28/9/15

Ένας κόκκινος δολοφόνος της νέας ΕΑΜοκρατίας

Μου γράφει. «Πλάκα μας κάνεις ρε Χατζάρα; Αν δεν το πήρες χαμπάρι, από το 1918 ως το 1974, με κάποια διαλλείματα, αρκετοί Έλληνες ήταν στις φυλακές και στις εξορίες γιατί ήταν απλά κομμουνιστές! Που θα μας μιλήσεις για ανθρώπινα δικαιώματα... Ή μήπως η Αριστερά δεν έχει θρηνήσει για ένα σωρό μικρούς "Μελιγαλάδες" που έχει υποστεί; Εσύ όμως βλέπεις τα ιστορικά γεγονότα μόνο από τη μια πλευρά, μονοδιάστατα, χωρίς την αντικειμενικότητα που πρέπει να διαθέτει ένας ιστορικός...»

Όπως το έγραψα . Θύμωσε το καθίκι. Δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για ανθρώπινα δικαιώματα και για καταδίκη της άρνησης της αναγνώρισης της σφαγής. Αυτό θα αποφασίζει για το τι έχω δικαίωμα να λέω και ας εγγυώνται οι διεθνείς συμβάσεις την ελευθερία της σκέψης μου. Απαγορεύεται να σκέφτομαι αν δεν σκέφτομαι όπως του αρέσει και αντικειμενικότητα είναι να υποστηρίζεις τα ψεύδη της αριστεράς.
Βέβαια μπερδεύεται λίγο με τους "μικρούς Μελιγαλάδες" που έχει υποστεί η Αριστερά. Δηλαδή αποδέχεται ότι ο Μελιγαλάς ήταν έγκλημα και σαν τέτοιο πρέπει να βλέπουμε και τους μικρούς Μελιγαλάδες της Αριστεράς; ή, ο Μελιγαλάς ήταν ότι λένε οι αριστεροί οπότε οι "μικροί Μελιγαλάδες",  δεν κολλάνε.  

ΥΓ. Με αυτούς άκρη δεν βρίσκουμε!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον μπολσεβικισμο βαθεια καταλαβε τον
δεν θα ψοφησει μονος του
τσακισε τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν συζηταμε με φανατικους μισελληνες θρησκοληπτους μπολσεβικιστες-μεσιανιστες
απλως τους τσακιζουμε!

δεν θα περασει ο μπολσεβικισμος!!!!!!!!!!!!!!!
ποτε ξανα εαμοβουλγαρισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι δολοφόνος Χατζάρα, που δεν έχω πειράξει ούτε κουνούπι, ή εσύ που δολοφονείς την ιστορική αλήθεια παρουσιάζοντάς την μονόπλευρα; Γιατί δεν παρουσιάζεις και τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς;

http://www.periodista.gr/coverstories/item/2949-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD

Ανώνυμος είπε...

ρε βλάκα πάλι δεν κατάλαβες τί σου είπε;

αν οι "μικροί Μελιγαλάδες" ήταν άδικες σφαγές και εγκλήματα τότε και ο μεγάλος Μελιγαλάς είναι το ίδιο αλλιώς αν δεν τρέχει κάστανο για τον μεγάλο Μελιγαλά τότε δεν τρέχει και για τους "μικρούς Μελιγαλάδες" που ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν.

Τί σε πειράζει να αναγνωριστεί ο Μελιγαλάς όπως η "σφαγή" τής Σρεμπένιτσας; Δεν είσαι ανθρωπιστής;

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Σεπ 29, 05:50:00 μ.μ

Για τα εγκλήματα των κατσαπλιάδων του Ε.Α.Μ.-Ε.Λ.Α.Σ ξέρεις κάτι;
ή
μήπως η "μνήμη" σου σταματά στα όσα έκαναν οι γερμανοτσολιάδες;

Ανώνυμος είπε...

Σταλινικέ Κομισάριε,

'το μαστιγώνεις το δελφίνι';

Γιατί η ΄σουλτάνα΄ τού 'έδινε και καταλάβαινε'...