28/3/14

Τύφλα νάχει το Νταχάου

Η ΝεοΜαζιστική Χούντα της Φραγκφούρτης το λέει στους Σκύλους της,
(φον Αντωνάκη-Αδωνη κλπ) και εκείνοι στην ουρά τους. (Ταμεια-ΟΑΕΕ).
Ιδού η «αναβάθμιση του συστήματος κοινωνικής προστασίας», που υπόσχονται οι Εγκληματίες ΝεοΜαζί του συνταγματικού τόξου, και οι Σαχλαμαρέλοι, ώστε να θεραπευθούν, «τα προβλήματα που προκάλεσε η κρίση στον κοινωνικό ιστό», που θα γίνει με την «ανάπτυξη σύγχρονων τεχνικών διοίκησης» και όχι με «πρακτικές μη αποδοτικής διάθεσης πόρων».
Όχι θεωρητικά, αλλά με έργα.

«ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΕΩΣ 95 ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε, ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο Ο.Α.Ε.Ε ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ, Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε ΠΑΤΡΑΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Δ ΠΑΤΡΑΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΥΤΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Δ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ. ΤΟ Δ.Δ.ΠΑΤΡΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 93 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....