15/3/14

Εβραϊκές δουλειές (1)

Πηγή http://srbin.info

Τη νύχτα της 7ης Μαρτίου, παραμονή της εθνικής γιορτής της Ουκρανής, (8 Μαρτίου). προσγειώθηκε στο αεροδρομίου Μπόρισπολ του Κιέβου ένα μεταγωγικό αεροσκάφος χωρίς αριθμό νηολογίου και λίγο μετά εισήλθαν στην πίστα 4 φορτηγά χωρίς αριθμό κυκλοφορίες και δύο μίνι μπάς από τα οποία αποβιβάστηκαν 15 πάνοπλοι φρουροί.
Το προσωπικό του αεροδρομίου μετέφερε στο αεροπλάνο από τα φορτηγά 40 μεγάλα ξύλινα κιβωτια, και στη συνέχεια το αεροπλάνο απογειώθηκε. Η προσγείωση και η απογείωση δεν καταχωρήθηκαν. Όλα έγιναν πολύ βιαστικά.
Την Δευτέρα 10 Μαρτίου, ο εκδότης της καθημερινής εφημερίδας Iskra του Ζαπορόζιε επικαλούμενος πρώην ανώτερους αξιωματούχους του Υπουργείου Οικονομικών έγραψε ότι «τη νύχτα της 7ης Μαρτίου με εντολή ενός από τους νέους ηγέτες μεταφέρθηκαν τα αποθεμάτα χρυσού της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες».*
Ο κ. Chris Powell, γραμματέας της αμερικανικής «Gold Anti-Trust Action Επιτροπή Inc» (GATA) δήλωσε ότι επικοινώνησε αμέσως με την Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης και το Στέητ Ντηπάρτμεντ ζητώντας να πληροφορηθεί εάν ελήφθησαν μέτρα για τη φύλαξη του Ουκρανικού Χρυσού, και του απάντησαν ότι «θα υπάρξει σχετική απάντηση αργότερα».
Ο χρυσός της Ουκρανίας ήταν 42,3  τόνοι και η εντολή για τη μεταφορά του ουκρανικού χρυσού στις ΗΠΑ δόθηκε Γιάσενιουκ με το πρόσχημα πως σε περίπτωση ρώσικης εισβολής ο χρυσός αυτός θα έπεφτε στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων.
Στη φωτογραφία αριστερά  μπορείτε να δείτε ότι το ελληνικό απόθεμα τον Φεβρουάριο ήταν 112,2 τόνοι.

* Δε σας θυμίζει Λένιν-Τρότσκι, 1917, και τον ρωσικό αυτοκρατορικό χρυσό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: