31/3/14

25η Μαρτίου στο Νιου Γιόρκ

Αμερικανιές: Παρέλαση καρνάβαλος με γιαούρτια
Οι νεοταξίτες πράκτορες και οι αριστεροί συνοδοιπόροι τους προσπαθούν να καταργήσουν τις Εθνικές Επετείους (και τις παρελάσεις) αλλά οι έμποροι και οι μπακάληδες της Ομογένειας κατάφεραν κάτι περισσότερο.
Με την ξεδιάντροπη εκμετάλλευση της εθνικής επετείου για εμπορικούς (και άλλους) σκοπούς ξεφτίλισαν και την Εθνική Επέτειο και την παρέλαση.

 «Εμποροπανήγυρις» (με πολύ «ώπα» και «γειά σου»),κατάντησε η ελληνική παρέλαση στη Νέα Υόρκη για την 25η Μαρτίου.
H Ομογένεια χθες (30 Μαρτίου) «τίμησε» με την...απουσία της την εμπορική παρέλαση στην 5η Λεωφόρο... που οργάνωσαν η Ομοσπονδία των Τυχοδιωκτών της Αστόρια, ο μεγαλομπακάλης «κροίσος» Γ. Κατσιματίδης και η «ιερά» ημι-gay Αρχιεπισκοπή.
Οι τυχοδιώκτες της Ομοσπονδίας, μετέτρεψαν την εθνική παρέλαση σε «εμπορικό καρνάβαλο». Μικρή η συμμετοχή κόσμου (παρελαύνοντες και θεατές δεν ξεπέρασαν εφέτος τις 8.000 . Περισσότεροι ήσαν οι παρελαύνοντες από τους θεατές.
Η διοργανώτρια Ομοσπονδία, έδωσε έμφαση στο πόσο χρήμα θα μαζέψει ως κέρδος από την διοργάνωση της παρέλασης. Αμερικανιές. Μέχρι και «το γιαούρτι του Κολοκοτρώνη» παρέλασε πληρώνοντας 60.000 δολ. Από «χορηγίες» επιχειρήσεων που πρόβαλαν με «παρελαύνοντα άρματα» τα προϊόντα τους οι τυχοδιώκτες της Αστόρια βγαλαν το κόστος (325.000 δολάρια), και είχαν κέρδος 120.000 δολ.. Εθνικός Καρνάβαλος και Μπακάλικο, η «Ωραία Ελλάς».

H χειρότερη ελληνική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, που έγινε ποτέ στη Νέα Υόρκη. Ιστορικοί σύλλογοι ομογενών δεν πήραν μέρος εξαιτίας των «αλχημειών» στην σειρά παρέλασης, για να ικανοποιηθούν οι χορηγοί. μεγάλο το κόστος (325.000 δολάρια)..
 'Έλλειψη σεβασμού και στους Εύζωνες της προεδρικής Φρουράς. Κατά την Ύψωση της ελληνικής σημαίας στο κάτω Μανχάτταν με παρόντες τους εύζωνες προεδρικής φρουράς και περίπου 80 προεδροπαράγοντες , ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης αποκάλεσε τον επικεφαλής του αγήματος της προεδρικής φρουράς ….«πρόεδρο των ευζώνων».

Περισσότερα στο http://www.kalami.net/
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: