15/9/15

Η Χαβούζα του Alexis και ο πονηρός κυρ-Αλέκος

Η κατασκευαστική εταιρία του κυρ Αλέκου (Φλαμπουράρη), ανέλαβε δημόσιο έργο 3,9 εκατ.ευρώ ενόσω ο ίδιος ήταν μέλος της κυβέρνησης Τσίπρα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλή μασονία στους μηχανικούς του ΤΕΕ, ανεξαρτήτως κόμματος... Ο κυρ-Αλέκος τυγχάνει να είναι ένα από τα φλάμπουρα της μασονίας των μηχανικών, χρόνια τώρα...

Ανώνυμος είπε...

το δημοτικό ραδιόφωνο τής Αθήνας ξεκίνησε τις εκπομπές στην μητρική γλώσσα τών εραστών τού Καμίνη, τα Αραβικά.

Ανώνυμος είπε...

Στο ελληνο-γιαχβεδιστάν… ο Γιαχβέ ζει και βασιλεύει! Άθως Χαλκιδικής: Το Βατικανό της ορθοδοξίας! ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ TOY ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Απόλυτα αυτοδιοικούμενο τμήμα του ελληνικού κράτους. Ολόκληρη η χερσόνησος είναι αναπαλλοτρίωτο έδαφος. Προνομιακά τελωνιακά και φορολογικά πλεονεκτήματα. Ανεξάρτητα ταμεία, καταπιστεύματα και δικαιοσύνη. Κρατικούς μισθούς συντάξεις και οικονομική βοήθεια. Και… άκουσον, άκουσον… Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε οποιονδήποτε… χωρίς άλλες προϋποθέσεις, σε μονάχο δόκιμο ή υπάλληλο!

Ανώνυμος είπε...

https://www.rt.com/news/315360-egypt-greece-refugee-islands/

Ανώνυμος είπε...

προς Τρί Σεπ 15, 10:56:00 μ.μ.

μασόνε πράκτορα "δωδεκαθεϊστή" έχει ως εξής η κατάσταση

αν το κράτος ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ θα ήταν όλο υπό καθεστώς σαν τού Αγίου Όρους, δηλαδή αναπαλλοτροίωτο από το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και τις Βρυξέλλες, με δικά του τελωνιακά και φορολογικά καθεστώτα και ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΙΚΡΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

το ότι πας να συνδέσεις την επίθεσή σου με το θρησκευτικό ζήτημα και τον Γιαχβέ δείχνει αμέσως ότι είσαι κάποιος πράκτορας τής ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ και τών τραπεζιτών ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΣΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
10.56 Μωρη ξεχαρβαλωμενη που...στρα βρωμοκαμπινε αντε να μαζεψειs την γ@μιολα την γυναικα σου την τσιμπ...ουκλου κορη σου και το που...στρακι τον γιο σου!!!!!!!!!!
γ@μιολοψωλ...οχυμενε που...στη μπατανοβγαλμενε ΟΥΣΤ ΠΟΥ...ΣΤΗ ΟΥΣΤ!!!!!!!!