδεση θα είναι εφικτή σε αποστάσεις έως 20 μέτρων από το σημείο πρόσβασης σε εσωτερικούς χώρους και έως 100 μέτρα σε εξωτερικούς, ο χρήστης θα μπορεί να συνδέεται για μέγιστο χρόνο 30 λεπτών και τα σημεία πρόσβασης θα μπορούν να εξυπηρετήσουν 40 με 50 συνδεδεμένους clients.

Κάθε σημείο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί περίπου 40 έως 50 χρήστες ταυτόχρονα οι οποίοι θα μπορούν:

•Να έχουν απλή πρόσβαση στο ίντερνετ, αλλά με περιορισμούς για ακατάλληλο περιεχόμενο, streaming αρχεία κλπ, καθώς και περιορισμό στην ταχύτητα η οποία κατά μέγιστο θα είναι 1 εως 1,5Mbps.
•Να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες της περιοχής και της πόλης.
•Να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες από το δήμο.


Αναφορικά με τον προϋπολογισμό του έργου, αυτός θα ανέρχεται σε 15 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και οι πόροι θα προέλθουν από το ΕΣΠΑ.

Στο ποσό περιλαμβάνεται το κόστος προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού, του λογισμικού διαχείρισης, των υπηρεσιών εγγύησης και συντήρησης του δικτύου αλλά και το λειτουργικό κόστος έως το τέλος Οκτωβρίου του 2015.

Το έργο θα ανατεθεί σε αναδόχους, μέσω ανοιχτού διεθνή διαγωνισμού, μετά δε την ολοκλήρωσή του, το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου αναλαμβάνεται από το Δημόσιο.

Στην αρχική φάση το δίκτυο θα αναπτυχθεί σε 302 δήμους, 100 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία και 200 λιμάνια και μαρίνες, ενώ μεγάλοι δήμοι όπως αυτός της Αθήνας, Χαλάνδρι, Πετρούπολη, Κορωπί, Κερατσίνι- Δραπετσώνα και Πολυγύρος δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον και δεν θα είναι σε αυτούς που θα αναπτυχθούν τα wifi hotspots.

Επιπλέον πριν το τέλος του εξαμήνου 2014 θα γίνει εγκατάσταση wifi hotspot σε 1200-1500 λεωφορεία και τρόλεϊ και σύντομα θα υπάρξει πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς του metro.

Ανώνυμος είπε...

І'vebeen browsing online mօгe tɦan thrеe hours thеse
days, yet ӏ nevr fߋunɗ any iոteresting article lіke yoսrs.
ӏt іs lovely worth еnough for me. Iո my view, іf all webmasters
and bloggers mаԁe just right content as you pronably ԀiԀ, thе net աill prߋbably be ɑ lot mօгe helpful than evеr before.


Feel free to surf tо my wweb blog; best breast enhancement pills