2/4/14

ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Η σύγχρονη «Ευρώπη», των Ευρωπροοδευτικών και των Ευρωσυντηρητικών χτίζει το μαύρο μας μέλλον.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση και οι Νεοταξίτες του συνταγματικού τόξου,
(μαζί και ο αντικομουνιστής Μπαλτάκος), νομιμοποιούν τις παραθρησκευτικές σέκτες και ανοίγουν Τζαμιά ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για τους σουνίτες Παπανδρέλληνες που μας κουβάλησαν, ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΎΝ τους ΣΑΙΕΝΤΟΛΌΓΟΥΣ.

Η κυβέρνηση φον Αντωνάκη και συνταγματολόγου έχει καταθέσει για διαβούλευση (http://www.opengov.gr/ypepth/?p=1875)  νομοσχέδιο για την «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεων τους στην Ελλάδα».
Η "θρησκευόμενη" Κυβέρνηση της ΝΔ μετά την ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη και την ψήφιση στο «πολυνομοσχέδιο εργλειοθήκη» της κατάργηση της αργίας της Κυριακής για ΟΛΕΣ τις Κυριακές του χρόνου εφαρμόζοντάς την -αρχικά- σε 3 νομούς της Ελλάδος, η Εκκλησία γίνεται σωματείο και με μια απλή απόφαση τοπικού πρωτοδικείου, 300 άτομα -που μπορούν να είναι και όλοι τους αλλοδαποί- μπορούν να ιδρύουν "θρησκευτική Κοινότητα".
Με την εγγραφή στον βιβλίο του τοπικού Πρωτοδικείου, η θρησκευτική κοινότητα έχει αυτόματα εγκριθεί και μπορεί να επεκταθεί και να ιδρύει οίκους, ησυχαστήρια, σχολεία και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ΟΛΗ την Ελλάδα!

Σύμφωνα με το Άρθρο 2 ο θρησκευτικός τους λειτουργός μπορεί να είναι αλλοδαπός που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα (πχ με μια απλή-προσωρινή άδεια παραμονής). Συμπέρασμα: Αρκούν 300 ισλαμιστές για να ιδρύσουν ανεξάρτητη Ισλαμική Κοινότητα που θα δραστηριοποιείται νόμιμα, θα ιδρύει τζαμιά κλπ.

Στο Άρθρο 9, προβλέπεται ότι τα θρησκευτικά αυτά πρόσωπα θα μπορούν να ιδρύουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ εντός της Ελληνικής επικράτειας "ευκτήριους οίκους, ησυχαστήρια και γενικότερα χώρους λατρείας" . Θα μπορούν συνεπώς νόμιμα να ιδρύουν τζαμιά ΣΕ ΟΛΗ την Ελληνική Επικράτεια! Αλλά και σχολεία για Ισλαμιστές, κατασκηνώσεις για να διδάσκονται τα παιδιά μακριά από τους γονείς τους τον φανατισμό και τη βία, ακόμη και ραδιοφωνικούς σταθμούς- για να μπορούν να κινητοποιούνται άμεσα σε Πανελλαδική κλίμακα.
Tαυτόχρονα, ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα παράνομες παραθρησκευτικές ομάδες και σέκτες θα μπορούν να φέρουν στην Επωνυμία τους την λέξη "Εκκλησία"(!!)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΒΡΩΠΗ ΖΕΙΣ !

ΝΑ ΜΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΣ !



EΒΡΩΠΗ ΖΕΙΣ !

ΝΑ ΜΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΣ !

(thank you baby)



ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΤΑΝΓΚΑΝΙΓΚΑΣ !

(στο βαθος το μπλε χριστουγεννιατικο τραπεζομαντηλο με τα εβρωαστερια του τσαμπιονς λιγκ )



http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_311587.jpg




Τετ α τετ με τις Pussy



Εχει και τα... τυχερά της η θέση του ειδικού εκπροσώπου της ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Στ. Λαμπρινίδης είχε χθες συνάντηση με δύο από τα μέλη του περίφημου γυναικείου ρωσικού συγκροτήματος Pussy Riot, που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της ρωσικής κυβέρνησης και του προέδρου Βλ. Πούτιν λόγω της αντικαθεστωτικής δράσης τους.

Στην ατζέντα της συνάντησης ήταν και η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία, καθώς τα μέλη του συγκροτήματος έχουν ιδρύσει ΜΚΟ για τα δικαιώματα των κρατουμένων.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=311589&catID=77

Ανώνυμος είπε...

εισθε σιγουροι οτι και αυτα δεν ειναι μνημονιακες υποχρεωσεις;


γιατι υποψιαζομαστε οτι καποια διεθνη κεντρα χρησιμοποιουν στημενες οικονομικες κρισεις για να περασουν πακετα οικονομικης και κοινωνικης οργανωσης σε σετ χωρων σαν κοστουμακι...

υποχρεωσεις που αναλαμβανονται σε πλανητικα εξωθεσμικα κεντρα με καθορισμενη ατζεντα σε οικονομια και κοινωνιολογια.

αφου μπλεξατε με την ευρωπαικη ενωση ολα αυτα θα τα λουζεστε επ απειρον .

και το μουστακι θα σας ξυρισουν αυτοι...

οταν αρχιζεις να παραχωρεις το κουμαντο στο σπιτι σου σε μουσαφιραιους δεν εχει σταματημο ο κατηφορος...

Ανώνυμος είπε...

στο νου λεξεις ερχονται

μεντρεσεδες γκιουλεν θρακη αθηνα καβαλα ροδος

καλο κουραγιο ραγιαδες