24/9/15

Υφυπουργός 12 ωρών

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος, για να υπάρξει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης», παραιτήθηκε 12 ώρες μετά την ορκωμοσία του λόγω των ομοφοβικών και αντισημιτικών σχολίων του .(π.Χ «Γαμώ το Ταλμούδ σας»). Προηγουμένως, του τηλεφώνησε ο Μπλάκ Λέιμπελ και του ζήτησε να παραιτηθεί άμεσα, λέγοντάς του «ότι δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η σκιά σε μια κυβέρνηση που μόλις ορκίστηκε».

3 σχόλια:

À bout de souffle είπε...

KAI OI DHMOKRATES ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

ΕΚΤΕΛΑΝΕ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ....


Ανώνυμος είπε...

εχθές στο Μακελειό τού Χίου έκανε παρέμβαση ο Κουδούνας που κάνει εκπομπές στην Χρυσή Αυγή τις Παρασκευές και είναι μέλος τής κεντρικής επιτροπής.

είπες τα εξής, θα γίνουν συνεδριακές, θα αλλάξουν πολλά στην δομή τού κόμματος και θα ανοιχτούν στον κόσμο και ότι αυτά που βλέπουμε εμείς τα βλέπουν και αυτοί.

δεν έκανε αναφορά στον Αρχηγό απ'ότι θυμάμαι, και απ'ότι κατάλαβα από τον τρόπο που μιλούσε, πρέπει να τα έχουν πάρει πολλοί με τον Αρχηγό.

δεν ξέρω τί βλέπει ο Κουδούνας διότι εμείς έχουμε δει πάρα πολλά.

ελπίζω για το καλό τής Ελλάδος ο Μιχαλολιάκος τουλάχιστον να βγει από το προσκήνιο τού μαγαζιού του και να κρύψει Ζαρούλιες και Ουρανίες στο πατάρι.

θέλω να ελπίζω ότι θα το παίξουν καλά και το Γενάρη που θα έχουμε εκλογές να πάμε μίνιμουμ 20%.

Ανώνυμος είπε...

κ ο ξάδερφος του o jonny walker τον εγκατελειψε κ τον πουλησε την δυσκολη στιγμη.
για να βλέπουμε ολοι μας τι ανθρωποειδή είναι τα στελεχη της ψωφοδεξιας . καλα να παθει όμως που αντι να σηκωσει ψηλα το κεφαλι κ να τη κανει βγηκε κ μυξοκλαιγε , κλαψ κλαψ, κ δεν ξερω, κ παραβιασαν τους λογαριασμούς μου,κρυφτηκε σαν τη βρεγμενη γατα.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ωρε, φτυσε στα μουτρα τους ψευτοβασιλοκομμουνιστες της ΕΚΑΛΗΣ!!!!
αυτά.

Η τελετουργική εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και του Ρότσιλντ.

  Η τελετουργική εκτέλεση     του   Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε   με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και τ...