22/9/15

Το «ειδικό» πρόβλημα της Χρυσής Αυγής στην Πιερία*

Πηγή: Πιερική Αλήθεια, 13/09/2015

Επιστολή του πρώην πυρηνάρχη και υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πιερία Γιώργου Παπαδημητρίου για την κατάσταση διάλυσης της τοπικής οργάνωσης και τα αλληλομαχαιρώματα των στελεχών της σε μια “μάχη για τις καρέκλες”.

«Αποχώρησα από την Χρυσή Αυγή γιατί αυτά που γίνονται δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή, και προβληματίζομαι ιδιαίτερα. Είμαι βαθύτητα θιγμένος από την συμπεριφορά που δέχτηκα από το ίδιο το κίνημα, γιατί όταν εντάχτηκα για πρώτη φορά στο κίνημα τον Μάρτιο του 2012, έκανα την πρώτη κουβέντα με τον Αρχηγό μας τον Νίκο τον Μιχαλολιάκο αλλά και με τον Ηλία τον Κασιδιάρη με σκοπό να κατέβω υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή ήταν ένα κόμμα που δεν το γνώριζε ο κόσμος, στις Ευρωεκλογές του 2009 είχε πάρει 212 σταυρούς… Εμείς τον Μάιο του 2012 βγήκαμε στην Πιερία τρίτοι και εγώ πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο μας με διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο.Τον Ιούνιο του 2012 εδώ στην Πιερία, ανεβάσαμε τα ποσοστά μας. Το κίνημα βλέποντας την δυναμική που έχουμε στην Πιερία και την απήχηση στον κόσμο, μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε και γραφεία στην Κατερίνη.Με μια παρέα 30-40 ανθρώπων φτιάξαμε τα γραφεία και ξεκινήσαμε τις πολιτικές μας δράσεις εντός και εκτός νομού.
Ποτέ δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα με την δικαιοσύνη, την αστυνομία και τα άλλα πολιτικά κόμματα. Στις εκλογές τις περιφερειακές και τις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή πήγε πολύ καλά και πήρε ποσοστό 11,50% και στις δυο αναμετρήσεις. Μετά ήρθαν οι εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και ξεκίνησαν τα προβλήματα… Η Χρυσή Αυγή ήταν τρίτη στον νομό Πιερίας και πήρα 4250 σταυρούς σε σύνολο 6400 σταυρών που πήρε το ψηφοδέλτιο μας…Χάρηκα που βγήκα πρώτος, αλλά κάποιοι άλλοι δεν χάρηκαν γιατί περίμεναν αντίθετα αποτελέσματα..
Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τον Νίκο τον Χρυσομάλλη(Περιφερειάρχης Θράκης), και τον Μιχάλη Τσακίρη (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) Και οι δυο τους άτομα εκτός Πιερίας… Πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου ο Νίκος ο Χρυσομάλλης μπροστά στο πενταμελές της Πιερίας, τον Στεφανίδη Γιάννη, τον Τσουπλή Σταύρο, τον Παπαδημητρίου Λάκη, Παπαθανασίου Λευτέρη, μας λέει ότι περίμενε να κάνουμε αγώνα και να τον βγάλουμε πρώτο στην Πιερία γιατί είναι παλιός και μέλος του πολιτικού συμβουλίου… Του απαντάω και του λέω, αυτές είναι οι αξίες που πρεσβεύει το κίνημα, αυτά λέει ο αρχηγός;
Ο αρχηγός είπε, μπαίνετε έξη άτομα και όποιον ψηφίσει ο κόσμος, τι είναι αυτά που μας λες τώρα;Από τότε ξεκίνησε ένας πόλεμος λάσπης εναντίον μου από τον Νίκο τον Χρυσομάλλη και με την αδιαφορία του Περιφερειάρχη. Ήθελαν να με κάνουν στην άκρη και να βγει πρώτος ο Νίκος ο Χρυσομάλλης.
Ο Μιχάλης ο Τσακίρης (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη πήγε και έβαλε υποψήφιος στην Ημαθία το 2015, χωρίς να έχει την παραμικρή σχέση με την περιοχή…Και το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία δεν είχε ούτε έναν υποψήφιο από την Ημαθία, ήταν όλοι εκτός νομού… Έβαλαν διάφορα άτομα να πετάνε λάσπη στο όνομα μου…
Και ξεκίνησε πόλεμος απέναντι μου, από άτομα που έβαλε ο Χρυσομάλλης, αλλά και εναντίον των άλλων παιδιών της πενταμελής επιτροπής. Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου ο πόλεμος εναντίον μου συνεχίστηκε πιο έντονα από τον Χρυσομάλλη με την ανοχή και την βοήθεια του Τσακίρη.
Μια ημέρα μας καλεί (και το πενταμελές) στην Θεσσαλονίκη για ενημέρωση ο Τσακίρης. Και μας λέει ότι είναι απόφαση του πολιτικού συμβουλίου να καταργηθούν τα πενταμελές και οι γραμματείες και θα μπει επικεφαλής ο ίδιος… Μου ζητάει να του δώσω να έχει και αυτός κλειδιά από τα γραφεία μας…Του τα δίνω. Εκείνη την περίοδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πηγαίνω στην Γερμανία.
Ο Χρυσομάλλης ενώ είναι περιφερειάρχης Θράκης και δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας παίρνει τα κλειδιά από τον Τσακίρη και έρχεται στην Κατερίνη.Και αλλάζει κλειδαριά στα γραφεία μας χωρίς να μας ενημερώσει! Με το που γυρνάω από την Γερμανία προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον Τσακίρη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Επικοινωνώ τότε με τον Γιάννη τον Λαγό και του αναφέρω ότι έγινε και του ζητάω να τον δω για να μιλήσουμε. Πηγαίνουμε το πενταμελές στην Αθήνα και μιλάμε με τον Λαγό που είπε να κάνω υπομονή μέχρι να δει τι έγινε.Με το που γυρνάω από την Αθήνα μαθαίνω ότι θα ανοίξουν τα γραφεία χωρίς να με ενημερώσουν.
Πάμε στα γραφεία και προς έκπληξη μας δεν μπορούμε να μπούμε μέσα γιατί είχαν αλλάξει την κλειδαριά. Φωνάζω κλειδαρά, ανοίγουμε τα γραφεία και μπαίνουμε μέσα περιμένοντας τον Τσακίρη.Ήμασταν γύρω στα 40 άτομα μέσα. Λογομαχήσαμε, και μου είπε ότι είμαι τελειωμένος από την Χρυσή Αυγή, είμαι παρελθόν, δεν είμαι πια Γραμματέας και ότι είμαι ένα τίποτα…
Του είπα ότι θα πάμε στην Αθήνα να μιλήσουμε με την ηγεσία, και αν μας πουν να σου δώσουμε τα κλειδιά θα στα δώσουμε, αλλά τώρα κλειδιά δεν σου δίνω γιατί το συμβόλαιο είναι στο όνομα μου, όλα τα πράγματα μέσα είναι δικά μας και δεν σου ανήκει τίποτα. Δεν του άρεσαν όσα άκουσε και έφυγε. Πάμε το πενταμελές στην Αθήνα, στο γραφείο μας στην βουλή, και έρχονται και ο Χρυσομάλλης με τον Τσακίρη. Ο Λαγός είπε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να διαγραφεί κανείς, γιατί όλη την ώρα οι Χρυσομάλλης και Τσακίρης ήθελαν να διαγραφώ εγώ…
Φώναζαν, διέγραψε τον Παπαδημητρίου, διέγραψε τον Παπαδημητρίου!
Ο Λαγός γύρισε και τους είπε ότι ο Παπαδημητρίου βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Πιερία με τριπλάσιους σταυρούς από εσάς και αν διαγράψω ανθρώπους σαν τον Παπαδημητρίου, εμείς στην Αθήνα θα παίζουμε μπιρίμπα… Μας λέει ο Λαγός ότι το πενταμελές θα παραμείνει όπως έχει και επικεφαλής θα μπει ο Τσακίρης σαν Περιφερειάρχης, να ηρεμήσουν τα πράγματα και να δούμε μετά τι θα γίνει. Την επόμενη Δευτέρα ο Τσακίρης έρχεται Κατερίνη ανοίγει τα γραφεία και παίρνει τηλέφωνο όλους εκτός από εμένα…
Τα παιδιά ρωτάνε τον Τσακίρη γιατί δεν με ειδοποιήσανε και εμένα, και ο Τσακίρης απαντάει… κουμάντο κάνω εγώ εδώ! Έβαλε ο Τσακίρης άτομα στα γραφεία που εμείς τους είχαμε διώξει γιατί δεν πιστεύανε στην Πατρίδα, την οικογένεια και την θρησκεία κάτι που είναι και οι αξίες που αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή.Πετάξαν από τα γραφεία μας φωτογραφίες του Χριστού και της Παναγίας…Μπήκανε άτομα στα γραφεία μας που ήταν άθεοι και μάρτυρες του Ιεχωβά…
Ο Λαγός και ο Μίχος που είναι άντρες που τιμάνε τα παντελόνια που φορούν και δίνουν αξία στην Χρυσή Αυγή και μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν και αυτούς ενημερώθηκαν για όλα αυτά. Η λάσπη εναντίον μου συνεχίστηκε… Είπαν ότι κατηγορούσα τον αρχηγό και τους βουλευτές και ότι είμαι τραμπούκος! Τότε ζήτησα από μόνος μου να πάμε στο πειθαρχικό, όλοι μας.
Πειθαρχικό δεν έγινε ποτέ παρόλο που ενημέρωσα όλους τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές μας… Χωρίς στοιχεία πετούσαν λάσπη στο πρόσωπο μου, στο διαδίκτυο και έλεγαν ότι ο Παπαδημητρίου θα φύγει νύχτα από την Κατερίνη… Ο Χρυσομάλλης συνέχισε να πετάει λάσπη εναντίον μου. Μίλησα με τον Λαγό και τον Μίχο ξανά. Αυτοί μου μετέφεραν ότι ο αρχηγός δήλωσε ότι όποιος βγήκε πρώτος στις εκλογές του Ιανουαρίου αυτός θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στην Πιερία στις εκλογές στις 20 του Σεπτέμβρη.
Εμείς σεβαστήκαμε αυτά που είπε ο αρχηγός (που τα είπε και τηλεοπτικά) και περιμέναμε να μάθουμε τα ψηφοδέλτια. Η λίστα ανακοινώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη.
Με παίρνει τηλέφωνο ο Μίχος και μου λέει ότι Χρυσομάλλης και Τσακίρης σε φάγανε!Το δίκαιο είναι μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αγωνίσου! Πήρα και τον Λαγό τηλέφωνο αλλά τον είχαν βάλει ξανά στη φυλακή…Μου είπε και αυτός τα ίδια και μου ευχήθηκε καλή δύναμη. Αυτή την στιγμή που μιλάμε ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση από κανέναν, και βρίσκω μπροστά μου κλειστά τηλέφωνα… Πιστεύω ότι ο αρχηγός δεν τα γνωρίζει αυτά τα πράγματα και τον έχουν απομονωμένο και αποφασίζει ο περίγυρος του…Εγώ και τα παιδιά που διαγραφήκαμε ήμασταν παρόντες στα πέτρινα χρόνια της Χρυσής Αυγής, και παραμείναμε σταθεροί στις αξίες και τα πιστεύω μας.
Δυστυχώς αυτοί που ήρθαν τώρα εδώ ενδιαφέρονται περισσότερο για την καρέκλα, και οι αξίες και τα ιδανικά μας δεν τους λένε τίποτα… Μου έκαναν πόλεμο γιατί έδιωξα από τα γραφεία μας όλα αυτά τα παραβατικά στοιχεία και όλα αυτά που δεν συνάγουν με τις αρχές μας, Πατρίδα, οικογένεια και θρησκεία.Μου έκαναν πόλεμο γιατί πέταξα έξω από τα γραφεία μας, ανθρώπους άθεους, Ιεχωβάδες, και ανθρώπους που στα προφίλ τους λατρεύουν τον Διάβολο.. Και μάλιστα μια κυρία που λατρεύει τον Διάβολο είναι τώρα υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην Πιερία!
Αυτά τα άτομα κατέβασαν τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας από τα γραφεία μας. Έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας.. Αυτή την στιγμή δεν ανήκω στην Χρυσή Αυγή και δεν θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, και καλώ τον κόσμο της Πιερίας αφού τους ευχαριστήσω για όλο αυτό το διάστημα που ήταν δίπλα μου και μου έδειξαν εμπιστοσύνη και πίστεψαν στις αξίες μου, στην Πατρίδα, στην οικογένεια και την θρησκεία, και να ξέρουν ότι ο Παπαδημητρίου τους κοιτάει πάντα στα μάτια γιατί δεν τους πρόδωσε ποτέ και ούτε θα το κάνει. Και ρωτώ τον περήφανο κόσμο της Πιερίας..
Αν σας έκαναν εσάς αυτή την ατιμία, τι θα κάνατε;Θα τους ψηφίζατε;

YΓ. Το ψηφοδέλτιο Πιερίας της Χ.Α του Ιανουαρίου
Βαϊνδερλή Ευρύκλεια Ανθοκόμος
Νικολοπούλου Κωνσταντίνα Στέλεχος Πωλήσεων
Παπαδημητρίου Γεώργιος Έμπορος Αγροτικών Μηχ/των
Παπαθανασίου Ελευθέριος Φανοποιός
Στεφανίδης Ιωάννης Ελεύθερος Επαγγελματίας
Χρυσομάλλης Νικόλαος Εμπόριο Φαρμακευτικών Ειδών, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή

Το ψηφοδέλτιο του Σεπτεμβρίου

Χρυσομάλλης Νικόλαος Εμπόριο Φαρμακευτικών Ειδών, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή
Μπατάλα Μαρία Αγρότισσα
Νικολοπούλου Κωνσταντίνα Στέλεχος Πωλήσεων
Σερδάρος Κυριάκος Ιδιωτικός Υπάλληλος
Φωτίου Δημήτριος Υδραυλικός

* Που μπορεί να έχει "γενικότερα" χαρακτηριστικά. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ νεοελληνικές "ομορφιές"...
Δηλαδή αυτός με τους 1518 σταυρούς έβαλε βύσμα και καρατόμησε τον άλλον με τους 4230.
Αυτά δεν τα άκουσε ο αρχηγός και δεν τα άκουσε καλά ώστε να ξεφτυλίσει το σύστημα ακόμα μιά φορά;
Αλλά ήταν απασχολημένος στο να αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες...

Ανώνυμος είπε...

παιδια θα σβησουν εαν δε γινουν λεπεν. οτι στοιχημα θελετε? γιατι απλα δεν μπορουν να κυβερνησουν γιατι ουτε στελεχη εχουν ουτε τιποτα, ουτε προγραμμα, ουτε τιποτα! τωρα που εσπασε το σπυρι και αδειαζει το πυον, θα αδειασουν και αυτοι ! τα μνημονια ηρθαν για να μεινουν! δε φευγουν με τιποτα! σα τον καρκινο κατι! δηλαδη και αυτο απο αντιδραση του κοσμου να τους ψηφιζει επειδη το συστημα τους πολεμαει και θελει να τους εξαφανισει. με κουρασε και μας κουρασε! χωρις κυβερνητικη προοπτικη δεν τους ξαναψηφιζω. χωρις σοβαρη στελεχωση, χωρις αντιπαραθεσεις πολιτισμενες και με επιχειρηματα σε πανελς. παπαλα. ειδατε ο λεβεντης με τα 2 μαγκακια διπλα του και τα σοβαρα απλα ατομα στο γραφειο του! θα δειτε που θα παει ο λεβεντακος μας! α και οπως ειπε και καποιος φιλος σε προηγουμενη στιγμη εκτος απο το ξηλωμα που χρειαζεται η χρυση αυγη σε ολους τους ουγκα απο λαγους, κασιδιαρεους και σια θελει και ξηλωμα ο μιχαλολιακος. εκτος οτι στυλιστικα ειναι ακυρος ειναι και φωνητικα ακυρος. λες και εχει καταπιει κανα ενισχυτη της δεκαετιας του 80 ακουγεται. ημαρτον!

Unknown είπε...

αμα πατε σε αλλα κομματα ξερετε ποσα τετοια θα βρειτε κ πολύ χειροτερα.
ακουσα στου λεβεντοπροεδρου ότι ακουμπαγαν κ 3χιλιαρα 4χιλιαρα. ακουσα λεω, δεν ειδα.
παντου υπαρχει ανταγωνισμο για την καρεκλα.
ΕΙΡΗΝΗΝ ΥΜΙΝ το λοιπον συντροφοι.
Υπαρχουν κ παλαιοτεροι του 2012 που είναι στην απ'εξω κ δεν σκουζουν.
Αλλου είναι τα θεματα τωρα.
Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Μπελτσιοs Χρηστοs Μελοs τηs OKE Eθνικηs Αμυναs!!!!!Σαν πολιτευτηs με τον ΛΑΟΣ ελαβα μεροs σε δυο εκλογικεs αναμετρησειs εχονταs απεναντι μου τη Νεα Ταξη Πραγματων(ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ!!!!!Αν ηξερα οτι καποια στιγμη το κομμα μου θα αγκαλιαζε αυτουs που πολεμουσα θα εκανα χαρακιρι!!!ΟΧΙ κ.καρατζαφερη και κυριοι βολευτεs του ΛΑΟΣ δεν πολεμαγαμε για να ξεγυμνωθουμε σε αυτουs που καταστρεφουν την ΕΛΛΑΔΑ και τουs ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πολεμαγαμε για να φερουμε στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ και να παραδωσουμε ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ στον ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ!!!Δεν πολεμαγαμε για να συμπραξουμε με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!Δεν πολεμαγαμε για να μην χασετε την καρεκλα σαs με οτι αυτο συνεπαγεται!!!!Δυστυχωs κ.καρατζαφερη τωρα σαs μενουν ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ οσο για τουs ΒΟΛΕΥΤΕΣ του ΛΑΟΣ ενα εχω να πω καθεστε πανω σε μια ναρκη την οποια εσειs οπλισατε ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΣΑΣ!!!!!!Σταματηστε να πουλατε πατριδογνωσια απο την τηλεοραση θελουμε να σαs δουμε στην βουλη οταν οι αρχηγοι επικαλουμενοι δηθεν την κομματικη πειθαρχια ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ!!!!!ο προεδροs του ΛΑΟΣ αποδεχθηκε το αυτονοητο θεσμικο πολιτικο και κομματικωs ορθο να ειμαι στο ψηφοδελτιο τηs Περιφερειαs Αττικηs οπου διαμενω και δραστηριοποιουμαι!!!!!!Δυστυχωs μολιs επεστρεψα απο ενα συντομο υπηρεσιακο ταξιδι στην Ισπανια με καλεσε για να μου ανακοινωσει οτι αλλαξαν τα δεδομενα και δεν μπορει ''να σεβαστει τον λογο και την υποσχεση του''γιατι εβαλε βετο ο Αδωνιs Γεωργιαδηs τι θελειs;;;;;να χωρισω με την γυναικα μου;;;;του ειπε...Δηλαδη προεδροs του ΛΑΟΣ δεν εισαι εσυ;;;;η το κομμα το κυβερναει η ευγενεια μανωλιδου του ειπα!!!!Πεs οτι θεs αλλα δεν γινεται και μη βιαζεσαι να βαζειs τιτλουs και συμπληρωσε και τον Περικλη τον κυβερνουσε η Ασπασια!!!!!!!!!ΚΑΡΑΤΖΑΚΟΥΡΑΔΕΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΒΡΩΜΟΚΥΛΟΤΕΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΑ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχουν υποψ. βουλευτές δικαιούχοι σταυρών, αλλά πολιτικοί στρατιώτες. Μόνο η Ηγεσία θα αποφασίσει ποιός ή ποιοί είναι κατάλληλοι να εκπροσωπήσουν επάξια τον εθνικιστικό χώρο στην Βουλή κλπ. Πρόκειται για φαινόμενο παλαιοκομματισμού..

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 - 15:10
Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών στις προσεχείς εκλογές:

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, σεβόμενος απόλυτα την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, θα καταρτίσει τις εκλογικές του λίστες σε όλους τους Νομούς της Επικράτειας με βάση την σταυροδοσία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούμε τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, σε αντίθεση με τα κόμματα του μνημονιακού τόξου, που εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-chrushs-aughs-gia-tis-listes-twn-upopshfiwn-bouleutwn-stis-prose

Ανώνυμος είπε...

Η Χ.Α. τους φταίει, τώρα...

Ξεχάσαμε τί γίνεται στα "δημοκρατικά"
κόμματα του *Κλεπτοκρατικού τόξου*;

Το 'συντροφικό μαχαίρωμα' πάει σύννεφο!