24/9/15

Εκεί-εκεί στην Τρίτη Εθνική (upd)

Η Πιερία δεν είναι μόνη. Είπαμε ότι στην Αργολίδα η Χρυσή Αυγή έχασε 8 ψήφους. Αλλά, είχε πάνω από 400 άκυρα, που έγραφαν "ζήτω η 21η  Απριλίου". Και για αυτό, φρόντισε κάποιος "παλιός" γραμματικός ,(του 0,27%) ,που δεν γούσταρε τον "νέο" Γαλέο. Έτσι η πραγματική άνοδος   του 10% μετατράπηκε σε πτώση. Με κάτι τέτοια, από τον Ιανουάριο  χάθηκαν 23.000ψήφοι. Από ...εσωτερική αντιπολίτευση.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο πρωην τηs πολιτικηs ανοιξηs γιουχαααααααααααααααα
για την περιστεροχεσμενη κουραδα ομωss πετουσαν τα κυλοτακια τουs OYΣΤ βρωμοκοπρειεs

AvDarGOR είπε...

αυτη κατα τ'αλλα ειναι οι ενωμενοι εθνικιστες... στον υπερ παντων αγωνα κατα Ολων...... καμια σωτηρια.

Ανώνυμος είπε...

από αυτά όλα βγαίνει ένα άλλο συμπέρασμα το οποίο το λέω εδώ και χρόνια.

το ότι δηλαδή αυτό το "πραγματικά πατριωτικό κόμμα-κίνημα" που θα συσπειρώσει τους Έλληνες είναι μια ουτοπία.

αν σε μια μικρή οργάνωση υποτίθεται πορωμένων όπως τής Χρυσής Αυγής έχουμε αυτά τα φαινόμενα φαντάσου τί θα γίνεται σε κάτι ευρύτερο.

ο κάθε Έλληνας έχει ασπασθεί το σύνθημα των αναρχικών "μια φορά ζούμε" και θέλει επιτέλους να τελειώνει με την προσωπική του βόλεψη και να ζήσει άνετα μέχρι τα βαθιά γεράματα.

όλα τα άλλα περί πατρίδων και λοιπά αφορούν πολύ λίγους.

τα ψηφοδέλτια τής 21ης Απριλίου εμφανίστηκαν παντού και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η αγανάκτησή τους δεν βγήκε με ένα ψηφοδέλτιο τής Χρυσής Αυγής.

εσωκομματικη αντιπολίτευση. ίσως αυτό ακριβώς το θέμα είναι που απέδειξε άχρηστο τον Μιχαλολιάκο. δεν το είδε; έκανε ότι δεν το έβλεπε; δεν ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, νομίζετε ότι αυτοί του Ελεύθερου Κόσμου είναι καλύτεροι εθνικιστές; Στην ιστοσελίδα τους τιμούν τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Πικιώνη:

http://www.elkosmos.gr/o-dimitrios-pikionis-stis-nichtes-premieras/

Τιμούν δηλαδή έναν μασόνο, μέλος της Στοάς Μιαούλης, που συμμετείχε στην επιτροπή που σχεδίασε το Τεκτονικό Μέγαρο της οδού Αχαρνών 19(!):

http://grandlodge.gr/%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82/

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΙΘΝΙΚΟΙΣΤΑΙΣ ΤΟΥ ΚΩ...ΛΟΥ ΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

....πάντως εχει ´ πονέσει ´ πολύ κόσμο η επιτυχια της ΧΑ...μεχρι σήμερα κανένα άλλο κόμμα του χώρου δεν μπόρεσε να εχει μια αξιοπρεπή παρουσία....τι να κάνουμε ? ο Μιχαλιακος ηταν καλύτερος απο εσάς Σπύρο...αυτή ειναι η αλήθεια..,αποδεδειγμένη...τα υπόλοιπα ειναι ουτοπίες και παραμύθια.....στοχικοι....και λοιποί ....οτι και να κάνουν θα μείνουν δεύτεροι και καταϊδρωμένοι....για αυτό ένταξη στην ΧΑ ..αλλα σαν στρατιώτες ..όχι σαν στρατηγοί....οι θέσεις των στρατηγών ειναι καλυμμένες Σπύρο...μην ξεχνάς κάποιοι πήγαν φυλακή....αυτά.....