14/9/15

Στις ΗΠΑ βγαλαν από το ψυγείο τον Μεγάλο Αδελφό

Το 30% των (απελπισμένων) χαζών αμερικανών ελπίζει σε πραξικόπημα Σύμφωνα με δημοσκόπηση της (καθεστωτικής) YouGov, για πολλούς απελπισμένους και χαζούς Αμερικανούς, ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, με το οποίο ο στρατός θα ανελάμβανε τον έλεγχο της (διεφθαρμένης) ομοσπονδιακής κυβέρνησης, φαίνεται σαν μια «αναζωογονητική εναλλακτική λύση».

Η έρευνα διαπίστωσε ότι σχεδόν το 1/3 των Αμερικανών θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το 41% θα ήταν αντίθετο εκατό δεν θα μπορούσε να φανταστεί υποστηρίζουν ένα τέτοιο γεγονός.
Η έρευνα αποκάλυψε ακόμα ότι. οι Ρεπουμπλικάνοι είναι περισσότερο «φασίστες», αφού το 43% των οπαδών του πραξικοπήματος δηλώνουν Ρεπουμπλικάνοι ενώ οι «Δημοκρατικοί πραξικοπηματίες» είναι μόνο 20%.

Στην ίδια έρευνα, οι χαζοί ερωτώμενοι, επηρεασμένοι από το Χόλυγουντ, απάντησαν κατά το 70% ότι οι (μισθοφόροι και επαγγελματίες) στρατιωτικοί . «θέλουν το καλύτερο για την Αμερική», ενώ μόνο το 12% θεωρεί το ίδιο και για τα μέλη του Κογκρέσου. Το 71% μάλιστα πιστεύει ότι τα μέλη του Κογκρέσου επιδιώκουν μόνο ό, τι είναι καλύτερο για τον εαυτό τους. Η πλειοψηφία, το 55% θεωρεί επίσης ότι οι αστυνομικοί (ομοσπονδιακοί και τοπικοί) κάνουν το καλύτερο που μπορούν για τη χώρα.

ΥΓ. Η δημοσκόπηση δεν ρώτησε τους χαζούς να πουν τη γνώμη τους για τους φιλάνθρωπους τραπεζίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....