30/3/14

Αγγλικές πουστιές

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ουίλιαμ Χέιγκ, (που όταν ήταν νεώτερος, κοιμόταν σε διπλό κρεβάτι με άλλους άντρες στα ξενοδοχεία (…για να κάνει οικονομία στο κόμμα) ,προετοιμάζει τον Ιούνιο μια σύνοδο στο Λονδίνο με στόχο να πάψει να χρησιμοποιείται ο βιασμός ως «όπλο πολέμου». Και για να τον προσέξουν έκανε το πιο παλιό κόλπο των πούστηδων. Προσέλαβε μια ωραία γυναίκα για να τον προσέχουν οι άντρες. Ούτω πως μας προέκυψε η μανδάμ Τζολί. 
Στις 28 Μαρτίου στο Σεράγιεβο, οι δυο τους , έκαναν μια προ-διάσκεψη για «τη σεξουαλική βία εν καιρώ πολέμου», και επι τη ευκαιρία ο πούστρος και η κλαμένη στάρ πετάχτηκαν για ένα στεφάνι στο μνημείο της πρωταπριλιάτικης σφαγής της Σρεμπρένιτσα. 

ΥΓ. Στον πόλεμο επιτρέπεται μόνο συναινετικό σεξ.Οι βιασμοί είναι επιτρεπτοί μόνο εν καιρώ ειρήνης.
Συμμορίες βιαστών αποτελούμενες από μουσουλμάνους, (κυρίως πακιστανικής καταγωγής), σπέρνουν τον τρόμο στην Μ. Βρετανία, καθώς παρασέρνουν στους δρόμους (street grooming) λευκά ανήλικα κορίτσια ηλικίας μεταξύ 11 και 16 ετών και τα χρησιμοποιούν ως «σκλάβες του σεξ».
Η ελληνική Δικαιοσύνη, ακόμα ερευνά τον βιασμό μιας πεντάχρονης Αύγουστο του 2010, στην τουαλέτα του τζαμιού της Γλαύκης από τον θείο της που έχει επιβεβαιωθεί ιατρικά και για την οποία έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες, η μία το 2013 και η δεύτερη το 2014, οι οποίες εκκρεμούν στην Ανάκριση

Δεν υπάρχουν σχόλια: