7/4/14

Για τον καταδρομέα Φαήλο

Πρώτα –πρώτα πρέπει να ομολογήσω ότι ο κ. ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μου είναι εξαιρετικά συμπαθής από την εποχή που έδωσε την προσωπική του μάχη για την εθνική μας αξιοπρέπεια την εποχή του Σιμιτισμού, απέναντι στον Τσογλάν-Εφιάλτη «μεγάλο Τραγουδιστή», που τα είχε κάνει πλακάκια με τη Cia και τη MIT.
Χθες δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση εκ μέρους της ευρω- Κεντροδεξιάς μέσω της "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" , από στενό συνεργάτη του Νωθρού που είπε, «καλώ τους ψηφοφόρους του κόμματος να «μαυρίσουν» όσους περιπλανήθηκαν σε ανύπαρκτους ή ασήμαντους πολιτικούς χώρους και προσπαθούν να βρουν στέγη στη ΝΔ, και να της επιβάλουν τη δική τους ιδεολογική ταυτότητα».

Ο ανύπαρκτος και ασήμαντος πολιτικός χώρος ήταν το Δίκτυο 21, που είχε ως στόχο «την πατριωτική αφύπνιση των Ελλήνων», στελέχη του οποίου αρθρογραφούσαν κατά του Νωθρού.
Έτσι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, (ένας ακραίος στο περιβάλλον Σαμαρά) έφαγε το κεφάλι του.

Σήμερα το πρωί , ήταν σίγουρος για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές. «Θα είμαι υποψήφιος, δεν τους πέρασε», ανακοίνωσε και αποκάλυψε, ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον «φον Αντωνάκη», ο οποίος του είπε: «Στο κόμμα μας κάνω μόνο εγώ κουμάντο και κανείς άλλος, και δεν είναι το ΠΑΣΟΚ αυτό που θα ορίσει ποιον θα βάλω υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιο. Είπα εγώ στο ΠΑΣΟΚ ποιον να βάλει στο δικό του ψηφοδέλτιο;»

Πριν 2 ώρες περίπου τα πράγματα άλλαξαν αυτοί που κάνουν πραγματικά  κουμάντο  στη ΝΔ έκαναν το "κουμάντο" τους, και  ο Φαήλος ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής,   μετά το «εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι, που είχε στόχο τον ίδιο, την παράταξη και τον πρόεδρό της, με επίκεντρο την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή , λες και δεν είναι οι ψηφοφόροι, και ο λαός που θα αποφασίσει ποιος θα εκλεγεί και ποιος όχι».

«Η ατζέντα που παίζουν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι είναι η ταύτιση κάθε εθνικής φωνής με τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά και η επιβολή, ξανά, των γνωστών ενοχών στην παράταξη για ζητήματα που ποτέ δεν μας αφορούσαν ούτε μας αφορούν» τόνισε, σημειώνοντας ότι κάθε πολιτική που αφορά στην ασφάλεια των πολιτών, στην καταστολή της «λαθρομετανάστευσης», βαφτίζεται «ακροδεξιά», αν και, όπως επισημαίνει στη δήλωση του, «είναι απλώς λογική και αναγκαία για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα».

Ο κ. Κρανιδιώτης κατέληξε στη δήλωση του λέγοντας: «Για να διευκολυνθούν άπαντες, δεν θα είμαι υποψήφιος και θα μείνω συνεπής στις ιδέες μου, ζώντας σύμφωνα με αυτές και λέγοντας πάντα την αλήθεια. Είναι κι εύκολη δουλειά. Πάντα θυμάσαι τι είπες και δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι δικαιολογίες».

Η ατζέντα όμως των ιδεολογικών του αντιπάλων είναι , όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και της ΕΚΜ Βίλα Αμαλία αλλά του Τράστ των εκδοτών, και του Νωθρού της Ραφήνας , του Αντώναρου και της ευρώ- Κεντροδεξιάς που ταυτίζεται με την Ευρώ-Κεντροαριστερά. Αυτών δηλαδή που ψήφισαν ομού την συνθήκη της Λισαβόνας. Είναι η ατζέντα των Άνωθεν και των Ύπερθεν. Ιδού ο πραγματικός αντίπαλος.  Όλων μας! 

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχαχα παλι ξεφτιλιστηκαν οι αρχιρεζιλες της οικουμενης οι σφαλιαροφαγοι χαζοδεξιουληδες- αστουληδες της καρπαζιας και ροχαλας, απο τους μπολσεβικους επιβητορες τους, του σοβιετικου τσοχατζοπουλικου καθεστωτος του 74...

εχουν ξεχασει τι θα πει νικη 40 χρονια τωρα ηττες, ξεφτιλες που τρωνε ακαταπαυστες σφαλιαρες, ροχαλες, πορδες και κουραδες απο τους αριστεριστες-εξουσιαστες.....

Ανώνυμος είπε...

Στο κόμμα μας κάνω μόνο εγώ κουμάντο και κανείς άλλος, και δεν είναι το ΝΔ+ΠΑΣΟΚ αυτό που θα ορίσει ποιον θα βάλω υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιο. Είπα εγώ στο ΝΔ+ΠΑΣΟΚ ποιον να βάλει στο δικό μου ψηφοδέλτιο;

ΔΑΒΙΔ,Ψαλμοι 6.66

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Φαήλος ακόμα μένει στο βόθρο; Τι χρειάζεται να κάνουν ακόμα για να ξυπνήσει και να παραιτηθεί;

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...