20/3/14

Εχομεν πλεόνασμα κύριοι

Ιο-Ιο-Ιο Πάμε στο Ταμείο!

  Οι 23 «ενεργοβόροι» της ΕΒΙΚΕΝ, ( πχ ο κ. Μυτιληναίος με την «Αλουμίνιον της Ελλάδος», οι χαλυβουργίες Αγγελόπουλου και Μάνεση, ο ομιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ και τα άλλα ενεργοβόρα παιδιά), για να μην κλείσουν και χαθούν οι εξαγωγές και η «ανάπτυξις» θα εισπράξουν εκ του πλεονάσματος κοινωνικό μέρισμα 150 εκ. ευρώ από το πρωκτογενές πλεόνασμα. Χοντρικά 6,5 εκ, το κεφάλι.

Οι 4000 κοπιάζοντας συνάδελφοι του κ. Αθανασίου, μαζί με τους συνταξιούχους θα μοιραστούν 60 εκ, δηλαδή περίπου 7,000 το κεφάλι, οπότε δεν θα πάρουν χαμπάρι τις ομαδικές απολύσεις που θα γίνουν στην ζούλα.

Ε, μετά, οι 1000000 αναξιοπαθούντες ψηφοφόροι για να διαλέξουν περισσότερη Ευρώπη , θα πάρουν από 450-650 ευρώ. Άπαξ.

Και μετά τις εκλογές θα γίνουν… ως λα(γ)ος στιφάδο.


Ο/Η Ανώνυμος είπε...

■■■ Πωλούνται τα κατωθι ■■■

Ψήφοι δολώματα και παγίδες για ψάρεμα και κυνήγι σε ταμπλέτες των 300 ,500, 700 ml-ευρω . Γάλα για γαργάρες τύπου ΤΚ11 σε συσκευασία ξηρής τσαπέλας καλαματιανής. Αποκριάτικες στολές πηλίκια και δάφνες αποκατεστημένες , για την κουζίνα και το πλυσταριό. Αυτόματοι κουλοχέρηδες και μηχανήματα πάσης χρήσης λειτουργούντα με κερματοδέκτη σε επαναληπτικές δικαστικές δόσεις με ταμπλέτες 60 ml ευρώ για γενική ανακούφιση και καταπάτηση. Τεχνητά μέλη ,τεχνητά πρωτογενή εκτοπλάσματα ,τεχνητά ποσοστά επιβιώσεως, τεχνητές καρδιές δια χειρουργείον. Διαβατήρια , δρόμοι ,κύματα και ευρήματα ,εισφορές ΙΚΑ και συμβάσεις έργου σε ταμπλέτες 1-2-3 μηνών. Ελπίδες σε αεροστεγείς συσκευασίες. Τιμαί διαλογικαί- πλεονασματικαι -πακέτο μέχρι Ιούνιο λόγω γενικής εξαπατήσεως.

■■■ Ζητούνται τα κατωθι ■■■

Ψηφοφόροι για το κυνηγέ του λαγού. Κομπάρσοι για συγκεντρώσεις συνεστιάσεις συνεκμεταλλεύσεις . Αθίγγανοι δια την συγκέντρωση των πωλουμένων ταμπλέτων. Ηλεκτρομαγνητικοί φούρνοι δια την προετοιμασία του λαγού με τηλεπάθεια. Υποψήφιοι πολυτελείας για ράφτινγκ κοστουμιών και λαγοπαγίδες. Μετεωρολόγοι για ελπιδες κλιματολογικές , επενδύσεις για φόδρες και σαβανα, χειροπέδες για δεσιματα ,ψωμί μετά η άνευ ζυγιου. Καλλιτεχναι αντιφρατζολιστες δια το εργο αποθανετω η ψυχη μου μετα των αλλοφυλων.

Εκτός συναλλαγής

ΕΛΠΙΣ μετά τον Ιούνιο. Μαρούλια για το λαγό μετά τον Ιούνιο.
  Πληροφορίαι : Εκπολιτιστικόν συνδικάτον οργανωμένου πλεονάσματος "η αρπαγή της ωραίας και εκ του πλείονος καλλιτέρας ευραιώπης"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χαρζαρα, Πραολουθω τις εκπομπες του φιλου σου του καρατζαφυρερ και βλεπω οτι εχει λυσσαξει. Του τη φερανε αυτοι που εγλυφε και ξεσκονιζε και εχει σαλταρει. Ξερεις τωρα τι ειναι να εχει ρολο ο Θεοδωρακης με το ποταμακι που θα βαλει το το παπακι του ο Γιωργακης και αυτος που καταξιωσε το Αγιο πνευμα (εν ειδει περιστερας) να μην μπορει να δει θεου προσωπο??? Μαλιστα πλακα εχει και ο ανταμερικανισμος (δηθεν) που αποπνεει και η προσπαθεια του να δωσει στιγμα φιλορωσσικο (δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες οι Ρωσσοι). Ειναι πραγματι αξιοθρηνητος....Να του τα πεις γιατι δεν μπορω να τον βρω εγω να του τα πω ουτε εχει μπλογκ....

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕΝ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ !

Aπελευθερώνεται και ο τηλετζόγος !



ΕKΡΑΤΕΙΤΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ-DΕΝDΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ

ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΣΤΗΣ ΩΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΤΗΛΕΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΗΧΕΙΟ

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕ ΠΟΡΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ !

ΓΑΛΑ ΤΗΛΕΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΛΕΤΖΟΓΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ Η ΤΗΛΕ ΨΗΦΟΣ !




Απροστάτευτοι απο την ελευθερια, παραμένουν οι τηλεπαιχτες- εκλογικα θηραματα μετά την προεκλογικη απελευθέρωση του τηλετζόγου.


Η κλήση στους σταθμούς πρωτων προεκλογικων χορηγιων στοιχίζει 1,57 ευρώ και οι απελευθερωμενοι απο τα ασυλα ανιατων τηλεθεατές μπορεί να περιμένουν έως και 15 λεπτά στο διεθνιστικο ακουστικό και στον σκλαβωμενο ελληνικο πωπο τους χωρίς να το παίξουν, έχοντας πλερώσει όμως 27,75 ευρώ.



ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στις απελευθερωμενες εταιρείες που παράγουν τα τηλεπαιχνίδια και στους σταθμούς απελευθερωμενων προεκλογικων αρπακτων που τα μεταδίδουν.

Διαφημιστικο χρονο για εκλογικα απελευθερωμενες αγιογραφιες και τηλε επιτυχιες λαμβανει και ο απελευθερωτης ελληνικος κυβερνητικος σταυρος "φιλοι της ελευθεριας ,του κοστις ,του γαλακτος ,του στηθους και της τηλεκαλπονοθευτικης απατης" .

Όσο περισσότεροι τηλεμπανιστιρτζηδες παραμένουν στις γραμμές απελευθερωμενοι ,πινοντας γαλα απελευθερωμενων αρμεκτικα αγελαδων , τόσο περισσότερα χρήματα φυλακιζουν οι απελευθερωμενοι σταθμοί πρωτων κυβερνητικων αγιογραφιων και οι εταιρειες που παράγουν τα απελευθερωμενα παιχνίδια με του γκοβερνου τα στολιδια.

Το καθεστώς άλλαξε και πάλι προεκλογικως, με την Επιτροπή Απελευθερωσεως Πολιτικων Κρατουμενων Εποφτείας και Ελέγχου Παιγνίων να φυλακιζει από τη διαδικασία ελέγχου το μη απελευθερωμενο Χ.ΕΣ.Ρ, όπως ωριζεν μέχρι σήμερα η ηδη προφυλακισμενη νομοθεσία.

Με την έκδοση του κανονισμού διεξαγωγής των τυχερών εκλογικων παιχνιδιών, αρκεί μόνο μία εφκφυλα απελευθερωμενη δήλωση από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες στην ιστοσελίδα της ΜΠΕΕΕΠ για την έναρξη απελευθερωμενης μετάδοσης των τηλεπαιχνιδιών.

Η Προδοσία του 1941. 18 Απριλίου .Η Μεγάλη Παρασκευή του ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Λαού Η Δολοφονία του Κορυζή από το Ιωάννη Διάκο

Τα δήθεν ρεπορτάζ των εφημερίδων δεν ανεφεραν την αυτοκτονία αλλά αιφνίδιο θάνατο. Το κείμνεο της Καθημερινής μάλιστα ανέφερε τον "θά...