7/4/14

«Δίκαιη Ευρώπη» και Τζάμπα επικοινωνιακές μακακίες

Ρε παιδιά να κάνουμε την κρίση τους ευκαιρία μας


Μετά την προγραμματική υπόσχεση για «δυναμική συμμέτοχη στην Ευρώπη» που τους ανέβασε στο 13% , οι επικοινωνιολόγοι του εργολάβου και του διυλιστηρίου, βρήκαν νέο σύνθημα για τον Υπαλληλάκο, τηλε-αρχηγό.

«Δίκαιη Ευρώπη»! Που είναι σαφώς καλύτερη από την «άδικη Ευρώπη». ( Ευρώπη ψεύτρα, όπως Κοινωνία ψεύτρα, κρίμα κι άδικο κλπ φιλοσοφικές τάσεις). Θα βοήθησε και ο διαφημιστής που παντρεύτηκε τις εβραϊκές κατσαρόλες και ανακάλυψε τη δυστυχία να σε λένε «Τσουκάλι».

Δεν κουράστηκαν πολύ. Είναι παλιό και πολυφορεμένο. Όπως το «Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία». Η αμερικανική ΝΕΑ «Θεωρίας της δικαιοσύνης» του φιλοσόφου John Rawls, δημοσιεύτηκε το 1971 . Η «δίκαιη κοινωνία»‎ εμφανίστηκε το 2001. Την υποσχέθηκε και το ΠΑΣΟΚ του Αβάπτιστου τον Σεπτεμβρίο 2006 από τη ΔΕΘ όταν, «απέναντι στην πολιτική των μειωμένων προσδοκιών, των διαχωριστικών γραμμών στην κοινωνία, των πελατειακών σχέσεων, απέναντι στις πολιτικές και τις πρακτικές της κυβέρνησης της ΝΔ, έδωσε ένα καθαρό στίγμα για το που θέλει να πάει τη χώρα. Μίλησε για τη δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία που στηρίζει, επιβραβεύει τον κόπο, τη δουλειά, την εντιμότητα, την πρωτοβουλία, την παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα, τη συμμετοχή. Μια κοινωνία που επιβραβεύει τελικά, την αξία».

Το ίδιο Όραμα της Δίκαιης Κοινωνίας το πούλησε και ο Χριστόφιας,   και αφού μπουχτίσαμε «δικαιοσύνη» μας το ξαναπουλάει το σύνθημα ο Σταύρος ο Οχετός.

ΥΓ. Για τον τηλε-αρχηγό ο κ. Αντώναρος δεν έκανε έκκληση στους πολίτες να τον μαυρίσουν. Για τον Φαήλο μόνο τον πόναγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΡΙΔΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΣ.

   ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ  ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ  ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΜΗΤΣΟ...