3/3/14

Οι «καημένοι» (λαθρο)μετανάστες τι τραβάνε!

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 30χρονος Πακιστανός που βίασε και αποπειράθηκε να σκοτώσει 46χρονη
Η Γιάννα η τρότσκα του ΣΥΡΙΖΑ: «Για εμάς ο φασισμός και ο ρατσισμός παλεύεται στο δρόμο. Και το κάνουμε όλη η Αριστερά μαζί με τους μετανάστες που είναι αδέλφια μας . Γι’ αυτό σας ζητάμε και επιμένουμε, να κάνετε ακόμα περισσότερες παραχωρήσεις, διότι είναι πολύ λίγες αυτές που έχετε κάνει, κύριε υπουργέ. Το νομοσχέδιο έχει πολύ λίγες βελτιώσεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων. Κατ’ αρχάς, κάνετε μια σοβαρή διάκριση.Διαχωρίζετε τους μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους, ενώ θα έπρεπε να είναι οι μετανάστες και πώς θα τους αντιμετωπίσουμε όταν δεν τους νομιμοποιείτε όλους. Αυτοί που είναι μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τι θα γίνουν; Αυτοί που ήρθαν μετά το 2005 και είναι οκτώ χρόνια εδώ τι θα γίνουν; Έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Άρα, επιμένετε στις διακρίσεις και στο διαίρει και βασίλευε».

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό συνελήφθη 30χρονος Πακιστανός στο Ρέθυμνο, χθες το βράδυ, μετά από επιχείρηση της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας. Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε γυναίκα 46 ετών η οποία επέστρεφε στο σπίτι της.
Ο 30χρονος με τη βία, οδήγησε τη γυναίκα σε ερημικό και σκοτεινό σημείο, όπου και τη βίασε, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Η γυναίκα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον βιαστή της, δέχτηκε απανωτά χτυπήματα από τον 30χρονο. Στη συνέχεια και προκειμένου να κάμψει την αντίσταση που αυτή προέβαλε αποπειράθηκε να τη σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος. Τελικά η γυναίκα που κατάφερε να ξεφύγει ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ οπότε άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από το θύμα, που πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ο Πακιστανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση.

ΥΓ. Έλατε ρε παιδιά αφήστε τώρα τον ταξικό αδερφό μας!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη το βάζεις αυτό το ξόανο ρε Σπύρο, μας γυρνάνε τ άντερα.
Το δε πακιστανικό κάθαρμα στο λαό για λιντσάρισμα.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

αυτη το απαισιο σοβιετομουτρο μολις το βλεπω θελω να χεσω στο στομα της και να κλασω στη μουρη της....

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/m39txxt

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΑΒΒΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΥ ΜΕ ΠΙΘΗΚΑ (ΑΡΧΙ)ΜΑΚΑΚΑ. ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΟΡΟΣ, ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ;;; ΚΡΙΜΑ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΕΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.