28/9/15

ΣΥΡΙΑ: Επιτυχίες του Συριακού Στρατού

Ο Συριακός στρατός στα ανατολικά του Χαλεπιού κινείται προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο Kuweyres που απέκρουσε τη επίθεση του ισλαμικού κράτους αλλά παραμένει πρικυκλωμένο. Ο συριακός στρατός ,(SAA), κατέλαβε μετά από μάχες τα χωριά Al-Salahiyah και Tell Na'am ‪και συνεχίζει την προέλαση του προς το αεροδρόμιο.
Ο Συριακός στρατός επιτέθηκε και στην ύπαιθρο βορείως από το Χαλέπι και απώθησε το Ισλαμικό κράτος από 2 χωριά.
 Πιο ανατολικά ο συριακός στρατός προέλασε και κατέλαβε τέσσερα χωριά στο Ντέιρ ελΖορ (Deir Ezzur) .
Συγκρούσεις με τρομοκράτες υπήρξαν και γύρω από το παλιό Κάστρο του Χαλεπιού με πολλούς νεκρούς τρομοκράτες.
 Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις έγιναν σήμερα στην περιφέρεια της Δαμασκού και στη Χομς. H Ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε χθες δύο στόχους του Συριακού Στρατού στο Γκολάν σε απάντηση της ρήψης ρουκέτας σε ισραηλινό έδαφος .

Την Κυριακή το πρωί, οι Ειδικές Δυνάμεις τού Συριακού Αραβικού Στρατού - σε συνεργασία με την πολιτοφυλακή του Εθνικιστικού Κόμματος της Συρίας (SSNP), τις Δυνάμεις Αυτοάμυνας (NDF), και τη Συριακή Αντίσταση πραγματοποίησε επίθεση στη Λατάκεια κατά της Jabhat Al-Nusra κατά την οποία εξοντώθηκαν 38 τρομοκρτάτες οι οποίοι σύμφωνα με τα διαβατήρια που ειχαν πάνω τους ήσαν υπήκοοι Σαουδικής Αραβίας, Ρωσίας, (Τσετσενία και Νταγκεστάν) Κουβέιτ, Μαλαισίας και Λιβάνου.

-Το Ιράκ και η Συρία δημιουργούν συντονιστικό Κέντρο πληροφοριών μαζί με τη Ρωσία και το Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ταχύρρυθμος εξισλαμισμός της Ελλάδος

  ΝουΔού-Σόρος -ΨΥΡΙΖΑ-ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ-Solidarity now,   έχουν συγκροτήσει Κοινοπραξία   ταχύρρυθμου εξισλαμισμού της Ελλάδος.