20/9/15

Φοβερά «φασιστική» δήλωση Πάκη υπέρ του μονοκομματισμού

Είπε, ουσιαστικά, ότι «κατά τη νύκτα επικρατεί αναμφιβόλως σκότος» αλλά λέγοντας, «το εκλογικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις τεράστιες θυσίες του λαού και της νεολαίας μας», τάχθηκε υπέρ του σοβιετικού μονοκομματικού συστήματος.
Δηλαδή, ρε μάγκα πρόεδρε μας μπέρδεψες. Σε ένα πολυκομματικό σύστημα πως είναι δυνατό το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις θυσίες και τις ελπίδες όλων;
Κάποιοι θα δικαιωθούν και κάποιοι θα μείνουν αδικαίωτοι. Κάποιοι θα χάσουν και κάποιοι θα κερδίσουν. Εθνική Ενότητα αλλά ολοκληρωτικού χαρακτήρα δείχνει η προεδρική πομφόλυγα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εννοεί ότι θα συγκυβερνήσουν όλα τα κόμματα πλην τής Χρυσής Αυγής. Άρα όλοι θα ικανοποιηθούν ότι κυβερνάει το κόμμα τους πλην τών ψηφοφόρων τής Χρυσής Αυγής που θα τους έστελνε στην Σιβηρία στα γκούλακ ο Πάκης Πακιστανόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Πατζάρα

Ένα - ένα τα ευρωπαϊκά εθνικά κράτη μέλη της Ε.Ε λαμβάνουν αυστηρά μέτρα αντιμετώπισης της πλημμυρίδας των ισλαμιστών λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Γηραιά Ήπειρο. Μετά την Ουγγαρία, η Κροατία αποφάσισε ψες να κλείσει τα συνοριακά περάσματα από και προς τη Σερβία, προκειμένου να αποτρέψει την εισβολή ισλαμιστών στην επικράτειά της.

Η απόφαση ελήφθη εσπευσμένα σε αντίθεση με τις εκτος πραγματικότητας δηλωσεις καταρχήν υποδοχης που εκανε τις προηγουμενες μερες η κροατικη κυβερνηση και κατόπιν των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσε η εισβολή μολις 13.500 τριτοκοσμικών μεταναστών τις προηγούμενες μέρες εναντι των... 2.5 εκατομμυριων που εχουν εισβαλλει απο το 1996 στην εν αφασια ευρισκομενη Ελλαδα.

Ως σοβαρό κράτος που σέβεται το λαό του, η Κροατία έκρινε σκόπιμο και αναγκαίο για την ασφάλεια των Κροατών και το μελλον της χωρας να κλείσει τα συνοριακά περάσματα από τη Σερβία, σημεία απ' όπου εισήρχοντο οι μωαμεθανοί αυθαίρετοι μετανάστες.

Η Κροατία βεβαίως, δεν έχει τη αφατο ιστορικη δυστυχία να κυβερνάται από τα ανδρείκελα της ε.ε και τα αριστεροδεξια χαπατα που εξουσιάζουν τον Ελληνικό Λαό και βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλα τα διεφθαρμενα κόμματα του εθνοκτονου δημοκρατικου συνταγματικού τόξου.

Επιπλέον, η Κροατία ειναι τυχερη καθοτι δεν διαθέτει έναν αρμόδιο επίτροπο της Ε.Ε. επί της μετανάστευσης, επιπέδου Δημήτρη Αβραμόπουλου, όπως συμβαίνει με την Ελλάδα.

Συνεπώς απαλλαγμενη απο βαριδια και ιδεοληψιες, φροντίζει να λάβει μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τον κροατικό λαό από τις ορδές των ισλαμιστών που ξεχύνονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Σε αντίθεση με την πατριωτικη και κυριαρχη Κροατία της ε.ενωσης που προασπίζεται το εθνικό της συμφέρον, η αντιρατσιστική και δημοκρατικη σε βαθμο αυτοδιαλυσεως Ελλάδα των Τσιπραίων και των Μεϊμαράκηδων όχι μόνο δεν λαμβάνει την παραμικρή μέριμνα πάταξης της λαθροεισβολής, αλλά τουναντίον την επιδοτει με οικονομικούς πόρους και δυναμικό ούτως ώστε να φιλοξενήσει όσο το δυνατόν περισσότερους εισβολείς, παραχωρώντας τους προνόμια και δικαιώματα τα οποία στερούνται από τη συντριπτική πλειοψηφία Ελλήνων.


Μαλιστα το μονο ζητημα που ολη η εθνοκτονος συμμορια των ημιπαραφρονων δημοκρατων συμφωνει με μια φωνη
ειναι η αναγκη απλως να αυξηθουν τα κονδυλια της επιδοτουμενης εγκαταστασης μουσουλμανων και αλλοφυλων στην επικρατεια!

Δηλαδη, αν η ε.ενωση τους δωσει π.χ 100 φορες περισσοτερα λεφτα ,τοτε αυτοι δεν θα εχουν κανενα προβλημα να εγκαταστησουν στην ελλαδα για παντα π.χ 7 εκατομμυρια εποικους!

Σημερα το πρωι ΚΑΙ η Βουλγαρια εκλεισε τα συνορα με τουρκια για να μην εισβαλλουν οι μουσουλμανοι απο αδριανουπολη,στελνοντας διαταγη να μην διανοηθουν να πανε βουλγαρια αλλα να πανε εβρο και ελλαδα...


απομενει μονο η ελλαδα να ακολουθει μια αυτοκτονικη πολιτικη και ενας λαος σε αφασια τελεια να αδιαφορει οταν δεν επικροτει ο κρετινος.