17/3/14

ΚΡΙΜΑΙΑ: Συμμετοχή 83,1%. ΝΑΙ 96,7%

Οι «παράνομοι» που παραβίασαν με το δημοψήφισμα τους την «συνταγματική τάξη» των πραξικοπηματιών του Κιέβου πανηγυρίζουν τη «Νίκη» τους, χωρίς να τους απειλέι κανείς άλλος πλην του Ομπάμα και της Παγκόσμιας Χούντας. Η βαρόνη της ΕΕ ζήτησε από τη Ρωσία να αναγνωρίσει την ψευτο-κυβέρνηση των πραξικοπηματιών και να αρχίσει διάλογο μαζί τους.

Το κολοβό «κοιβούλιο» της Ουκρανίας η Ράντα συνεδριάζει με 296 από τους 450 βουλευτές. Οι 154 αγνοούνται. Από τους 296 οι 278 παριστάνουν την συμπολίτευση και οι 18 την αντιπολίτευση. 
  Η «πλειοψηφία» αποτελείται από τους 88 της Γιούλιας, τους 42 του πυγμάχου και τους 36 φασίστες του «Svoboda», σε αυτούς προστέθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 38 αποστάτες βουλευτές από το Κόμμα των Περιφερειών του Γιανουκόβιτς, και τις επόμενες μέρες προστέθηκαν άλλοι 32, και έγιναν 236, που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάσενιουκ. 
  Από τους Αποστάτες, οι 33 σχημάτισαν στις 25 Φεβρουαρίου την κοινοβουλευτική Ομάδα «Група Економічний розвиток» με αρχηγό τον Anatoliy Kinakh που είναι αρχηγός του κόμματος των επιχειρηματιών και οι οποίοι θέλουν την επανάληψη των συνομιλιών με την ΕΕ και την υπογραφή μιας συμφωνίας ελευθέρου Εμπορίου (Free Trade Agreement.)
Οι επόμενοι 37 , που την κοπάνισαν από το Κόμμα των Περιφερειών του Γιανουκόβιτς ίδρυσαν υπό την ηγεσία του Ιχορ Γερεμέγιεφ (Ihor Yeremeyev), το Κόμμα «Sovereign European Ukraine - Соборна європейська Україна, στις 27 Φεβρουαρίου.
Στις συνεδριάσεις μετέχει ως «αντιπολίτευση» και το Κομμουνιστικό Κόμμα, που έχει 32 βουλευτές, ένα τμήμα του Κόμματος των Περιφερειών με επικεφαλής τον Αλεξάντρ Γιεφρέμοβ που θεωρητικά έχει 77 από τους 210 βουλευτές του Κόμματος των Περιφερειών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΥΠΝΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΛΕΩ:ΦΟΥΣΚΟΝΟΥΝ ΤΟΝ <> ΣΑ ΜΠΑΛΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΥΣΚΟΣΟΥΝ ΥΣΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ!!!