25/9/15

Η «Ελεύθερη Αθήνα»

Έχω και εγώ τα δίκια μου. Όταν πήγαινα οι άλλοι γύριζαν.
Από μια εκπομπούλα στο Μπλού Σκάι άλλαξα την πολιτική Ατζέντα. Έριξα τον προβολέα στις τράπεζες και τη διεθνή χρηματομεσιτική Χούντα.
Σε απάντηση στην δική μου πολιτική ρητορική εμφάνισαν τον Μπλάκ Λέημπελ και τους ημιανεξάρτητους, τον Φακακρέξ Ρουφιανέξ, και τους συνεχιστές του Καποδίστρια.
Μου γράφει λοιπόν ενας βαλτός "Ρε Χατζάρα τα έκανες σαλάτα με τις δημοτικές τότε. Και στη συνέχεια πήγες με τον μνημονιακό κωλοτούμπα. Τι να προτείνεις τώρα;"

Δημιούργησα την Ελεύθερη Αθήνα για να κερδίσουμε τον Δήμο της Αθήνας, χωρίς να βάζω τον εαυτό μου για δήμαρχο. Τότε οι δημοσκοπήσεις μας έδιναν 25%.Αλλά το σύστημα μας χτύπησε.
Πρώτα η Χρυσή Αυγή που είχε στόχο να εκλέξει «εθνικιστή δημοτικό Σύμβουλο» (που θα χαιρετούσε ...«αρχαιοελληνικά») και όχι να κερδίσει τον Δήμο. Μετά, ο Καρατζαφέρης μας πήρε τους υποψηφίους από τον ΛΑΟΣ.
Οι Στόκοι με έβριζαν γιατί τα έπαιρναν από τον Νικήτα και στήριζαν τον «εθνικιστή δημοτικό σύμβουλο» , ενώ εγώ ήθελα να κερδίσουμε τον Δήμο. Μετά, κάτι βαλτοί ρουφιάνοι, μας έκλεψαν το Ταμείο και έφυγαν, και τέλος το καθεστώς αφού δεν μπορούσε αλλιώς, μας απέκλεισε από τις εκλογές με μια παράνομη δικαστική απόφαση.
Αν δεν είχαν σταματήσει την «Ελεύθερη Αθήνα», η «Ελεύθερη Ελλάδα» θα ήταν τώρα κυβέρνηση και όχι οι Alexis Co. Αλλά είπαμε. Έχω και εγώ τα δίκια μου. Όταν πήγαινα οι άλλοι γύριζαν.

ΥΓ.Και η Στοά και το ΚΙΣ να με περιμένουν στη γωνία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεκτή η επιχειρηματολογία σου σε όσους σε κατηγορούν

ΑΛΛΑ

αλλού είναι το ζουμί.

έχεις ψευδαισθήσεις για το πού θα έφτανε η Ελεύθερη Αθήνα και ότι θα γινόταν Ελεύθερη Ελλάδα. Ο Ελλαδίτης στα τελευταία στάδια τής απόγνωσης απλά ΑΠΕΧΕΙ.

Τα όσα έγιναν με την Ελεύθερη Αθήνα είναι ο ορισμός τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, διότι η δημοκρατία έχει ένα ισχυρό εργαλείο, την συνενοχή μέσω τής σιωπής. Μάλιστα η σιωπή και η αδιαφορία είναι βασικό για να προχωρήσει κάποιος τις μεταρρυθμίσεις του διότι όχι μόνο συνεχίζει απρόσκοπτα αλλά παρουσιάζει την σιωπή ως ενεργή επιδοκιμασία.

Η μόνη δράση τού δημοκρατικού ελλαδικού λαού είναι να κατεβαίνει σε πορείες όταν πάρει εντολή από το Χ σωματείο.

Ποτέ δεν μαζεύτηκαν Έλληνες γονείς να απαιτήσουν να διωχτούν οι ξένοι από τα σχολεία ενώ αντίθετα έχουν προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις οι λαθρομετανάστες ζητώντας να φύγουν οι Έλληνες.

Ποτέ δεν μαζεύτηκε ο δημοκράτης λαός να απαιτήσει από το κράτος περίθαλψη για κάποιον Έλληνα που έχει ανάγκη μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτό. Αντίθετα όποιος έχει ανάγκη βγαίνει και κλαίει στην Τατιάνα.

Η δημοκρατία με την σημερινή Αγγλο-Γαλλική έννοια είναι ακριβώς αυτό, σε αφήνω να καταντήσεις με δική σου ευθύνη.

Τουλάχιστον η ΠΡΩΚΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τών αρχαίων Αθηνών είχε και 400.000 σκλάβους και οι νοικοκυρές στο σπίτι να κάνουν δουλειές και όχι πολιτική σαν την Τασία.

Ανώνυμος είπε...

σε εχω στην καρδια μου. σε φιλω. ερρωσο και ευδαιμονει.

Ανώνυμος είπε...

κ.χατζαρα γιατι αφου σου πηρε τουs υποψηφιουs του ΛΑΟΣ ο καρατζαφερηs μετα κατεβηκεs υποψηφιοs με τον ΛΑΟΣ;;;και μοιραζεs το προεκλογικο υλικο του ΛΑΟΣ με στελεχη τηs νομαρχιακηs επιτροπηs στα πανηγυρια;;;;;
δηλαδη βηξε κλασε χεσε ανασαινε τσιρλομπουρδοκλανοπορδοπρωκτοs;;;;;

Ανώνυμος είπε...

κ.Χατζαρα έλεος, αυτό το νουμερο πιό πάνω (Παρ Σεπ 25, 07:33:00 μ.μ.) γιατί δεν το κόβεις; Σου αρέσουν οι εκφράσεις του;
Αν του κόψεις το σχόλιο εξηγώντας του το γιατί ή θα φύγει ή θα συμμορφωθεί.
Δεν είναι ζήτημα πουριτανισμού.

Ανώνυμος είπε...

Άσε με ρε Σπύρο που με έβγαλες και βαλτό. Έτρεξα για την πάρτη σου. Δεκτά αυτά που λες και τα είχα δει. Αλλά δεν μαζεύεται με τίποτα το οτι πήγες με το μνημονιακό λαγό. Που είχε απαγορεύσει ακόμα και στα στελέχη του κόμματος του να διαδηλώσουν έξω απο τη Βουλή, αν θυμάσαι σε τι αναφέρομαι. Όσον αφορά την Ελεύθερη Αθήνα έκανες εκπομπές ενώ ήξερες οτι απαγορευόταν και στη συνέχεια εμφάνισες συνδυασμό... χωρίς επικεφαλή αφού δεν μπορούσες να συμμετέχεις ο ίδιος. Αν αυτό δεν λέγεται σαλάτα τότε τι λέγεται; Αλήθεια οι υπογραφές μας που κατέληξαν; Όχι τόσο της επιτροπής εθνικής σωτηρίας αλλά του ΛΑΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε νουμερο 11.42 κωλοσφραγισμενε τουρνατσιμπαζη...Μια Ιταλικη παροιμια λεει δεν ολοι οι μασωνοι Λωποδυτεs αλλα ολοι οι ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ειναι μασσωνοι!!!!!!!!!εξ ου και η καρατζακουραδα την σφραγισανε ωs εκ τουτου αθωοs με βουλευμα το καταλαβεs κυρ ΠΟΥ...ΣΤΗ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

proxeneio-stop.org/2009/12/817#more-817
τσιρλο μπουρδο πορδο κλανο πρωκτε δεν το ηξερεs;;;;κωλωσφουγγι αιδοιοπανο εδροστροφε μιζουριs μανιοκηπε καποτα του κω..λου μεγαλο νουμερο ο δονητηs σου;;;ειναι με ραβδωσειs δια την απ[ολυτην τερψιν του βρωμερου πρωκτου σαs;;;;;χυμενε τηs ψωλ...ηs Υ.Γ υπαγε ειs τον διασημον chev dr κ.ραψωκολιδη ινα σαs ηραψει τον πρωκτον σαs...