2/4/14

Έκαναν την κρίση ευκαιρία

Ένα είναι το σύνθημα ρε! Ένα είναι το κόμμα, ένας ο θεός και ενας ο τραπεζίτης του!

Φον Αντωνάκης Μινχάουζεν από το Μουσείο της Ακρόπολης, απευθυνόμενος σε πλήθος ευρωπαίων αξιωματούχων που έχουν συγκεντρωθεί στην Αθήνα για τις άτυπες συνεδριάσεις του Eurogroup και του ECOFIN: (01-04-2014)

«Μετατρέψαμε τη κρίση σε ευκαιρία», ( για τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού) , ομολόγησε .
Άλλωστε η «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ»,συντάχθηκε από το Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), εκει που δούλευε ο Στουρνάρας και το οποίο ελέγχεται από τον ΣΕΒ του δασκαλόπουλου, και Γιωταχή «συμβούλους»,των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία»: 14 Μαΐου 2010 ο πρωθυπουργός Αβάπτιστος Παπανδρέου στην 44η Έκθεση της Λαμίας.
8 Δεκεμβρίου 2010 ο Αβάπτιστος Παπανδρέου κατά την ομιλία του με θέμα, «Εθνική Στρατηγική για τις Εξαγωγές - Ελλάδα της Εξωστρέφειας».
«Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία».

Κ. Καραμανλής: στο μήνυμα του προς τον ελληνικό λαό στις 2 Σεπτεμβρίου 2007. (μετα τις φωτειές). «Θα πρέπει να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία».
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: (στη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα ,28 Ιουνίου 2009) «…Έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία»

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος (του Μητσοτάκη), 03.12.2013, στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα «Η ώρα της ελληνικής Οικονομίας». «Αρκεί να δούμε την κρίση ως ευκαιρία ».
Σταματάω εδώ. Βαρέθηκα.Ένα είναι το σύνθημα ρε! Ένα είναι το κόμμα,
ένας ο θεός και ένας ο τραπεζίτης του!
Τόπε και ο πορτογάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: